icon

Styk bez ochrany cez ovuláciu

an12
17. nov 2020

Ahojte dievčatá.. s partnerom sme mali styk bez ochrany (robime to malo kedy bez ochrany) ale potom som zistila vo svojom menstruacnom kalendari ze mam ovulaciu.. je mozne ze sa kalendarik myli? Nemozem byt tehotna (osobna situacia) po tom som si hned dala sprchu ako neotehotniet? Co mam robit prosim ?

drozdajkahra
17. nov 2020

Nesulozit bez ochrany keď nechceš otehotniet a teraz keď je ešte čas tak tabletka po, svinstvo ale keď nechceš byt tehotná...

anjelicek26
17. nov 2020

Ono appka v mobile je pekna vec, ale ovulaciu mozes mat kedykolvek, my sme tiez taky skvely pripad, syn spraveny 27.den 29 dnoveho cyklu, proste na nejake vypocty sa spolahnut neda... sprcha je ti prd platna, to uz spermie davno plavaju smer vajecnik...

an12
autor
17. nov 2020

@drozdajkahra tabletka pomôže? Aka je najlepšia prosim?

ukulela
17. nov 2020

@an12 celaskon. Medzi kolená a držať a nepustiť. Ale to funguje pred stykom, nie po ... Nájdi si pohotovostnú lekáreň a choď tam. Možno majú len jeden druh tbl. Dôležité je vziať ju čo najskôr. Takže sa nepýtaj kraviny a choď.

heidi4
17. nov 2020

@ukulela 👍👍👍👍👍👍😁😁😁

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
because
17. nov 2020

Tabletka po Ellaone, uzit co najskor.

an12
autor
Autor odpoveď zmazal
an12
autor
Autor odpoveď zmazal
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
an12
autor
Autor odpoveď zmazal
anjelicek26
17. nov 2020

@an12 Na prvy sup otehotnie len strasne malo zien + tabletka po, treba verit, ze to bude dobre. Nemas 13,ale 19, zvladla by si vsetko, keby si spracovala sok. Reakcia mojej maminy bola tiez - to si hadam nenechas. Mala som 21... sme s tym muzom skoro 17rokov, manzelia, styri deti, stastni a TO ma uz skoro 15 rokov...

an12
autor
Autor odpoveď zmazal
anjelicek26
17. nov 2020

@an12 toto ani nehovor. Aj keby si tehotna, nechat si ho nemusis. Moznosti mas vsetky otvorene a je to len a len tvoje rozhodnutie. Zivot sa tehotenstvom nekonci. Pockaj, co bude. Vypni ten film, co ti beha v hlave, pockaj na ten test - idealne 14.den po styku rano.

tosomja
17. nov 2020

@an12 nepomôže tabletka, ak si už ovulaciu mala. Už sa len spoliehať, že sa ovulácny kalendárik mýli 😉 ak nechceš byť tehotná, nesexuj. Alebo používajte ochranu.

an12
autor
Autor odpoveď zmazal
an12
autor
Autor odpoveď zmazal
katrina872
17. nov 2020

A naco potom sexujes bez ochrany cez ovulku ked mas strach??? Ja toto nepochopim😂😂

an12
autor
Autor odpoveď zmazal
tosomja
17. nov 2020

@an12 takú nie.

an12
autor
Autor odpoveď zmazal
tosomja
18. nov 2020

@an12 veď uvidíš. Kedy máš dostať menzes? Ak nedostaneš v termíne, tak potom o týždeň správ test. Už len čakať.

an12
autor
Autor odpoveď zmazal
tosomja
18. nov 2020

@an12 keď dostaneš, tak by si nemala byť.

an12
autor
Autor odpoveď zmazal
tosomja
18. nov 2020

@an12 hlavne už nestresuj, už je to buď alebo 😉

an12
autor
Autor odpoveď zmazal
rsg
24. nov 2020

@an12 tak ako si na tom?