icon

Aké máte skúsenosti s Mamatestom?

monca23
22. nov 2012

Baby ahojte, poradíme mi alebo vlastná skúsenosť....Mám 7 dní do menštruácie a v pondelok som si robila mamatest 10 bol negativný, včera ráno bola už slabučká čiaročka a dnes ráno tiež sa ukázala druhá čiaročka a bola kapánek silnejšia...Myslíte že by som mohla byť tehotná? Konečne by sa mi splnilo po čom tak najviac túžim 🙂 A aké máte skúsenosti s mamatestom..Lebo rapid mi dnes ukázal len ducha ....ďakujem za vaša odpovede

ivik4
•
22. nov 2012

tak asi nie mohla ale si ked mas pozitivne... !!

jaruska8
•
22. nov 2012

Si, gratulujem, nech silnie!! Aj ja mám presne toľko do ms, ale ešte si nechcem robiť test!! Už som si povedala, že počkám... 😉

denanika
•
22. nov 2012

Ja som sa dlho snažila otehotnieť a niako sa nedarilo, bola som posadnutá testami a často som nevydržala čakať do termínu menzesu a robila si testy aj o niekolko dní skôr a potom som hladala odpovede na nete či môžem byť tehotná aj ked test je negatívny...viem že túžba po dieťati robí z nás žien často takých bláznov, vedela som to a aj tak som to robila. doktor ked som mu povedala že sa testujem ešte pred príchodom menštruácie tak mi nadal že sa len trápim a že test mi môže ukázať nepravdivý údaj...hormony robia svoje...mne pri prvej dcerke a aj teraz pri tomto tehu ukázali testy dve čiarky ešte pred ms ale mám kamarátku ktorá si robila dva testy a až po tom čo jej meškal menzes približne týžden a nič...myslela si že je prechladnutá lebo chodila často cikať...išla k doktorovi nech jej dá niečo na močové cesty a od doktora išla z informáciou že už je v 6tt a je velmi štastná. Dúfam že aj tebe sa potvrdí pozitívnosť testu...chápem ťa...PS bývala snažilka

berbell
•
23. nov 2012

Ahojte, ja som si včera poobede, po dvoch dňoch meškania MS robila mamatest a vyšiel negatívne :(

jjajka
•
Autor odpoveď zmazal
•