Styk sme mali 19. októbra a 30. októbra bol test negatívny
Ahojte babi chcela som sa opitat skončila sa mi menštruácia 16.10.a stik sme mali 19.10. A včera som si urobila test abol negatívni
@stanulienkat
@viestta ďakujem za odpoveď a krásni večer prajem
@stanulienkat možno jej ukradli z klávesnice y🙂)
@lilianka123456789 Za máličko aj nabudúce. A miesto súloženia šup-šup doučiť sa slovenčinu.
@lilianka123456789 darmo si robíš teraz testy, aj tak nič nezistis. Počkaj do dňa keď ti má prísť menštruácia a keď nepríde aspoň 2-3 dní tak testuje. Každopádne, si ešte raz pozri ako funguje tehotenský test, oplodnenie, cyklus atď...
To tak vyzera ked deti chcete byt dospele ... a sexujete pomaly v 15 radsej si studuj biologiu ako to funguje ..
@mirka807 no moment ja nemám 15 rokov ale som staršia mam 30 rokov
@lilianka123456789 o to horšie
Neviem, načo si tak skoro robíš test ... zbytočné stresy, sklamania atď. ... sprav si test v deň, keď Ti má prísť menštruácia ... nič v zlom, no pokiaľ nie si cudzinka, tá gramatika je fakt na 30-ročnú ženu na hanbu.
@lilianka123456789
Testuješ skoro, testuj až keď mešká menzes. A kým pojde dieťa do školy, tak sa douc gramatiku prosím.
@stanulienkat 🤣🤣🤣👌
@zizinicka 😝😝😝😝😝
@tehotna40 ati zo mňa čo robíš dajakú Šalenu počuj ty sa mi nevismej človek sa pita na otázky a vitu na dávate mi prosím vás nenadavajte 🤫
@lilianka123456789 nikto ti nenadava, kde vidíš nejakú nadávku? Ja som ta ešte dokonca slusne poprosila ! Je to hanba ak máš naozaj 30 ,aby si mala takúto gramatiku, ako sa chceš s tým dieťaťom potom učiť do školy?
@tehotna40 som tu prvý krát
@tehotna40 vi stále to isté melete tu na tom fóre naide každá osoba len to ako sa viete vismiat od inich trošku ucty babinky nič zlom stále to isté melete o gramatike

Áno, vidím že test zo slovenčiny bol negatívny.