icon

Sú toto príznaky tehotenstva?

liannaa
18. feb 2015

Ahojte baby , nedalo mi a musím sa popýtať . S priateľom sa už 4 mesiace snažíme o bábo . Tento mesiac som mala ovu cca okolo 9teho až 12teho . Snažili sme sa ozaj "odušu" 🙂 😀 už 14teho večer som si všimla , že ma strašne bolia prsia , čo mňa zvyknú tak 3 dni pred menzesom vždy ale toto bolo tak 11 dní pred preto ma to prekvapilo . Včera 17teho podvečer som začala mať pichľavé bolesti vaječníkov , až niekedy tlaky , trvajú až do teraz ( nieje to stále , iba to tak občas zabolí ale bruško mám celkovo citlivé ) . od včera ma taktiež strašne bolí chrbát čo je u mňa nezvyčajné , dnes som si všimla že som maximálne smädná a už tri dni mám teplotu 37 až 37,3 a to aj ráno po zobudení , čo nemávam ani pri chorobe , a som si na 100% istá že chorá niesom . Menzes mám dostať presne o týždeň . Môžem byť tehu alebo sa mi len bláznia hormóny ? 😒 🙂

Strana
z7
russia22
4. dec 2015

@barbora0502 ach chudatko :( no dufam ze nebude rada by som bola keby to je tak ako na testiku a konecne po dlhej dobe by som mohla byt stastna 🙂

miciluci
5. dec 2015

@russia22 ahoj,hlavne je to dost zle odfotene,lebo tam tieni ta cecina a sisky,skus to odfotit na bielom papieri.a hlvane drzim palce nech mate krasny vianocny darcek ! 😵 🙂

barbora0502
6. dec 2015

@russia22 dufám že to nebude tvoj prípad a že budeš mamička 😊 ... daj potom vediet ako si dopadla ... 😊

russia22
6. dec 2015

Moj vcerajsi testik 🙂
@barbora0502 dakujem moc to dufam aj ja 🙂

barbora0502
6. dec 2015

@russia22 gratulujem ... 😊 sú tam dve // ... 😀 ...

142230919213
6. dec 2015

@russia22 no to fakt , bolo to upln e slabulinke ani som neverila . A dnes to ma uz jeden tyzden 🙂

1tatiana137
7. dec 2015
Používateľ 1tatiana137 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 1tatiana137.

aj ja sa pripajam ku gratulacii 🙂

Strana
z7