icon

Špinenie namiesto menštruácie. Som tehotná?

cincila77
14. okt 2011

Dobry vecer, mam 20 rokov a je to prvykrat, co sa u mna vyskytlo nieco take. Stale mavam viacmenej pravidelnu menstruaciu, antikoncepciu nepouzivam. S priatelom si davame pozor, nechraneny sex mavame jedine 2-3 dni tesne po menstruacii. Tak to bolo aj pri poslednej menstruacii, no aj v tomto pripade si priatel dal pozor. Ked som teraz cakala menzes, namiesto toho asi tak v 26. den som dostala hnedy vytok, ktory trval asi tak 5-6 dni. Aj pocas tohto hnedeho vytoku sme mali sex, takisto nechraneny, no opatrny. Teraz uz 2.den mam klasicky biely vytok,ktory mam stale, cakala som ze pride menstruacia po tom hnedom vytoku, no nic. Chcem sa opytat, co to znamena a ake to moze mat dosledky, planujem ist k doktorovi, no chcela som sa najprv poradit takto. Zistila som, ze toto je jeden z prejavov mozneho tehotenstva, no toho sa prave obavam. Dakujem za vasu skoru odpoved.

evittam
5. jún 2015

@aslan123 Veď testni ako som ti písala v nedelu - napríklad - ale fakt by som kúpila ten digi - určite ti už ukáže a aj týždeň. 😉 😉 😉 Držím moooc pršteky.

aslan123
5. jún 2015

Evittam asi ma uz zabijes. Ale nemali fakt digi tehotensky len obyc. Tak som si zobrala zas uplnee inu znacku. Gyndos vsak si citala co mi povedal. Urobila som si teraz vecer a hen. Ja uz fakt neviem co si mam mysliet uz nech je pondelok a som na krvy. Achhh ten zeleny na obrazku je dnes vecer testnuty.

sibalka21
5. jún 2015

@aslan123 ved ti pekne silnie, je to aj dobre vidieť na foto 🙂

ivca88
5. jún 2015

@aslan123 mala by si testovat tou istou značkou ...že ci silnie alebo stagnuje ..
Tu su moje ... 8 dni po ovulke ...10 dni ... a dole 11 dni

aslan123
5. jún 2015

Sibalka21 ale gyndos ze nic nevidi ani cystu ani tehu. 😦 no ja neviem. Hrozneeee toto. Stale mam tlaky jak pred MS. A lieky ziadne neuzivam cize skreslene to by nemoze. Mozzno su vsetky testy su na prd ☺.

ivca88
5. jún 2015

@aslan123 testy nie su na prd .... mamatesty zvycajbe duchuju ...ale toto su tri rozne znacky.. a pokial ti nepichli pregnyl alebo nieco podobne ..a nemas cystu ...
Tak je to tehotenstvom...
Ten pocit na menzes som mala aj ja ....az do 8 tt

aslan123
5. jún 2015

Ivica 88 naschval som si zobrala rozne znacky. Ja uz neviem ani co si mam o tom mysliet. Mimomaternicove by snad videl nie? V pondelok mi beru krv. Myslite ze to bude spolahlivejsie. Lebo po precitani niektorych prispevkov sa cudujem ze ste to napr. Nezistili v 8 mesiaci ☺vsak tu uz fakt nikto nic negarantuje?😊

aslan123
5. jún 2015

Nic mi nepichol len ze mam prist na hormoanlny profil. Lebo takto pri takej nepravidelnej MS. To nie je bohvieco pri splodeni babenka. 😕

aslan123
5. jún 2015

Ivica88 mna znepokojuje hlavne aj to hnede spinenie. 😠

ivca88
5. jún 2015

@aslan123 no mimomaternicove sa v zaciatkoch javy vzdy ako bezne tehu .... aj testy byvaju porovnatelne silne ...

Je to tažke ..lebo poznam kocky ktorým testy duchovali a tehu neboli ... ale im sa intenzita nikdy nezvysila ...
Preto je dolezite ...aby tes silnel.... viditelny rozdiel kazdy 2 den 🙂
Ale teraz sa uz neboj ... pojdes na tu krv a uvidis .... aspon budes vediet ozaj na com si....

aslan123
5. jún 2015

Dakujem. Hej snad to bude vsetko ako ma byt. Este raz dakujem za podporu. 😚 nebudem sa ja stresovat no co ked nie teraz tak mam opat mesiac pred sebou.

aslan123
5. jún 2015

Vsak ale mimomaternicove by videl nie? Ci ani to neni dobre vidno? Vsak na co maju tie sona? Ach jajj.

ivca88
5. jún 2015

@aslan123 ja som otehotnela na 29 dc ...(27dc bol pozitivny ovulacny test),,,cize o dlhych cykloch viem svoje ....a pritom PCOS nemam... netusim preco boli moje cykli dlhe ...
No kupila som si tu cez konik testy od PRO rybka ....a testovala som kazdy den....a ked bola ovulka a aj teplota sa zvysila..tak to bol jasny dokaz ze ovulujem ,,,, a ziadne lieky okrem kyseliny listovej som do seba uz viac nedala ! 🙂 lebo z dufikom to bolo hrozne...priam som trpel na migreny ..
Takze s cyklom si moc hlavu netrap ..., zisti skor ci ovulujes.... tie testy su po 0.40€ za kus ...to je super cena a ozaj funguju,...
A je lepsie mat ovulaciu...i ked neskoro.... ako trpiet...pchat sa inofolicom a dufikom a zbytocne ..,,
To spibenie nie je najlepsie...ale pokial to neni fakt krv,.nic neni stratene 🙂
Pridavam aj fotku ovulacnych testov 😀

ivca88
5. jún 2015

@aslan123 mimomaternicove ti cez sono neuvidi,...ubidi ze iba maternica je prazdna a hcg je vyzsie ....a to sa v tedy posiela na sledovanie do nemocnice....oni cakaju zvacsa aspon do 7 tt ci to je ozaj pravda ....
Takze sa neboj....a v tvojom tyzdni som na sone mala aj ja bodku ako je na konci tejto vety . 🙂

ivca88
5. jún 2015

Samozrejme tie testy a odmietanue liekov som zvolila preto ....lebo nik mi nepovedal preco ten cyklus je dlhy.... dokonca aj na laparoskopii som bola a PCOS ani endometrioza tam.nebola ....
Ale ak mas nejaky problem ...tak samozrejme ta nenahovaram na vysadenie liekov 😉
Mna len rozculovalo ze furt riesili progesteron co vyvolava menzes....a pritom ja som potrebovala mat ovulaciu....resp.aspon vediet kedy je 🙂
Ale i tak po otehotneni som brala utrogestan ( ten bol super,...je to ako dufik....ale nic ma nebolelo ) ....cize liekom som sa nevyhla 🙂 ale to som aj bola rada ..lebo znizuju riziko potratu

sibalka21
5. jún 2015

@aslan123 no mimomaternicove by tiež ešte nevidel asi, odkedy ti vlastne mešká? V ktorom si približne?

aslan123
5. jún 2015

Sibalka ja mam bezne 40dnove uz som mala aj 55dnovy cyklus. Ale teraz mam to spinenie hnede a to som nikdy predtym nemala. Cize ja ani neviem ci mi meska nakolko mam nepravidelnu MS. Toto je 44
Den od posl.MS. no duphik bol pre mna utrpenie taku bolestivu MS som z neho mala ze som myslela ze umriem. Ivca88 skusim sa ho spytat na tej druhy liek. Dufam ze bude vsetko v poriadku. Dakujem kocky

aslan123
9. jún 2015

Ahojte kocky. No dnes som bola pre vysledky ze mam zvyseny testosteron. Ako super. Zo mna sa uz mozno chlap stava musim sa objednat k endokrinol. HCG mam ale slabe 88,80. On ze to sa neriesi este lebo musime cakat ci stupne mam dojst o tyzden mam strach lebo stale mam to hnede spinenie a natahuje ma ako by som mala dostat kazdu chvilu MS.

ivca88
9. jún 2015

@aslan123 to s tym pocitom na menzes mala každa ... ja som ho mala az do 9tt a ziaden problem som v tehu nemala 🙂
Na to HCG ... no treba pockat a uvidis 🙂 treba sa šetrit 🙂

aslan123
9. jún 2015

Ivca88 noo vsak ja viem len je to ubijajuce. 😕 treba to brat asi tak ze vsetko je ako ma byt! Noo. A dakujem.

ivca88
9. jún 2015

@aslan123 vzdy je vsetko ako ma byt ,,,,ci uz zle alebo to dobre ...
Ale vzdy treba verit a tesit sa 🙂 ako sa bat a stresovat 🙂

aslan123
9. jún 2015

Len sa nechcem tesit a byt velmi sklamana. Nakolko je nizka 88,8 je malo asi. No niesom gynekolog ale aj on tak pozrel ze bud to vyskoci o tyzden alebo nie. Hmmm.

aslan123
10. jún 2015

Dnes mam uz viac krv nez spinenie ach jooo. Myslite ze to odchadza? Ci mal aj niekto ze zakrvacal lebo toto je moje obdobie MS a plod ostal? Hm som zvedava ci bude stupa hladima HCG. Je to hrozne ked sa dlho snazite a potom pride realita. Predstavovala som si to inak😦

ivca88
10. jún 2015

@aslan123 mnoho zien.malo menzes .... moja sestra ho mala az 3 mesiace .... tiez je vela takych pripadov na internete...
Len musis teraz pockat a uvidis .. viem..je to tazke.. ☹ ale nic ti nepomoze

katkasofi
10. jún 2015

@aslan123 ja byt tebou tak si spravím další test, veď tie ´pepino nie su až take drahé, uvidis ci čiarka silnie alebo nie...ja keď som v rannom štádiu potratila, zrazu rano čiarka nebola a na druhý deň som začala krvácať 😒

aslan123
10. jún 2015

Dakujem kocky. S tym testom je dobry napad. Dakujem za vase rady.

aslan123
13. jún 2015

No ze vraj mam podla jednej pani doktorky na pohotovosti zle tehotenstvo. Lebo v pondelok som mala 88HCG a v piatok 120. Podla nej ide ASI o pravdepod. Prirodzeny potrat. No cize moja 1skusenost s 1tehotenstvom je otrasna. Koniec hlasenia. Zelam pekny den. Som zvedava co bude dalej. Ale ja sa nevzdavam a babatko budem mat!😉 tak. Dakujem vset. Ktore mi pomahali a radili. 😚

ivca88
13. jún 2015

@aslan123 to mi je luto ...velmi ...
v snazilkach som mala mnohe kamaratky co mali MA ....
Ale mnoho z nich otehotnelo na dalsi cyklus a teraz su uz radne gulky 🙂 netrap sa ....ten hore to tak zariadil.,.aby sa nerodili postihnute deticky ....aby netrpeli... ☹ preto vydrzia iva najsilnejsie ...

sabina001
29. jún 2015

ahoj babeny som tu nova a potrebujem radu mavam menzes kazdych 28 dni . S manzelom som mala nechraneny styk den ovulacie ta bola 9 potom cez plodne dni 10-12 . Robila som si tehotensky test pred ms bola ta slaba druha ciarka na 3 testoch kazdy inej znacky potom ms som dostala skorej o dva dni 19 a trvala do 27 , bola slaba 3 vlozky za den som vymenila tri dni to trvalo a potom som spinila iba na intivku a toaletny trvalo to 8 dni . Ms mavam 7 dni silnu , ta to bola ina spravila som si test na piaty den bola tam slaba druha ciarka . Dnes som si robila test a bola silnejsia o nieco druha ciarka , bolia ma uz dva tyzdne prsniky mam ich naliate a bolave na dotyk , pobolieva ma podbrusku ako keby som mala dostat ms , picha ma oboch vajecnikoch , byva mi nevolno ked sa nenajem a som hladna , bolia ma krize , zajtra rano si spravim test druhy idem aj ku doktorovi zajtra o 11 : 00 hod tak som zvedava co mi povie co si myslite vy mozem byt vtom ? ci to moze byt nieco ine

sibalka21
29. jún 2015

@sabina001 mala si pozitívny test takže pravdepodobne áno. Myslím že ten to vie lepšie ako my