Sú tehotenské testy spoľahlivé?
Ahojte, je mi dnes strašne blbo , teraz som si spravila test resp dva s rozdielom cca 10 min z dvoch rôznych balení. Pred dvoma mesiacmi som sekla meraním teploty, lebo mi to už udierali na mozog. A teraz toto podľa kalendára 6 dní do ms (22 deň cyklu). Horný je prvý, a spodný robený z ďalšieho moču max do 10 min

Podľa mňa si jasné tehotná 🤰
Krásne pozitívne 👍
Za mna jasne pozitívne 🍀
potichučky gratulujem ❤️
Konečne pozitívne testy a ty sa ešte pýtaš.Gratulujem😃
Ale nerozumiem tomu min týždeň v pondelok som mala preventívnu a sliznica bola len 8mm.
Gratulujem
@enmery no áno lebo už 2 roky , skoro 3 roky sme sa snazili, bola som aj na dilatacii krčka, bola som na priechodnosti vajcovodov, jeden upchatý, brala som clostil, brala som letrozol plus pichvala injekcie a podarilo sa raz s tým, že potrat v 6 týždni a 3x biochemicke....
No, neviem..akoze ciarky su urcite, ale mne pride ta farba akasi zvlastna 🤷♀️ asi by som spravila este aspon jeden...drzim palce 🍀
Chápem, že sa kvôli tomu obávaš a máš strach a uisťuješ sa tu. Ale ak by som mala vybrať test zo všetkých milión testov tu, asi Tvoj by vyhral. Objednaj sa k lekárovi a buď pozitívna. Ja verím, že je to tam😉✊️
@enmery asi pomalicky začnem veriť v zázrak, našla som doma ešte takýto a skúsila a tiež sa niečo crta
👍 nie je o com 🙂 drzim palce, nech je vsetko v poriadku 🍀
@zuzkacik4 ďakujem krasne
Volaj dokimu, nech to potvrdí. Ale ja si myslím, že áno. A to si u väčšiny testov tu nemyslím. Nech sa Ti splní túžba srdiečka a si šťastná mamina😍
Tri testy sa nemylia
@enmery dievčatá ďakujem ja už plačem od šťastia našla som digitálny ešte.....musím predýchať, trasiem sa celá, k doktorovi sa dostanem najskôr vo štvrtok alebo až pondelok
tiez si myslim, ze je to uplne jasne a ocividne. gratulujem! vela zdravicka prajem vam obom ❤ 👏 🍀
držím palce nech všetko dobre dopadne ❤️
Dokopy tusim 4 testy, ktore vravia ano. Gratulujem. Vela zdravíčka a drzim palce nech vsetko dobre dopadne✊️🍀
Ďakujem krásne všetkým, idem myslieť pozitívne, nech to dotiahneme do šťastného konca....
Super, pekná správa😀
Ved to je pekna sliznica na otehotnenie. Aj pri IVF sa transferuje približne od 7mm vyssie...drzim palce!
@mareen1 mala som aj 14 a neudržalo sa. Preto sa cudujem
😂😂🤣 Mňa pobavilo že ,, našla ,, som doma ešte toto a ďalej a ešte som našla aj toto digitálny... To koľko typov ešte ponachádzaš veď ty máš doma arzenál testov 😂😂ako v obchode 😄
@bambieblue áno staré zásoby lebo predtým som bola test manijak. A mala som už sama pred sebou pochovávane.
Načo chceš ísť tak skoro k dr? Veď máš ešte len pred MS a ona tam aj tak nič neuvidí. Samozrejme gratulujem
@domka222 po troch biochemickych a potrate v 6.tyzdni by som si aj ja zasla okamzite k lekarovi po progesteron... ci ho potrebuje-nepotrebuje, v takychto pripadoch ho lekar dava preventivne, uskodit neuskodi...
@anjelicek26 preskočila som jednu odpoveď od autorky,kde to napísala 😉 už vidím

Obe vybehli do minúty