Stúpajúci a klesajúci ľudský choriový gonadotopín (hCG)

khiarka
7. júl 2015

Ahojte snazilky. Prosim o radu ci podobnu skusenost. Pred 15 dnami mi bol pichnuty Pregnyl 10 000j . Na 11 den som uz mala negativny tehu test. Potom mi ciarka zacala o cosi malo silniet najprv duch ducha potom aj ruzovy tienik az napokon intenzivna ciarocka avsak tenka ako vlasok. Dnes bol Test negativny. A teraz otazocka? Moze na zaciatku hcg sa objavit a na druhy den znova nie a trebars o dva dni znova ano?..ci sa uz zmierit s tym ze z tehu tento cyklus znova nic? Alebo islo len o evaporacnu liniu ? Som 14 DPO beriem utrogestan takze BT stale nad 37. Inac testy som merala vzdy 25 kovym testom.

mamulienka30
7. júl 2015

@khiarka nepisala si dnes, ze si mala krvny test negativny? Tak tehotna nie si. Ked vysadis lieky, prijde aj menstruacia, aj klesne bazalka. Mrzi ma to, ale nevyjde to vzdy na prvy krat, treba bojovat dalej.

khiarka
autor
7. júl 2015

@mamulienka30 ahoj som rada ze si tak rychlo reagovala. Niekde som citala ze na zaciatku moze hladina Hcg kolisat, tak som chcela vediet ci ma s tym niekto skusenost. Urobila som si uz vela testov tak sa chcem vyhnut dalsiemu sklamaniu a testnut znova a znova. Ale asi mi nic ine neostava. Gratulujem k tehulkovaniu nech vam to uz co najrychlejsie ubieha. 🙂

mamulienka30
7. júl 2015

@khiarka my uz ideme na cielovu rovinku o chvilu... ale tiez sme si na nu pockali dost dlho, kopa negativnych testov a sklamania. Takze uplne chapem. Ale cim dlhsie budes brat lieky napriek negativnym testom, tym predlzujes umelo cyklus a mozes telo este viac zblbnut...

khiarka
autor
7. júl 2015

@mamulienka30 krvny test som este nerobila a nieje to snazilkovanie prvykrat. My sa uz snazime 3 roky

ludmilaka
7. júl 2015

@khiarka Ahojko, môžeš napísať značku testu? Ja som vždy pred MS mala pizitívny test a tehu som nebola. Pizit. som mávala len Pepíno.

khiarka
autor
7. júl 2015

@ludmilaka ahoj ja nie som na Slovensku takze test sa vola jednoducho schwangerschafsttest a da Sa zohnat len ten alebo clearblue ale oben super 25kove.

ludmilaka
7. júl 2015

@khiarka Tak vyskúšaj dve rôzne značky naraz. Ale môžeš to mať spôsobené podľa mňa pregnylom. Ja som mala po mimomaternicovom dlho pozitívny a keď som 2x potratila tak tiež, takže hormóny môžu takto blbnúť. Ale keď som skúšala inú značku s rovnakou citlivosťou, tak bol negat.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre