icon

Styk v deň ovulácie

Včera o 14:24

Ahojte Dievčatá, podarilo sa niektorej z Vás otehotnieť zo styku presne v deň ovulácie?
Ovulácia prišla o deň skôr, než som čakala, a my sme spolu boli iba práve v ten deň podvečer, keďže som bola mimo mesto a skôr sa nedalo. Ovulaciu mi okrem testov a príznakov potvrdila aj bazalka spätne. Odvtedy mám pocit, že sme to možno „prešvihli“, aj keď viem, že šance stále existujú. Len všetci hovoria, že ideálne je, keď už spermie čakajú na vajíčko 😃
Tak by som sa rada utešila skúsenosťami, keď sa to podarilo aj takto – keď už vajíčko bolo na ceste 😄

krasneleto
Včera o 14:27

@anonym_autor pravdepodobnost otehotnenia nie je vylucne v okamihu ovulacie... ale dva dni pred + dva dni po ... cize ano, moj styk nie v case presnej ovulacie ma tento rok 11 :D

anonym_a16ab6
Včera o 15:12
@krasneleto

@anonym_autor pravdepodobnost otehotnenia nie je vylucne v okamihu ovulacie... ale dva dni pred + dva dni po ... cize ano, moj styk nie v case presnej ovulacie ma tento rok 11 :D

@krasneleto môj styk cez menstuáciu oslavoval pred krátkou dobou 5 😂

barka1
Včera o 15:38

Je ti jasné, že miliony generacii pred tebou sa mnozili bez akychkolvek znalosti o ovulacii?

A áno, ráno ovulačne bolesti, večer styk. Syn má 10.

autor
Včera o 15:53
@barka1

Je ti jasné, že miliony generacii pred tebou sa mnozili bez akychkolvek znalosti o ovulacii?

A áno, ráno ovulačne bolesti, večer styk. Syn má 10.

@barka1 Áno, samorejme🙂 len pri snažení človek občas začne veci viac riešiť keď sa pár cyklov snaží bez úspechu. Ale ďakujem za komentár 🙂

sisinkaaaa
Včera o 18:51

@anonym_autor ahoj ako si sleduješ ovuláciu? Ja to nikdy neviem vystihnúť

anonym_f5dc29
Včera o 19:37

z dna ovulacie je pravdepodobnost, ze budes mat chlapca, ja uz mam nadejneho fyzika :D