icon

Sú tam 2 čiarky a bude zo mňa tehuľka?

nikusook
30. júl 2020
Sú tam 2 čiarky a bude zo mňa tehuľka?
fomelka
30. júl 2020

Ja tam takú slabunkú čiarku vidím ale azse to môže byť aj kanálik. Skús zase o pár dní, ak bude čiarka silnejšia tak je možnosť, že si tehotná. Koľko dní ti mešká ms?

nikusook
autor
30. júl 2020

@fomelka 2 dní

silviazlat
30. júl 2020

@nikusook Skús počkať ešte aspoň 2-3 dni a uvidíš lepšie. Ale tiež tam vidím slabulinkú druhú čiarku.

ckatka
30. júl 2020

Ktorý deň cyklu?
Ja som na 29den mala čiarky už zreteľne obe. Tu vyzerá že niečo slabé je, ale ťažko povedať či to nie je kanalik. Skus zajtra ráno tu istú značku testu a budeš vidieť rozdiel, ak si tehotná.

ckatka
30. júl 2020

@nikusook keď ti už mešká ms a nemá iný dôvod (nie si chorá ani nič podobné)...tak aj takéto slabucke čiarky obvykle znamenajú tehotenstvo. Gratulujem.

nini1010
30. júl 2020

Podla mna ai tehotna.Nie je to kanalik ale skusila by som inu znacku.Klidne aj Pepino,alebo mamatest.

nikusook
autor
30. júl 2020

@nikusook vďaka baby 🙂 za váš názor skúsim ešte 1 🙂 a hodím sem 🙂

nikusook
autor
30. júl 2020

@ckatka 27 deň

noemikatka
30. júl 2020

@nikusook aj sa cítiš ako tehu? Nevravím ze každá pociťuje len sa pýtam ci si aj niečo zaznamenala okrem meškajúcej ms

nikusook
autor
30. júl 2020

@noemikatka áno. napr.neznasam dezerty a teraz ich vo veľkom jem. občas mi príde nevoľno. tiež niekedy som v pohode zjedla cesnak a 2dni dozadu svokra krajala a ja som sa skoro poblula

ckatka
30. júl 2020

@nikusook môj prvý príznak bol (na 27 deň) ze mi bola stále zima. Hoci pred menštruáciou mi býva teplo. (Zmena v progesterone). A na 29den som si nekúpila čokoládu. Co si kupujem VŽDY pred menštruáciou. Keď mi to.docvaklo rovno som bežala.po test. A boli tam //

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
mimka11111
30. júl 2020

@nikusook je pozitívny, zatiaľ potichučky gratulujem 😉....zopakuj test o pár dní 😉

nikusook
autor
Autor odpoveď zmazal
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
nikusook
autor
Autor odpoveď zmazal