Sú to príznaky tehotenstva alebo iný zdravotný problém?
Dobrý večer , s partnerom sa snažíme o bábatko , nechránený styk sme mali 1 januára a 5 januára som mala dostať menzes ktorý som nedostala , prišlo iba jemné špinenie , ako dni išli som na sebe začala vnímať že mám v podbrušku nejaké divné pichanie , a iné príznaky ako zmena na pleti či nafúknuté podbruško ... Dnes som si robila test a bol negatívny tak teraz nechápem keď to nieje tehotenstvo čo by mi mohlo byť ... Posledný týždeň som mávala aj zvracanie a nechuť ku cigaretám ktorú som doteraz nemala .... Mám 25 rokov a podľa minulej kontroly som úplne zdravá ...
A to ste sa “snažili” iba jeden den?
Slabá menštruácia alebo teda to špinenie mohlo byť spôsobené rôznymi faktormi, stres, zmena režimu, choroba, mohlo ísť o anovulačný cyklus (aj keď na kontrole nebol žiadny problém)... ostatné prejavy môžu byť veci, ktoré si si zrazu viac všímala alebo tiež dôsledok rozhádzaných hormónov... od toho 5. januára si si prvýkrát robila test až teraz? pred tým nie? možno by bol pozitívny a išlo o biochemické...
@manzelskyporadca ona mala nechraneny styk 1.1. Test si robila dnes - 29.1. - keby bola tehotna, uz by mala kolajnicd.
@anonym_autor podla vsetkeho by si mala zacat tym, aby si si svoje telo nastudovala, minimalne teda ako funguje cyklus... s vysokou pravdepodobnostou , statisticky dokazatelnou, v drvivej vacsine pripadou , nedochadza o otehotneniu 4 dni pred MS. pisem v drvivej, pretoze moze by posunuta ovulacia atd... ale pri standardnom cykle ni
ak sa snazite o babako- sleduj plodne dni - su 2 dni pred a 2 dni po ovulacie... ovulaciu bud citis a ma prejav- hlien , alebo meraj ovulacnymi testami...

No, dosť malá pravdepodobnosť. Že 4 dní pred MS si mala plodné dni. Ešte aj test vyšiel negatívny. A môže to byť úplne hocico iné.