Sú tehotenské testy spoľahlivé?
Ahojte, je mi dnes strašne blbo , teraz som si spravila test resp dva s rozdielom cca 10 min z dvoch rôznych balení. Pred dvoma mesiacmi som sekla meraním teploty, lebo mi to už udierali na mozog. A teraz toto podľa kalendára 6 dní do ms (22 deň cyklu). Horný je prvý, a spodný robený z ďalšieho moču max do 10 min

Sranda ☺️ ja som včera na paličkovom / mamatest/ mala výraznejšiu čiarku a digi mi ukázal + 1-2, každopádne som zvedavá či sa s tým niekto už stretol
Nemala si digi dlhšie namočený alebo niečo? 3+ je až od hcg 2700 tuším, to by si mala už aj na bežných testoch koľajnice
Gynekológa ti netreba. Stačí ísť 2 týždne po meškaní menštruácie. Skôr neuvidí nič, pôjdeš tam úplne zbytocne.
Ten digi je zvláštny, ja som mala v deň meškania MS koľajnice a digi ukázal 3+ až 9 dni neskôr..
@hylary gynekológ, aspoň môj, najprv berie krv obden, aby potvrdil z krvi, a ako rastie hcg a podľa toho objednáva na sono.
@katariiinkaa 20 sekúnd podľa navodu

No dievčatá ja si myslím, že to bude nejaký blud, toto sú dnešné jeden robený palickovy o 11:35. A na to o 11:55 z toho istého moču Digi. A pri takej slabej ciarke taký výsledok? Gynekológ bude až v pondelok