Dobrý deň. Poslednú menštruaciu som mala 16 febr. S manzelom sme sa snazili 25.2 a 5.3.. ovu podla apky som mala mat 3.3 ale citila som ovu skor 5.3.. no ale otazka znie, mozu byt uz dajake priznaky keby som nahodou tehotna? Lebo uz par mam take menstruacne bolesti (nezvykla som mat pred menzesom) vyhadzanu mam bradu a okraje čeluste, a take mam dajake krce akoby v črevach aj ma prehnalo… mohlo by z toho nieco byt? Testy nebudem zbytocne este kupovat mam este 6 dni do menzesu.. Ďakujem
nie... to na tehu nevyzerá
pri tehotenstve je skor pekna plet a nie hnacky, to mi nesedi, to nie je priznak tehotenstva
@zobaka hnacka bola len 1 krat.. a napr pri dcerke som mala tiez pleť vyhadzanu a az neskor bola krajšia…
pockaj do menstruacie uvidis
@zobaka však jasné že počkám😂
@carinka888 zbytocne dohady, u mna to boli extremne citlive prsia a stale chodenie na malu potrebu, inak nic
@carinka888 kľudne pms
Ja som mala úplne rovnaké v tehu. Akurát ma neboleli prsia. To bolo pri obidvoch tehu rovnaké. Prezradila bazalna teplota a tehotenský test 5 dní pred ms
Mala som takisto vyrážky, to nemám nikdy a divné kŕče podobné ako mávam tesne pred MS, ale skôr pichanie a ťahanie a to som mala este do MS ďaleko, 4 dni pred MS som nevydržala a bolo to tam, krásny pozitívny test 🙂 držím palce
@mjk942 no ja mam kazdy den uz fakt cely tyzden take menstruacne bolesti ale nie silne len akoby uz kazdu chcilu mala prist… dnes som 4 dni pred ale stale vaham.. prsia bolia malo. Pri prvej mi nechutila kava pred 9 rokmi ale este teraz stale lavu znesiem😂uvidime
@mjk942 tak ja mam 3 dni do menzesu a negativny test🤷♀️ aj ked ovulaciu som mala podla mna o 2 dni posunutu..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@carinka888 nieee len namyslanie ;) ked velmi tuzite ked som..mala.akoze priznaky alebo som si myslela ze sa podarilo vzdy dosla.mrcha a ked sme vypustili z hlavy snazenie atd a necakala.som nemala.som priznaky ani len zo srandy som si spravila test.ked mi meskala ask 4 5 dni a vyšlo