Som v tom?
Čaute baby chcem sa Vás spýtať či ma niekto skúsenosť alebo mi vie poradiť môžem byť tehotná? O týždeň mám dostať MS ale v pondelok som si robila test mamatest 10 a bol negativný a dnes ráno som si robila ďalší a objavila sa mi tam slabučká čiarka...
ano, aj slabucka ciarka nevznikne len tak
neviem aka odpoved ta potesi, preco to chces vediet tak skoro - chces sa hned tesit alebo to potrebujes / musis rychlo riesit? si predstav ze sa ma to pytal moj dr. lebo aj ja zakazdym (zatial dva krat) utekam so slabymi ciarkami k lekarovi. no a mam dve deticky 🙂 slaba ciarka je ciarka a na tehoteste je to jasna odpoved
Je jedno skej intenzity je ciarka hlavne je ze tam je. ale pre istotu sa testni aj neskor.
AHoj ajˇso m si tiež robila test a bola tam uplne slabucka čiarka a bola som v tom 🙂) teraz sa tesím s takmer 2r. chlapceka .)
pravdepodobne ano, ale neznamena to, ze v tom budes aj o tyzden. Testni sa po termine ocakavanej menstruacie.

Ahoj,vyzerá to nádejne,ale ja by som takto skoro netestovala,lebo sa to nemusí udržať apotom budeš sklamana velmi.skus testnuť až ked ti nedôjde menzes.