Špinenie namiesto menštruácie. Som tehotná?
Dobry vecer, mam 20 rokov a je to prvykrat, co sa u mna vyskytlo nieco take. Stale mavam viacmenej pravidelnu menstruaciu, antikoncepciu nepouzivam. S priatelom si davame pozor, nechraneny sex mavame jedine 2-3 dni tesne po menstruacii. Tak to bolo aj pri poslednej menstruacii, no aj v tomto pripade si priatel dal pozor. Ked som teraz cakala menzes, namiesto toho asi tak v 26. den som dostala hnedy vytok, ktory trval asi tak 5-6 dni. Aj pocas tohto hnedeho vytoku sme mali sex, takisto nechraneny, no opatrny. Teraz uz 2.den mam klasicky biely vytok,ktory mam stale, cakala som ze pride menstruacia po tom hnedom vytoku, no nic. Chcem sa opytat, co to znamena a ake to moze mat dosledky, planujem ist k doktorovi, no chcela som sa najprv poradit takto. Zistila som, ze toto je jeden z prejavov mozneho tehotenstva, no toho sa prave obavam. Dakujem za vasu skoru odpoved.
@ruzenazdrata mam pocit, ze pises v sifrach :D
Ato co sifrach
@mily7 porat mi robila som si test 11.1.2016 a to dnes a ukazalo mi jedna ciarka to je azi skoro lebo som mala posledne dva dni v 21.12.2015
@ruzenazdrata ni enemozes byt tehotna test by ti po takej dobe ukazal kriste nespamuj to tu chod zajtra na gyndu 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@majulino ja ti nic nerozumiem ako pises a a prepac ze som ta otravovsla
@ruzenazdrata ahoj no neviem urobci dalci test a uvidis a nemas zvasne priznaki
@ivca88 Ja som tiez otehu 27.dc.Dlhe cykly,ale vzdy ovulacne.Uz mam dve deti.Teraz to tu citam,lebo som miesto ms 40.dc dostala hnedy vytok a netusim,co to znamena.Myslim,ze ovulka bola,preto sa tak obavam.Musim kupit test.
Tehotenstvo to nebolo,praskla mi cysta a vyliala sa do brusnej dutiny.Bolesti nemam,uvidime,ci sa to vstrebe.
Ahojte, chcela by som sa vás spýtať čo si myslíte - po vyradení hák sa mi každý cyklus postupne skracoval (zo 62na 56 a posledný 35 dni) dnes je to však už 37 deň a stále nič,len silný vytok. Na 23 deň som mala výtok s primesou krvi, trval cca 2 dni. Bábätko by sme veľmi chceli. Myslíte že by sa uz mohlo zadarit a test by už ukázal?
@sisi56 určite toto tehotenstvo neni !!!!! keby bolo aspon duch tam je ale neni
@ariana195195 nejak nechapem tvoje vykricniky.... preco by nemohla byt tehotna? Kolko krat sa stalo, ze zena mala aj po tyzdni negativne testy a bola tehotna? Pokial nema MS tak sanca je vzdy...
@sibalka21 pisem to čo mi lekar povedal 😉
@sibalka21 Ja som si robila test 100 krat aj nič lekar povedal že niesom tehotna až teraz po pol roku som tehotna ❤ nemyslela som to zle 😉
@ariana195195 Ved hej, to chapem.. Ale tak to, ze tvoj lekar sa s tym asi este nestretol, neznamena, ze to tak nemoze byt.... Ja som napriklad bola tehu dva krat a prvy krat som mala ducha v prvy den meskania a druhy krat som mala ducha 8 dni pred MS... Ale odkedy som na MK, zistujem, ze mozne je vsetko... Niektore baby mali negativne testy aj dva tyzdne a potom odrazu pozitivny..... Staci, ze sa posunie o den dva ovulacia... Mozne je vsetko, aj ked je to skor vynimocne.... Ja som za to, ze pokial ma aj po tyzdni meskania negativne testy, tak tehu nieje... Dovtedy davam nadej kazdej :D Je ine ak ides k lekarovi a on ti povie, ze tehu niesi podla krvi alebo sona, a je ine ked si baba spravi len test, pri tych nikdy nevies 🙂
@sibalka21 ano tie testy dobre poznám toľko som ich už robila no som rada že sa mi to podarilo nemyslela som na to vôbec a som tehu... No áno lekár to nevie nestretol sa s tým možné je úplne všetko niektoré majú aj menzes a sú tehotné
ja tam tiež nič nevidím a kludne môžeš mať aj myom
Ahojte .... mam 20 rokov: mam nepravidelnu menstruaciu miesto menstruacii spinim... prosim poradte mi

@majulino 21.1.2015som mala nestruaciju ale dvani a malo som mat5dni a robila som si tehotenski test 11.1.2016