icon

Sú tehotenské testy Shein spoľahlivé?

24. okt 2024

Dobrý deň používa náhodou niekto testy Tehotenské so shain ? chcela by som sa daco spytat

benimnadir
24. okt 2024

Rozumiem oblečeniu zo Sheinu, aj doplnkom a dekoráciam..ale tehotenské testy? 🫠

mofa
24. okt 2024

A co? Ja som mala vzdy z aliexpresu a v podstate vsetko je to cina. Normalne fungovali.

nyusika
24. okt 2024

@benimnadir ona chce zo ShAinu 😀 😀
to su asi nejake specialne.

ja nerozumiem ani obleceniu, netestovane, zdravotne zavadne handry.
a nie, nech nik nenapise, ze vsetko sa vyraba v cine.

pravda je, ze vela veci sa tam vyraba, ale nie vsetko je takto bez akejkolvek vystupnej kontroly...a zo smradlaveho polyesteru

autor
24. okt 2024

baby ja sa len normalne pytam ktora ma s nimi skusenosti su baby ktore maju aj ovulacne testy zo shain

mofa
24. okt 2024

Je to shein. Nie shain. Pis to normalne.

odesi
24. okt 2024

@nyusika nie nevyraba sa vsetko v Cine. Este aj v Bangladesi alebo v Indii 🙂

benimnadir
24. okt 2024

@nyusika suhlasim..mna skor ako ta kvalita shein tehotenskych testov udivuje ze je niekto ochotny a schopny cakat kym dorazia, namiesto toho aby sa zodvihol a siel do lekarne alebo DM

autor
24. okt 2024

@benimnadir Milá pani ani tieto testy z DM drogérie nie sú spoľahlivé a podľa mňa je test ako test ale nevyjadrujem sa už nepotrebujem žiadne informácie Napríklad ako aj peppino testy vôbec nie sú spoľahlivé Aj niektoré ďalšie

autor
24. okt 2024

Takže takisto sú to vyhodené peniaze za posraný pepino test ktorý nie je ani spoľahlivý

benimnadir
24. okt 2024

Ved sa nerozculuj ja som len povedala nyusike ze nerozumiem ako niekto moze cakat. Ved ked mam dôvod si robit tehotensky test tak to chcem co najskor, ci? S pepinom mas pravdu, katastrofa

paty277
24. okt 2024

Ja som si naobjednavala ovu aj tehotenske z aliexpressu a ukazovali fajn len ovu testy také s ružovým boli na nič mali malo pigmentu ale inak pri týchto testoch som sa riadila a mám z nich ročnú dcérku ( myslím ovulačne )

mofa
24. okt 2024

@paty277 ano ved treba skusit a sama uvidi, ze ktore funguju. Ja ked sme riesili ivf tak som mala obrovsku spotrebu, takze som mala 50 testov z aliexpresu za asi euro. Ved to by som sa inak nedoplatila. Ukazovali spravne. Dokonca aj moj prvy pozitivny test v zivote bol odtial🙂

autor
24. okt 2024

@paty277 Áno ovulačné testy majú málo pigmentu

paty277
24. okt 2024

Ale nie všetky sú také so zelenou paličkou a tie sú top 🤣