Styk bez ochrany cez ovuláciu
Ahojte dievčatá.. s partnerom sme mali styk bez ochrany (robime to malo kedy bez ochrany) ale potom som zistila vo svojom menstruacnom kalendari ze mam ovulaciu.. je mozne ze sa kalendarik myli? Nemozem byt tehotna (osobna situacia) po tom som si hned dala sprchu ako neotehotniet? Co mam robit prosim ?
Ono appka v mobile je pekna vec, ale ovulaciu mozes mat kedykolvek, my sme tiez taky skvely pripad, syn spraveny 27.den 29 dnoveho cyklu, proste na nejake vypocty sa spolahnut neda... sprcha je ti prd platna, to uz spermie davno plavaju smer vajecnik...
@drozdajkahra tabletka pomôže? Aka je najlepšia prosim?
Tabletka po Ellaone, uzit co najskor.
@an12 Na prvy sup otehotnie len strasne malo zien + tabletka po, treba verit, ze to bude dobre. Nemas 13,ale 19, zvladla by si vsetko, keby si spracovala sok. Reakcia mojej maminy bola tiez - to si hadam nenechas. Mala som 21... sme s tym muzom skoro 17rokov, manzelia, styri deti, stastni a TO ma uz skoro 15 rokov...
@an12 toto ani nehovor. Aj keby si tehotna, nechat si ho nemusis. Moznosti mas vsetky otvorene a je to len a len tvoje rozhodnutie. Zivot sa tehotenstvom nekonci. Pockaj, co bude. Vypni ten film, co ti beha v hlave, pockaj na ten test - idealne 14.den po styku rano.
A naco potom sexujes bez ochrany cez ovulku ked mas strach??? Ja toto nepochopim😂😂

Nesulozit bez ochrany keď nechceš otehotniet a teraz keď je ešte čas tak tabletka po, svinstvo ale keď nechceš byt tehotná...