Sú tam 2 čiarky?
Ahoj, prosím o nazretie na moje testy.
Sú to top testy z DM.
Nikdy som za tri roky snaženia nemala na teste ani len náznak druhej čiarky. A duchov som nelovila nikdy :D teraz sa mi však čosi marí 🙉
Vidíte niečo?

Ja vidiiim, držím palce aby zajtra zosilnela pridaj potom foto 🙏🙂👊
Vidíš ja som ti to vravela,že budes tehu!
Tak keď s bojíš chod radšej na pohotovosť ako si sama niečo nasadzovať
Môžeš mat hematóm alebo niečo a radšej ,keď sa to skontroluje
Do pondelka je ďaleko,najmä keď sa toľko snažíte...
Držím palce!✊
@noemi155 ďakujem krásne, akurát ma manžel vezie na pohotovosť, zavolala som, či sa strachovať a vraj mám ihneď prísť 🤦♀️ Dám vedieť
Už som po pár vyšetreniach - odobrali mi krv na HCG, čakám v čakárni na výsledok. Tehotenský test mi tiež urobili - pozitívny. Na utz však pani Dr. zatiaľ nevidí nič.
Vraj na ďalšom postupe sa dohodneme keď príde výsledok z labaku. Tak teraz netrpezlivo čakám.
Zalezi aj aka je vyska HCG.na sone je nieco vidno az okolo hodnoty 1000 hcg.
@marticka85po hodnota hcg bola 137,5. Ja mám ale ovulaciu na konci cyklu - myslíš, že by to mohlo byť zapríčinené tým?
Ak si mala ovulaciu neskor tak ano,hcg tomu zodpoveda.
@zuza00 ja vôbec nespanikárim len Dr na pohotovosti povedala že nám prísť na kontrolu v pondelok - na kontrolné odbery hcg a uvidí sa. Mám prísť pre istotu pobalena 🙆♀️
Nechcela ma vypočuť že ovulaciu som mala neskôr ako 26 DC ( dovtedy som merala BT a robila ovu testy) cize ovu prebehla určite neskôr … odhadom 30 DC plus mínus … tým pádom by ak hcg sedelo 🤦♀️
@zuza00 znepokojuje ma len to, že na krvácanie mi nedala nič .. teraz váham či si sama nasadiť duphaston či čo mám robiť 🤦♀️
Ahoj, a ešte spinis? Mne nasadil Dr hneď progestenalle, že duphaston je syntetický a progestenalle je cisty,nemas možnosť ho zohnať? Nestresuj sa bude dobre ja tiež idem v pondelok na kontrolný odber ja som mala len 17.8 jednotiek 😂a testy mi tmavnu strašne pomaly 😪
@simonkasim áno, stále krvácam. Dr sa ma na to pýtala 3x a aj na množstvo … nie je to špinenie ale slabe krvácanie bez bolesti. Dúfam, že mi len zoberie krv na hcg a to bude vyššie a vyššie … 🙆♀️
Skuste ascorutin mne to odporucili ked som spinila pocas tehu 😉
@lylipeto ascorutin je voľnopredajný liek však?
Aké dávkovanie ste užívala ?
Áno ved silneju neboj sa.. Ja mam také slabé testy že až ale volala som s Dr a ten ma len upokojoval, že nie u každej je pravidlo mat silné testy.. Ani si ich nerob počkáme spolu na krv a napíšeme si ☺️☺️❤️ áno ascorutin je voľno predajný určite si ho daj 3x2 tabletky 🙂 ja som krvacala v období menštruácie potom len ozaj ružovo spinila a odvtedy nič len mam kludovy režim, ten by si mala mat tiež 🙂 priznám sa keby nemám ísť na kontrolu kvôli krvácaniu predtým tak ani neviem žeby som mohla byť tehotná 😂😂😂
Ahoj tak ako si dopadla? U mňa nie dobre :/
@simonkasim ahoj, zle 🤕 spontánny potrat 7tt
mrzí ma to veľmi 🥺
Mrzí ma to 😖😖😖
Ja som. Bola o týždeň cca menej to isté :( neboj zvládneme to ❤️
Aj ja vidím slabunku ale je tam
@nikolkollarova téma stará 2 roky...

Sama sa divím ale dievčatá dnes som odolala - testuje sa zajtra 😉