icon

Špinenie alebo menzes?

labanka
29. aug 2011

ahojte baby...chcem sa opytat, ake mate skusenosti so spinenim v case ocakavanej menstruacie? lebo v piatok som mala dostat menzes a namiesto toho mam spinenie dodnes....moze to byt tehu? 😉

Strana
z4
sibalka21
22. nov 2016

@pamelita Pockaj pises ze ti 9 dni meska, cize ste mali styk na prvy den meskajucej MS? Tak potom tehu nebudes, to by ti este ani test neukazal ak ubehlo len 9 dni od styku... Tak za meskajucou MS musi byt nieco ine, ak chces skus test, a ked nedorazi tak do piatku radsej chod k lekarovi, mozes mat aj cystu alebo nejaky iny zdrav. problem....

pamelita
22. nov 2016

13teho som mala styk, a o tri dni mi mala zacat menstruacia ...a od styku je 9 dni.meška mi šest dni .

lenka6309
6. jan 2017

Ahoj.poradíte?
Mala som dostať ms.a namiesto toho mám ružovkastý výtok ale v takom množstve ako keby aj nič...bolesti žiadne.Mám to už 3-4 deň.Stalo sa Vám to už niekomu?

nemcovalucia
17. mar 2017

Ahojte cca som v 4 tyzdni dnes som začala spinit taky hnedý výtok a sliz lekar povedal že to je normálne že počas troch mesiacov sa to deje test som mala pozitívny.No som vystrašená mohli by ste mi poradiť ze co to jee mam strach...

lenka6309
17. mar 2017

@nemcovalucia mňa s takým výtok dali ležať do nemocnice...poležala som si týždeň.

janka2463
22. mar 2017

Ahojte chcem sa len opýtať či tu mala podobnú skúsenosť viem že najlepšie poradí doktor ale zo zvedavosti sa opýtam aj tu,takže už mi mešká 9 dní mrcha test som robila je tam slabucka čiarka bola som u doktorky ale je este zavčasu aby niečo videla tak idem zajtra na krv ,dnes som začala trochu špiniť ale bez bolesti bez ničoho ,inak ako pri menzese môže to byť ešte stále z uhniezdovania či to je už neskoro po 9 dnovom meškaní ,ďakujem za odpoveď baby

mirabell29
22. mar 2017

Čaute baby, chcem sa spýtať či má niektorá z Vás skúsenosť s otehotnením po vyvolávačke. Bola som lekárky, ktorá mi po 2týždňovom meškaní pichla injekciu, z krvi mi tehotenstvo nezistili. 2 dni po vyvolávačke sme mali nechránený styk. Na 5 deň od injekcie som začala špiniť, trvalo to 5 dní, ale úplne slabučké to bolo. Mala som len intimku a vobec nič na nej, max. len na papieri keď som išla na wc. vďaka za každu radu.

ludka10
9. sep 2017

Ahojte 🙂 Snažíme sa o mimi a začala som veľmi slabučko špiniť ale už 6 dní pred menzesom,je to ale len ako keby výtok slabo hnedý a občas ma aj pichne vo vaječnikoch a k tomu bolest v krížoch.Myslite že by už test mohol ukázať aspoň ducha keď mám ešte tri dni do menzesu?Alebo mám radšej počkať 😒

jolanda1111
14. dec 2018

Ahojte.dnes ocakavam menzes a mam taky slaby tmavozlty az hnedy vytok.robila som si v priebehu tohto tyzdna niekolko testov.postupne mi silnela aj druha ciarka.cize by som mala byt tehu,len ma vyplasil tento vytok,ktory som doteraz nemala

mery123456
11. júl 2019

Ahojte chcem sa sa spitat som tehotna ked som mala chnedy vitok . Preslo 5 dni som dostala mensteuhaciiju

misenka1985
17. feb 2021

Pripnem sa aj ja . Menstruaciu som mala dostať teraz v sobotu a dnes úplne slabucke spinenie. Môžem byť tehu? Prsniky citlivé, odpor na niektoré pachy. Snažíme sa o bábätko.

janapompova
18. mar 2021

Ahojte prosím o radu po ovulke 6 deň som mala 3 kvapky svetlej krvy na papieri a svetlo ružový výtok,iba raz .a po 6 dnoch čakám krámy mali prísť zajtra ale prišli dnes sú velmi slabo ružové a tiež iba na papieri iba keď sa utriem, som s toho pafff... 🙈sexs sme mali 28.2.ciklus mám 26/28 dňový

danielkasivakova
28. sep 2021

Prosim o radu

danidaniela
28. feb 2023

Čaute baby poraďte mi mam taky problem teto mesiac som mala mrchu 4 dny a hnet po tiždny som dostala naspeť ale iba špinim možem byť ťehu ?

Strana
z4