Sú to skoré príznaky tehotenstva?
Ahojte dievčatá, za týždeň mám dostať MS a už asi dva dni som neskutočne zdutá ale naozaj neskutočne. To som nezažila už ani nepamatam. Hlavne ma to prekvapilo preto,lebo asi 2 tyždne držim zdravu stravu a krokujem každy deň, aby som schudla dajaké to kilečko. Občas mam bolesti v krížoch a pod bruškom, ale nič pravidelné a časté.. vyskytuje sa to možno 3-4x za deň. Tyžden dozadu sme mali s manželom sex, kt mi utkvel v pamäti hlavne preto, lebo si myslím, že neskoro vytiahol 😀 dve detičky už máme, nesnažime sa vyslovene o tretie, snažime sa davať si pozor, ale keď sa stane tak to nie je pre nas určite žiadna tragedia. Myslite,že ma zmysel si už robiť test ak nahodou?
@anonym_autor týždeň od sexu moc skoro
@stellarstar mysliš? Pri mojich oboch deťoch som testovala vždy deň pred MS a už to boli kolajnice 😀 stale som si vtedy hovorila že to idem dostať MS a nakoniec bum 😀
@stellarstar mysliš? Pri mojich oboch deťoch som testovala vždy deň pred MS a už to boli kolajnice 😀 stale som si vtedy hovorila že to idem dostať MS a nakoniec bum 😀
@anonym_autor deň pred MS a týždeň po sexe je rozdiel.
@anonym_autor ale nejde o to, kedy bol sex, ale kedy prebehla ovulácia.
@anonym_autor áno skoro, v den styku nemusi dôjsť k oplodneniu a je rozdiel týždeň pred ms a den pred ms
Neverim, že toto píše dvojnásobná matka? Týždeň po sexe chceš vidieť koľajnice na teste? Vsak sa zamyslí, ak máš cim, že je rozdiel týždeň po sexe a týždeň pred menštruáciou
tiez si myslim, ze to je este dost skoro ale tak uvidis, musis sa nechat len prekvapit, ci MS pride alebo nie
Neverim, že toto píše dvojnásobná matka? Týždeň po sexe chceš vidieť koľajnice na teste? Vsak sa zamyslí, ak máš cim, že je rozdiel týždeň po sexe a týždeň pred menštruáciou
@anonym_419728 ty si isto taký dajaký “intelekt” čo vie len urážať - nad tým by si sa mala zamyslieť ty
@anonym_419728 ty si isto taký dajaký “intelekt” čo vie len urážať - nad tým by si sa mala zamyslieť ty
@anonym_autor začala si cvičiť, zmenila si stravu - tvoje pocity sú skôr reakcia na zmenu. Nezaradila si viac zeleniny, strukovín? Zvyknú dosť nafukovat. Skôr si myslím ze je to problém s crevami a žalúdkom ako tehotenstvo. Ale určite daj potom vedieť
ak by ste aj pred tyzdnom tragfili presne ovulku, stale mas tyzden do ms. 1dena 1 tyzden je rozdiel. po tyzdni sa netvori este hcg, ale po 2t uz ho moze byt tolko, ze vytvori na teste kolajnice.
navyse, tyzden pred ms mozes mat PMS a aj zmenou stravy a zivotneho stylu mozes mat v hormonoch odchylku.
vzdy ked som chudla, vaha isla dole asi 100g za den a pred ms mi stala na rovnakej urovni, co znamena ze ak som mala tempo chudnutia rovnake, tak asi tyzden pred ms som mala asi 700g zadrzanej vody. za dalsi tyzden, kedy som mala ms mi vaha tiez stala, cize dokopy to boli snad 2t bez chudnutia.
potom na 8den od zaciatku ms mi poklesla zo dna na den vaha o 900g a dalsi den o dalsich 600g. cize za 2 dni dole 1,5kg.
evidentne sa mi zacala odburavat voda a bola tam nahla zmena hormonov.
Akože týždeň do ms + 2 dni si už zdutá,čiže 9 dní pred MS príznaky? Neexistuje
@anonym_autor nie sú to príznaky, príznaky robí zvýšené hcg a teraz to ešte nie je možné
@anonym_autor nikto ťa neuráža
Zduta si zo zeleniny, ktoru si urcite pridala, kedze chces dat dole nejake kilecko
Dievčatá ďakujem Vám tie ktore písete normálne komentáre..určite si spravim o pár dni test, dnes ma boli žaludok celý deň hneď ako niečo zjem, ale možno to je aj dajaka viróza 🤷♀️
@anonym_autor zbytočne sa urazas,napísala len pravdu
Dievčatá ďakujem Vám tie ktore písete normálne komentáre..určite si spravim o pár dni test, dnes ma boli žaludok celý deň hneď ako niečo zjem, ale možno to je aj dajaka viróza 🤷♀️
@anonym_autor ako sa da napisat normalny komentar na prispevok, kde dvojnasobna mamina sa pyta, ci moze mat po tyzdni priznaky? Prezrala si sa zdravych blbin tak ta boli zaludok. Ale hej, zrob test tyzden po sexe alebo rovno zavolaj svojmu gyn
Dievčatá ďakujem za slušne a normálne komentáre a práve žienkam, ktoré reagovali v zmysle: prežieraš sa, to zo strukovín ťa nadúva a podobné komentáre - odkazujem, že áno som tehotná! Poznám svoje telo, viem, že toto nebolo normálne… a práve na clearblue teste digitálnom mi ukazuje 1-2 a na paličkových dve čiarky-u lekára som ešte nebola… takže žienky prosím Vás zamyslite sa nad sebou. Udivuje ma, že matky dokážu reagovať takto hnusne na druhé matky. Vždy sa dajú veci povedať krajšie… majte pekný deň!
No vidíš. Keď poznáš svoje telo,tak stačilo počkať a nemusela si čítať, čo si čítala. Gratulujem
Teším sa, mne testy oba razy ukázali veľmi skoro tehotenstvo, do 11. dňa od ovulácie. A cítila som sa oba razy tak nejako inak.
V témach cca 10 rokov dozadu to ženy bežne popisovali. To len teraz inštinkt záhadne zmizol a verí sa zásadne "faktom".

@anonym_autor týždeň od sexu moc skoro