Sú toto príznaky tehotenstva?
Ahojte baby , nedalo mi a musím sa popýtať . S priateľom sa už 4 mesiace snažíme o bábo . Tento mesiac som mala ovu cca okolo 9teho až 12teho . Snažili sme sa ozaj "odušu" 🙂 😀 už 14teho večer som si všimla , že ma strašne bolia prsia , čo mňa zvyknú tak 3 dni pred menzesom vždy ale toto bolo tak 11 dní pred preto ma to prekvapilo . Včera 17teho podvečer som začala mať pichľavé bolesti vaječníkov , až niekedy tlaky , trvajú až do teraz ( nieje to stále , iba to tak občas zabolí ale bruško mám celkovo citlivé ) . od včera ma taktiež strašne bolí chrbát čo je u mňa nezvyčajné , dnes som si všimla že som maximálne smädná a už tri dni mám teplotu 37 až 37,3 a to aj ráno po zobudení , čo nemávam ani pri chorobe , a som si na 100% istá že chorá niesom . Menzes mám dostať presne o týždeň . Môžem byť tehu alebo sa mi len bláznia hormóny ? 😒 🙂
Aj ja som dnes testovala a nebol ani duch :( ale je to test čo ukazuje až 1. deň meškania a mám dostať až za 2 dni ... tak dúfam že za to a že nakoniec budú //
@adulienka92 tie čo som písala v úvodnom príspevku , tak sa kus pomenili , mám také jemné menštruačné bolesti podbruška , bolia ma kríže , strašne mi nič nechutí jesť a pri tom som hladná a prsia mám asi tak Céčka a bežne mám Ačka a sú také divné , iné a bolia ako šľak 🙂 také ako predmenštruačné príznaky až na to že celé je to také divné a cítim sa odlišne tak stále strašne dúfam že bude test pozitívny 🙂 🙂
ženy , teraz pozerám do zrkadla , mám obrovské prsia , modré žily výrazné a také tmavšie vystúpené bradavky , toto pred MS bežne nemávam tak už si fakt začínam dáko myslieť že ozaj budem tehu <3 😅 😅 do teraz som mala takú malú dušičku že nejdem sa tešiť ale dáko som si už istá 😉
Caute baby takze ja som mala dostat 15.2. Menstruaciu ale som nedostala tak som si spravila v nedelu test a vysiel asi na 2 ciarky aj ked ta druha je slabsia . Chcem sa vas spytat na nazor som podla vas tehu? Dnes som bola na ultrazvuku a este nic nieje vidno ale vsetky testy mam pozitiv robila som si ich asi 10 dnes mi bral krv aj o 24 hodin ci mi stupa hcg
Ach je to take necakane 8 den meskania ..
Dakujem pekne 🙂 necakane ale ja sa tesim som zvedava na partnerovu reakciu kedze spolu niesme niejak extremne dlho ...:-/
@nikolpipi no dufam ze sa potesi 🙂 cen si to.,,, my s mabzelom sa snazime od novembra 2013,,,, dokonca aj na laparoskopiu som musela ist,,,,.no ani to nepomohlo,,,, dotoho zly spermiogram..... cize nic moc ☹ teraz som.sa nastvala...vsadzam lieky a nechavam to na toho hore 🙂
Takze ak sa vam zadarilo ,..tak tak pre vas ten hore nachystal ..🙂
@ivca88 ano tak ja som uz raz bola tehotna tiez nechceme ale o potrate som ani neuvazovala ale ten hore to zariadil tak ze v 4 mes mi diagnostikovali downow syndrom a rozhodla som sa nenechat si to by bolo trapenie pre vsetKych a s byvalim partnerom to prislo po 3 rokoch snazenia takze velke sklamanie . Rozdelilo nas to ..:( ale teraz s tymto sme spolu pol roka on ma 30 rokov tak mohol by to prijat normalne a zodpovedne tak drz palce 🙂 zajtra idem 2 krat na krv a dam vediet ze co . Nemysli nato urcite sa to podsri vtedy ked to budes najmenej cakat ako ja 😱
Dakujem krásne držim aj ja tebe .. Uživaj si snažilkovanie 😉
@nikolpipi nooo... moc si neuzivam... omentalne mam hormonalnu liecnu duphastonom... ktory mi sposobuje stratu videnia a bolesti hlavy,.,, cize musim ho okamzite vysadit... a aj to ma k tomu dohnalo ze vysadzam lieky,...verim svojmu telu... dufam ze sa coskoro dockame 🙂
Daj vediet ako to dopadlo 🙂 ci tatik nechytil infarkt 😀 😉
@elika74
@misaha
babyyyy júúúj ste ma najviac na svete potešili , nádej mám teraz viac ako kedykoľvek 🙂 🙂 🙂 ale už som si tak dnes začala pripravovať myslel na to , že keby aj nevyšlo nejdem stresovať ale snažiť sa dalej a užívať si to , dnes som sa dokonca dozvedela , že drahý ma chce požiadať o ruku tak o to viacej radosti 😀 😀 a @nikolpipi ja zas gratulujem tebe ved tam máš riadneho "dušiska" 😀 😀
@liannaa no viem o nom dost .. a ono to neni tak ze neradí sa nam tak ma prosím oplodnite ☹ ... riesia ta az po roku a pol - 2 rokoch ... a aj to musitr mat zasebou kopec vysetrení .. musí vám to schválit poistovna... potom povacsine stimulacia steroidmi vajecnikov ... sledovanie folikometriou .... je toho dost ... nie to este na psychiku...
Z muzom sme uz do CAR mali ist .... no zatial to odmietam ... i ked velmi chceme ... no sme mlady ..... mozme si "dovolit" rok ci dva pockat ako sa to vyvinie .... nie preto ze by som sa bála mať dieta s umeleho oplodnenia... ale skor kvoli tomu stresu a tlaku ☹ a potom ked ani umelé nevychádza ..tak je to náročne pre vztah
No vdaka bohu mam najlepšieho muža na svete ..a aj keby sme mali ostat dvaja ..tak aj napriek tomu budem vdacná ze ho mám 🙂
@loliki Len teraz sa všetci v rodine dáko zbláznili , mama sa mi zasnúbila pred týždnom , v auguste sa vydáva , teta (jej sestra) sa vydáva dva týždne pred ňou 😀 😀 😀 tak by v rodine všetkých asi vystrelo , keby sme sa chceli tento rok brať aj my 😀 sme sa dnes rozprávali , že počkáme na budúce leto , ved prstienok môžem mať aj dlhšie , len už hlavne nech je 😀 už dosť čo asi bude tehu na dvoch svadbách nie to ešte na vlastnej 😀 a dakujem 🙂
@ivca88 aj som si myslela že okolo toho bude toľko toho lebo to by každý párik bol už dávno na umelom po dvoch mesiacoch snažilkovania keby to bolo len tak 🙂 ... A bodaj by sa ti to čoskoro podarilo už konečne držím palčeky 🙂
@liannaa dakujem 🙂 kiez by som uz bola tehotná 🙂 a aj vam prajen nech sa splnia vase sny a aby ste mali krásne manželstvo 😉 a hlavne su svadbu uzi ...nestesuj 🙂 lebo ja som svoju planovala sma do posldneho detailu ... a tak som si ju poriadne ani neuzila 😀 😀 no planujeme na 50 výrocie dalsiu 😀 😀 takze na tej sa zabavíme ! 😉
@ivca88 My sme dohodnutí , že ja plánujem sobáš a priateľ svadbu , kedže je vyštudovaný z hotelovej akadémie 😀 😀 ovláda tie prípravy hostín 🙂 tak 50 výročie bude určite super , si to vynahradíš na staré kolená 😝 tak bodaj by vám tam potom už tancovalo veľa vašich detičiek a vnúčatiek 😉
@liannaa plánuješ plánujes 😀 😀 no toho bude tolko ze amen ... my sme nechtiac zabudli bratranca v dome ked sme bezali na obrad (nastastie mal 23 rokov 😀 ožral sa tam😀 ) ...poton sme zabudli koláce pre farara aj s peniazkami (výsluzkou za obrad) 😀 😀 😀 do toho nik nemal drobne ...tak sme pýtali od hostí aspon ci nemaju po 20 e 😀 😀 😀 tooolko sme toho riesili 😀 😀 😀 no co uz ..sranda bola 😀 ja som toho nazoru ze bud bábo pred svadbou alebo p svadbe... lebo neviem si predstavit absolvovat ten "blazninec" s bruškom 😉
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 viem si to živo predstaviť ako z filmu 😀 a to je pravda , ak som teda teraz tehu , počkáme aj tak na svadbu na budúce leto 🙂
@liannaa tak my máme smolu ☹ mrcha prišla,takža pokúšame ďalej 🙂 držím ti palčeky a gratulujem 🙂 nech sa ti všetko darí
@adulienka92 príznaky mam....bolia ma prsia , mam biely vytok a boli ma brucho ako pred ms len o dost silnejsie....a som straaasne unavena
@simusska mne dneska ráno došla mrcha 😒 ale gratulujem vám baby,nech riadne rastú brušká,nič sa nestane a duťúrence nech sú zdravučké,my možno o mesiac 🙂

@simusska aj ja vidím ..síce taká mini-pidi , ale je 🙂 už len aby tmavla ...