icon

Sú tehotenské testy spoľahlivé?

16. júl 2024

Ahojte, je mi dnes strašne blbo , teraz som si spravila test resp dva s rozdielom cca 10 min z dvoch rôznych balení. Pred dvoma mesiacmi som sekla meraním teploty, lebo mi to už udierali na mozog. A teraz toto podľa kalendára 6 dní do ms (22 deň cyklu). Horný je prvý, a spodný robený z ďalšieho moču max do 10 min

Sú tehotenské testy spoľahlivé?
Strana
z2
autor
17. júl 2024

No dievčatá ja si myslím, že to bude nejaký blud, toto sú dnešné jeden robený palickovy o 11:35. A na to o 11:55 z toho istého moču Digi. A pri takej slabej ciarke taký výsledok? Gynekológ bude až v pondelok

anna_2012
17. júl 2024

Sranda ☺️ ja som včera na paličkovom / mamatest/ mala výraznejšiu čiarku a digi mi ukázal + 1-2, každopádne som zvedavá či sa s tým niekto už stretol

katariiinkaa
17. júl 2024

Nemala si digi dlhšie namočený alebo niečo? 3+ je až od hcg 2700 tuším, to by si mala už aj na bežných testoch koľajnice

hylary
17. júl 2024

Gynekológa ti netreba. Stačí ísť 2 týždne po meškaní menštruácie. Skôr neuvidí nič, pôjdeš tam úplne zbytocne.

anjelicek26
17. júl 2024

Ten digi je zvláštny, ja som mala v deň meškania MS koľajnice a digi ukázal 3+ až 9 dni neskôr..

autor
17. júl 2024

@hylary gynekológ, aspoň môj, najprv berie krv obden, aby potvrdil z krvi, a ako rastie hcg a podľa toho objednáva na sono.

autor
17. júl 2024

@katariiinkaa 20 sekúnd podľa navodu

Strana
z2