Špinenie a pozitívny test
Ahoj chcem sa spýtať.Robila som si testy ktoré čiarky silnejú. O dva dni mi má prísť ms.
A začala som teraz špiniť. Pri prvom som to vôbec nemala a ani neviem čo to môže byť . Viete mi poradiť? Mám sa báť 🥴 trošku ma aj bolia kríže .
@nicolyi klude môžeš byt tehuľka
@erikaachiara áno ale prečo spinim ? Není to nebezpečné?
@erikaachiara áno ale prečo spinim ? Není to nebezpečné?
@nicolyi príklad ja som mala normálne aj menzes a bola som tehotná ani som nevedela že som 😊
Vsak ked sa obavas chod na pohotovost alebo zajtra k doktorke rano . My nevieme ci to bude ok alebo nie. Vela z nas spinilo ci to dopadlo uz dobre alebo zle
Bohuzial, neovplyvnis, co sa stane, moze prasknut cievka a vsetko je v pohode alebo sa ti spusta menstruacia a pojde o biochemicke tehotenstvo
Bohuzial, neovplyvnis, co sa stane, moze prasknut cievka a vsetko je v pohode alebo sa ti spusta menstruacia a pojde o biochemicke tehotenstvo
@sisa_s aj keby to bolo tak ako píšete na pohotovosti mi to zistia? Alebo to počká do zajtra k doktorke . Pýtam sa lebo také nepoznám 🥺
@sisa_s aj keby to bolo tak ako píšete na pohotovosti mi to zistia? Alebo to počká do zajtra k doktorke . Pýtam sa lebo také nepoznám 🥺
@nicolyi na usg nebude nic vidiet, je velmi skoro a pred meskanim menstruacie ani nemaju co riesit, max. gynekologicka zajtra zoberie krv na hcg, ale ak sa spusta cyklus, nezabrania tomu ani lieky..treba pockat
@nicolyi kup si ascorutin, to je na zastavenie krvacania a posilnenie ciev. Ked som spinila tiez som to brala , samozrejme na odporucenie lekara
@nicolyi máš 2 dní do ms a začala si špiniť = rozbieha sa ti menštruácia
@nicolyi príklad ja som mala normálne aj menzes a bola som tehotná ani som nevedela že som 😊
@erikaachiara si mala ale slabú krv bez tých zrazenín čo v menštruácie býva ?
@erikaachiara si mala ale slabú krv bez tých zrazenín čo v menštruácie býva ?
@lenuss1992 práveže som mala ako by normálny menzes len trval 4dni nie ako obvykle 6-7 dni
@lenuss1992 práveže som mala ako by normálny menzes len trval 4dni nie ako obvykle 6-7 dni
@erikaachiara to je ako mozne a potom si si kedy robila test ?
@erikaachiara pýtam sa preto lebo mne tiež tento mesiac blbne ms mávam 5 až 6 dní a na 4 deň som čistá len som všade čítala že krámy nemôže dostať žena keď je tehotná
@nicolyi viem ti poradit, ze mas ist k lekarovi...

@nicolyi klude môžeš byt tehuľka