icon

Špinenie po meškajúcej menštruácii

anksunamonka
1. feb 2011

ahojte, strasne nerada to priznavam, ale zial bohu sa musim uz aj ja ocitnut v kategorii snazilky.... verim a dufam, ze nam vsetkym sa podari otehotniet a konecne budeme skutocne stastne!!!
potrebovala by som poradit v jednej veci resp.pocut vas nazor. Menstruacia mi meska 3 tyzdne. Uz ked som si myslela ze sa spustila, tak som hned zosmutnela. Ale - nie je to klasicka ms. Je to skor tmavohnede spinenie.... objem krvi sa da ratat len na kvapky..... a trosku to intenzivnejsi zapach ako normalne zvyklo mat.... Nemam ani ziadne bolesti ako zvyknem mat pri menzese, len trosicku citim take jemnulinke pichanie v lavom vajecniku. poradte mi co to moze byt. Na prehliadke mi doki povedal, ze mam polycysticke vajecniky. Velmi sa snazime o malicke uz rok a pol, ale stale nic....
Da sa spontanne otehotniet aj s polycystickymi vajecnikmi? ovulaciu mi potvrdil 2 cykly dozadu. Vraj krasne velke vajicko.....ktore aj prasklo.
Baby, piste, lebo neviem co robit. Test som si zatial nerobila. Chcem si ho ale zajtra kupit. Bude vysledok objektivny, aj ked mam to spinenie uz 2.den?
Dakujem za vsetky odpovede.
Drzim nam vsetky palce....

p3tra11
1. feb 2011

@anksunamonka ahoj, ja som mala to, co pises, az na tie cysticke vajecniky, spinila som, kramy mi meskali...ale zacali ma boliet aj prsia...na tvojom mieste by som si test kupila este dnes, aby si si rano z ranneho mocu mohla spravit, lebo ja som vtedy bola tehotna... dostala som Dufaston a este jeden liek na zastavenie krvacania, ale babu sme uz nepomohlo a bol to Missed Abortion v 9tt... drzim prsty, aby tvoj pripad bol iny ako moj a hlavne aby sa stastne skoncil...

anksunamonka
autor
1. feb 2011

@p3tra11 boze tak teraz si ma vylakala.... nestiham uz dnes lekaren, najskor zajtra poobede. ale prave idem z wc a uz je tej krvi trosku viac, ale je tmava a zapacha.....
stastne to zeny, co su bez problemov hned tehotne.....

p3tra11
1. feb 2011

@anksunamonka presne, stastne, len smola, ze vela z nich si to neuvedomuju... :(
prepac, nechcela som ta vystrasit, len som ti chcela napisat svoj pribeh... ja som si ale ani vo sne nepripustila, ze by som mohla byt tehotna, a dokonca ani doktor, napriek tomu, ze mi bral krv, neprisiel na to...dokonca mi dal homeopatika, aby ma prestali boliet prsia a na to spinenie povedal, ze nemam normalnu MS ale ze krvacam do vnutra...vysledky boli v poriadku, tak ma na laparoskopiu nechcel poslat, ze to by bolo riziko... pritom som dovtedy mala az na bolesti ukazkove kramy... je mi to velmi luto, ze to u mna tak dopadlo, nemozem sa z toho spamätat do teraz, zostalo mi tolko otaznikov a otazok, co keby ak by... :( preto by som bola rada, keby sa u teba pripadne problemy nasli hned a hned riesili, aby si nepatrila medzi tie zeny, ktore tak trpia, kym sa dockaju svojho stastia...

anksunamonka
autor
1. feb 2011

@p3tra11 strasne ma mrzi ze vobec sa musia takeho fóra zakladat.... bodaj by sme vsetky boli v tých "druhých" diskusiach, o tych prijemnejsich veciach.
a mrzi ma aj tvoj pribeh, verim ze to bolo tvoje jedine trapenie a ze uz bude vsetko OK a splnia sa Ti sny....
velmi by som si priala otehotniet a samozrejme donosit zdrave dieta a byt mu matkou a tesit sa z neho... ale....
najhorsie na tom je, ze buduca svokra na nas strasne tlaci, aby sme jej dali vnuca..... strasne mi to lezie na nervy, ona nevie ze rok a pol sa snazime a nic a ani o mojej diagnoze PCOS nevie nic. keby to vedela, asi by ma nikdy neprijala za nevestu, je to potvora zla....
v kazdom pripade si spravim test stvrtok rano, ale viem, ze bude negativny..... nic v zivote som lahko nedosiahla a ani toto tak samo lahko nepride, viem to.....

p3tra11
1. feb 2011

@anksunamonka viem, o com pises, moja svokra tiez by chcela velmi, a to ze este nemame, obhajuje tym, ze chodim este do skoly...
nesmies na to pozerat tak pesimisticky, uvidis, musi ti aspon nieco vyjst, mozno prave toto... 🙂 a ja v to silno dufam a verim...ak si kliknes na moj fotoblog, sice neviem, ci si veriaca, tak su tam nejake modlitby, mozno ti pomozu...a potom sa spolu stretneme v nejakej pozitivnejsej teme...hlavne kym isto nevies, nemahaj sa, nestresuj, mysli pozitivne, dobre bude...

anksunamonka
autor
1. feb 2011

@p3tra11 ano, som veriaca, samozrejme..... aj ked do kostola uz velmi nechodim, ale vieru v boha mam 🙂
a myslis ze to sa da aj nejako takto zakriknut? ked nam nedaju pokoj a naliehaju nech uz mame dietatko???? ja tomu aj celkom verim do certa......... ze to svokra od nas odohana svojimi uvahami a rečami...
inak aj ja chodim na výšku prvý rok.... 🙂

p3tra11
1. feb 2011

@anksunamonka nie, nemyslim si, ze by mohla nejako tak odhanat...hoci som pocula, ze ludska zavist vie narobit s clovekom divy... to, ci chodis do kostola, nieje az take dolezite...dolezita je viera 🙂