icon

Striedanie nevoľností v 7 tt

evuska135
11. jan 2020

Baby mate to aj vy, ze sa vam striedaju dni kedy vam je mega zle, mne osobne aj cely den a potom su dni kedy rano vstanem v pohode a neni mi nejak zle.som po potrate takze clovek uz neviem co je ok a co nie 🙂

nika226
11. jan 2020

@evuska135
Áno presne aj mne sa striedali. Nevoľnosti mi začali okolo 8 tt a trvali cca do 14tt

evuska135
autor
11. jan 2020

@nika226 ja som ten horsi pripad 🙈mne uz zacali nevolnosti pred 6tt

nika226
11. jan 2020

@evuska135
Mne aj pri prvom tehu okolo 8tt ale neboli také intenzívne ako teraz pri druhom. Vracala som len 2 krát ale hrozna únava, nechuť do jedla

evuska135
autor
11. jan 2020

@nika226 tiez som mala pri prvom mensie a chodila som do prace tak som to menej vnimala. Pri druhom som potratila takze clovek je z toho taky prestraseny

veonika303
11. jan 2020

Ja mám tiež nevoľnosti od 6 týždňa niekedy 2x niekedy cely den som ale na pn pretože ma tie nevoľnosti vyčerpávajú sa to niekedy nedá vydržať dúfam že nebudú celé tehotenstvo 🙈🙁

evuska135
autor
11. jan 2020

@veonika303 no nieco mi o tom hovor a to ja sa musim o prve dieta starat😓 niekedy mi je az do placu :( dufam ze to prejde ako v prvom do 17tt

misscelaneous
11. jan 2020

Uplne ta chapem. Som po dvoch potratoch, aktualne zacinam 8 tyzden. Minuly tyzden som zakrvacala, sla som na pohotovost, vsetko ok, srdiecko bolo, odvtedy nespinim ani nic. Ale priznaky miznu aj na dva dni, prsia som nemohla minuly tyzden ani chytit, teraz uz len bradavky bolia, napnutie prs uplne zmizlo. Mala som celodenne nevolnosti, teraz ma to chyti az navecer, cez den som v pohode a chce sa mi plakat, ze je to tu zas. A potom vecer na grc. Rano zas nic. Kazda navsteva vecka brutal stres. V pondelok kontrolne sono a mam pocit ze je to este 100 rokov ...

veonika303
11. jan 2020

@evuska135 ja už tiež niekedy plačem že už nevládzem....štvrtok mi začal 9 týždeň to je už na zblaznenie niekedy 🙁psychicky aj fyzicky to vyčerpáva

evuska135
autor
11. jan 2020

@misscelaneous och presne moje pocity 😕 ja mam uplne iny priebeh ako pri potrate, ale stale rozmyslam ci sa nieco nestane neskor, ci priznaky nezmiznu 😓 ja sa chystam k dr az buduci tyzden a zviera mi zaludok kazdy den co bude, tiez som mala celodenne nevolnosti, potom sa to ukludnilo, potom zase cely den mimo, vtedy si vravim ze by to mohlo skoncit a ked sa to ukludni uz zas aby to zacalo 🙈 len u mna sa to nejak atrieda, raz mi je zle rano, raz na obed potom vecer taka bolest zaludka 🙈

evuska135
autor
11. jan 2020

@veonika303 citala som ze medzi 8-9 tt je to najhorsie, najviac stupa hcg tak snad neskor sa to ukludni

veonika303
11. jan 2020

@evuska135 áno aj ja som to čítala že hlavne v 9 sa to vyblazni a potom by sa to malo skludnovat už sa chcem doslova dojest ale toto sa nedá 🙈🙁

misscelaneous
11. jan 2020

@evuska135 presne. Tiez je toto teho ine ako pri potrate, hlavne po druhom MA, ked uzbol potvrdeny a cakala som na samocistenie, som stale mala priznaky, tak si vravim, ze miznutie priznalov by s tym nemalo mat nic spolocne, ale aj tak, je to strasne neprijemny chrobak v hlave. Plus mam setriaci rezim, tak ani nemozem nic robit, ze by som sa sustredila na ine ...

evuska135
autor
11. jan 2020

@misscelaneous ja som mala MA no ja som ani nekrvacala ani nic, ale mne sa teda stratili tehu priznaky, aspon teda prsia som mala navrete od zaciatku a potom zrazu nic, nevolnosti som nemala ziadne, ale ja som mala aj cudny pocit, vyhadzanu tvar, vsetko inak ako teraz. Dufam ze babatka to uz vydrzia 🙂