icon

Sú toto príznaky tehotenstva?

liannaa
18. feb 2015

Ahojte baby , nedalo mi a musím sa popýtať . S priateľom sa už 4 mesiace snažíme o bábo . Tento mesiac som mala ovu cca okolo 9teho až 12teho . Snažili sme sa ozaj "odušu" 🙂 😀 už 14teho večer som si všimla , že ma strašne bolia prsia , čo mňa zvyknú tak 3 dni pred menzesom vždy ale toto bolo tak 11 dní pred preto ma to prekvapilo . Včera 17teho podvečer som začala mať pichľavé bolesti vaječníkov , až niekedy tlaky , trvajú až do teraz ( nieje to stále , iba to tak občas zabolí ale bruško mám celkovo citlivé ) . od včera ma taktiež strašne bolí chrbát čo je u mňa nezvyčajné , dnes som si všimla že som maximálne smädná a už tri dni mám teplotu 37 až 37,3 a to aj ráno po zobudení , čo nemávam ani pri chorobe , a som si na 100% istá že chorá niesom . Menzes mám dostať presne o týždeň . Môžem byť tehu alebo sa mi len bláznia hormóny ? 😒 🙂

lavinis
19. feb 2015

@liannaa no mne príznaky začali tak 10-12 dní po meškaní menzesu, dovtedy nič, také isté ako pred krámami.

liannaa
autor
19. feb 2015

@lavinis Ono je to dosť individuálne , už pár dní sa tu prehrabávam cez fóra a každá píše inak , niektoré že aj po 4DPO vedeli že sú 😝

lavinis
19. feb 2015

@liannaa hej to je pravda. A tiez vela krat baby popisuju vsemozne priznaky a potom tehotne nie su.
Drzim palce kazdopadne 🙂

liannaa
autor
19. feb 2015

@lavinis Dakujem 🙂 no dnes mi tá bolesť podbruška prešla z pichľavých bolestí do takých menštruačných a bolí ma celé podbruško nielen občasne , ale tak slabunko stále pri tom mám mať 6 dní do ms tak neviem fakt čo je so mnou , je možné že sa mi len bláznia hormóny a mám nejak posunutý cyklus tak uvidíme 🙂

lavinis
20. feb 2015

@liannaa no to je najhorsie, ze niekedy su tie priznaky podobné. Mna tiez pobolievalo brucho uplne rovnako ako pred kramami a nakoniec to kramy neboli🙂

liannaa
autor
20. feb 2015

@lavinis Ako dlho to pobolievanie asi trvalo, 🙂 Kolko dní? 🙂

lavinis
20. feb 2015

@liannaa to si fakt nepamatam. ..mozno tak dva dni pred kramami a potom sem tam ked mi meskali

liannaa
autor
20. feb 2015

@lavinis lebo mňa bolí už asi 4 dni , to som mala dákych 7DPO a z pichľavých to prešlo na také menštruačné ako opisuješ , raz bolí viac raz menej a mám silný výtok

tinushka13
20. feb 2015

@liannaa tak ako, uz si skusila testovať ? 😉

liannaa
autor
20. feb 2015

@tinushka13 Dnes som skúsila a najprv sa mi zdalo že tam bol duch , ked sme sa s priatelom na to zahladeli tak sme tam obydvaja dočo vydeli ale ked som naň kukla po hodine bola tam jasne len jedna čiarka :P ale test som mala taký čo ukazuje až v prvý deň meškania MS lebo iný v lekárni nemaliiii 😝 😝 ja ja mám ešte 5 dní do MS ... lenže dnes sa pridružili také veci že ma bolí panvová kosť , som neznesitelne unavená a podráždená a tak ma pichne občas v prsiach , že až zakričím 😨 😖 ... už nechápem fakt

nagulinka
20. feb 2015

@liannaa ja mám tiež 5dní do mrchy, príznaky veľmi podobné tvojim, ale testovať budem až v deň (ne)očakávanej mrchy. .....takže treba vyčkať, takto si prinasas sklamanie a pritom možno stačí počkať tých pár dní 😙

liannaa
autor
20. feb 2015

@nagulinka dnes som zo srandy už skúšala testovať ale nič , možno slabý dušík čo nič neznamená 😒 dáme si potom vedieť ako sme dopadli 🙂

katyt
20. feb 2015

Tá zvýšená teplota môže poukazovať na tehotenstvo, ale ani nemusí. Ja som mala zvýšenú pri jednom tehotenstve, inak žiadne iné príznaky, až neskôr, ale počula som, že niektoré ženy majú zvýšenú teplotu aj pred, alebo počas menzesu. Počkaj ešte týždeň a potom si urob test.

nagulinka
20. feb 2015

@liannaa jasné, ..ak môžem pridám si ta do priateľov 😀a dáme si vedieť

liannaa
autor
20. feb 2015

@katyt Ja nemávam teplotku takto zvýšenu ani pri chorobe , iba ked som fakt už mega chorá , a tobôž nie z rána a teraz mám ... Už sa kus bojím či to nebude dáky vážnejší gynekologycký problém , zápal alebo čo , ale dúfam že to bude tak ako chcem a bude to znak tehu 🙂

simusska
20. feb 2015

ahojte zienky🙂...ja som na tom veelmi podobne ako vy....24.2. by som mala dostat MS. Vcera som si robila test a ani dusik tam nebol...som trosku sklamana ale bo bole len 9DPO tak snad sa este moze ukazat...prsia ma pobolievaju ale to iste som mala aj pred mesiacom a MS prisla. som 6 mesiacov po protrate a uz som straaasne nedockava, ze kedy sa opät zadari....
....dajte vediet ked budete testovat, ze ako ste dopadli ....

simusska
20. feb 2015

ospravedlnujem sa za chyby...az teraz som si vsimla🙂

liannaa
autor
20. feb 2015

@simusska Držím palce nech ti to tiež výjde 🙂 🙂 🙂 ... ja mám dostať 25teho tak si dáme vedieť či tá sviňa mrcha prišla 😀

simusska
20. feb 2015

@liannaa joj....keby uz nechcela prist.... 😒 a myslis si, ze ste stafili ovulku?

katyt
20. feb 2015

@liannaa veď uvidíš o týždeň, držím palce aby to bolo tehotenstvo. 🙂 Ja som mala pri treťom tehotenstve takto zvýšenú teplotu od prvého mesiaca až tuším do štvrtého.

nagulinka
20. feb 2015

@simusska ja som tiež skoro pol roka po strate nášho chlapčeka (33tt) a testovať budem o päť dní

simusska
20. feb 2015

@nagulinka fu 33tt? ja som bola len v 17tt a tazko sa mi spamätava...stale na drobca myslim....co by bolo keby...a tak:(ale musíme mysliet pozitivne a hlavne dopredu, no nie?neobzerat sa ....s novym rokom prisli aj nove nadeje ...no nie?

nagulinka
20. feb 2015

@simusska No bolo to ťažké a stále je, mám za sebou rôzne štádia smútku, hnevu, zúfalstva, ale ako pises ty, život ide ďalej, všetko sa deje pre niečo,možno odišlo, aby prišlo lepšie. ...neviem,na to odpoveď nedostaneme. Zle sme si vyčerpali a teraz bude len dobre. ,,, 😉

adulienka92
21. feb 2015

@liannaa mňa itež bolelo tak podbruško ako ty opisuješ a prsia cítim tak slabšie .......v pondelok idem testovať 🙂 ja by som mala dostať 24.2. držím palce

nagulinka
21. feb 2015

Dievčatá máte skúsenosti s tehu testom Pepinom? Ten sa dá kúpiť asi aj v drogérii, či?

jana0706
21. feb 2015

@nagulinka ahoj, ja s nim mam skusenosti, podla mna je v pohode...v decembri som ostala tehotna, v januari uz den pred ocakavanou mrchou mi Pepino testy ukazali ze som tehotna, ale ciarky boli aj po par dnoch meskania ked som testy opakovala podozrivo slabe, tak som vyskusala ine testy a to iste, mala som obavy ze to nie je v poriadku a ukazalo sa ze opravnene kedze to zial nedopadlo dobre a v 6tt som samovolne potratila...teraz cakam na prvu menstruaciu, pred dvomi tyzdnami som jasne citila ovulaciu, tak som sa tesila ze mi cyklus zase nabehol, ze pockame jednu mrchu a mozme zase skusit snazilkovat (kedze cistenie nebolo potrebne), tak som ratala ze by mohla teraz od stvrtka prist (predtym som vzdy mala presny 28 dnovy cyklus), lenze este ani dnes nic...viem ze po potrate si na nu mozem pockat aj dlhsie len ma mätie ta ovulacia pred dvomi tyzdnami (potvrdena ovu-testom)...tak som si kupila pre istotu v DM-ke zas Pepino test a skusim zajtra rano otestovat, len tak pre istotu aby som vedela ze ta mrcha proste meska a musim byt trpezliva (pravdu povediac bol by to skoro zazrak keby som teraz otehotnela lebo sme si cez ovulaciu davali pozor kedze dr. odporucal dva mesiace cakat - ja som si to "interne" chcela skratit na mesiac tak uvidime 😀 )

nagulinka
21. feb 2015

@jana0706 ďakujem za odpoveď, budúci týždeň budem i ja testovať, ja som si zvykla robiť mamatest, ale naša lekáreň bude dva týždne zatvorená a nechce sa mi kvôli testu trepat do mesta, tak má napadlo, že tieto pepina by mohli byt i dm- ke. Držím palce,nech sa vám čo najskôr zadari, je to najlepší liek na bolavu dušičku, ja tiež myslím pozitívne a iny ako šťastný koniec si nepripustam

adulienka92
22. feb 2015

@liannaa @simusska žienky videla som,že sme na tom podobne....a dneska sme testovali....aaaa nič 🙂 ak mrška nepríde testujeme v sobotu 🙂 ak to vydržíme .......držím palce vám dvom aspoň 🙂

simusska
22. feb 2015

@adulienka92 ja som testovala uz vcera...a .....vsak tam nieco je?

adulienka92
23. feb 2015

@simusska vidím tam takú slabučkú 🙂 gratulácia 🙂.....hádam v sobotu budem vidieť niečo aj ja🙂 ja som mala zelený :D robila som pepino,inak nechápem,tu sa všade píše,že má byť modrý a bol zelený :D