icon

Sú toto príznaky tehotenstva?

liannaa
18. feb 2015

Ahojte baby , nedalo mi a musím sa popýtať . S priateľom sa už 4 mesiace snažíme o bábo . Tento mesiac som mala ovu cca okolo 9teho až 12teho . Snažili sme sa ozaj "odušu" 🙂 😀 už 14teho večer som si všimla , že ma strašne bolia prsia , čo mňa zvyknú tak 3 dni pred menzesom vždy ale toto bolo tak 11 dní pred preto ma to prekvapilo . Včera 17teho podvečer som začala mať pichľavé bolesti vaječníkov , až niekedy tlaky , trvajú až do teraz ( nieje to stále , iba to tak občas zabolí ale bruško mám celkovo citlivé ) . od včera ma taktiež strašne bolí chrbát čo je u mňa nezvyčajné , dnes som si všimla že som maximálne smädná a už tri dni mám teplotu 37 až 37,3 a to aj ráno po zobudení , čo nemávam ani pri chorobe , a som si na 100% istá že chorá niesom . Menzes mám dostať presne o týždeň . Môžem byť tehu alebo sa mi len bláznia hormóny ? 😒 🙂

liannaa
autor
26. feb 2015

@brady1 môžem sa opýtať , z čoho usudzuješ že mi z toho "je*e" ? 🙂 🙂 ... myslím si že je normálne rišiť to či som tehu a či nie ked po tom túžim , v každom prípade neberiem to ako niečo zaťažujúce a neprijemné ale ako niečo krásne ked pozoruješ sama svoj telo a zistuješ či už sa podarilo to , po čom tak túžiš a aj ked to nevíde , snažíš sa dalej . Nevidím dôvod prečo by mi z toho malo je*ať a ak aj áno , v dobrom slova zmysle kedže snaženie sa otehotnieť a tehotenstvo samo o sebe je krásne obdobie a krásny pocit . Peace .

ivca88
26. feb 2015

@brady1 nooo... neviem co ta núti sa takto vyjadrovat ... a dost ma to mrzí ...
Pretože autorka sa teší ... chce otehotniet ..a to samozrejme spočíva v tom že sa sleduje a každému pichnutiu v podbrušku priraduje nejaký dôvod ... áno .. aj podla mna to je prehnane ... no vyse 90% žien co sa vedome snaží o dieta robi to iste 🙂
Je normálne ze niecomu nerozumie a preto sa chce s niekym o to podeliť.... ja sa si pamätám že som mnoho vecí nevedela... a kedže moje kamarátky nie su ani vydaté ..tobôž neuvažuju o detoch ..tak to nemám s kým preberať ... preto som vdačná za fora ako je MK .. kde sa ľudia snažia pomôcť ... a nie robiť si z nich s prepáčením P*ČU !
presne pre takéto reakcie uz nemám ani chuť pozerať fora ...

adulienka92
27. feb 2015

@liannaa ja som tiež zaujala postoj,že keď bude,bude 🙂 cez všetko ti aj tak držím palčeky,nech všetko dobre výjde,daj potom vedieť.....ja som tiež čítala,že baby si namýšľajú všeliaké veci,aj ja som sa prehnane pozorovala a myslela som si,že sa to podarilo 🙂 u mňa je to ešte skoro,lebo sa snažíme len druhý mesiac,ale preistotu som si naštudovala všeličo 🙂

ivca88
27. feb 2015

@adulienka92 no to je niekedy chyba ... ja dokym som nic neriesila tak som mala cyklus 32-35 dnový... az kým mi v apríli nrmeskalo den ...zrazu som uzvsvetko studovala a chcela som vsetko vediet.... a uz som si myslela ze som tehu .. no cykli sa zrazu predlzili na 43-60 dní ... netusim preco ...no je to tak ...
Niekedy je lepsie nic nevediet.... pokial je cyklus pekný 26-35 tak niet obáv 🙂 sex kazdy druhý den v plodnom obdobý a ani sa nenazdas a su tehu 🙂

adulienka92
27. feb 2015

@ivca88 no mne meškala dva mesiace po šesť dní, ako som hore písala a teraz prišla načas presne :D ja som povedala,obmedzovať sa nebudem :D nesústredím sa na plodné a neplodné obdobie :D teraz mám aj rušný mesiac,samé oslavy,ale stále šoféfujem,takže alkohol NO :D len sem tam decko vínka na krvinky :D

ivca88
27. feb 2015

@adulienka92 no ja som prvy rok ani nepila 😀 😀 😀 alebo ked som.mala menzes 😀 😀 cize vsetci priatelia poznali moj menstruacny cyklus,.., lebo boli radi ze maju šoféra 😀 😀
no teraz u neriešim .... skáčem ..tancujem...cvicim... pijem ! 😀 kazdy víkend šampanské 😉 uz neriesim 🙂

adulienka92
27. feb 2015

@ivca88 tak u nas je tiež tešenica keď majú sofera :D ja si tiez uzivam a neriesim .....teraz som bola u zubarky a ta nebola moc prijemna :( tak mrem zo zuba

ivca88
27. feb 2015

@adulienka92 och ... nezavidim .... ☹

adulienka92
1. mar 2015

@ivca88 no ja som zabudla ešte,že moje tri kamošky sú vyššie tehotné,tak budem mať bábeniek okolo seba neúrekom 🙂

gigus
1. mar 2015

Ahojte baby ...neviem čo si mám mislieť....Už tri dni ma boli podbruško mám hnedkastý výtok....mam trochu citlivejšie prsia,som stale unavená.....Som približne tyždeň aj 2-3 dni po MS tak nechápem s priateľom sa snažíme o bábo 2r. Neviem čo si mislieť.....PROSIM PORADTE!!! Ďakujem

ellabella22
1. mar 2015

@gigus no a test? ved si asi tehotna, priznaky aj vynechanie MS tomu zodpoveda

gigus
1. mar 2015

@ellabella22. Mne nevynehala menštracia prave ja som ju mala približne pred týždňom aj 2-3 dňami to je to......preto nechápem.....:(

ladyblcha
1. mar 2015

@gigus zeby ovulacia????

gigus
1. mar 2015

@ladyblcha. Podla ovu testu som ju mala hneď ako mi skončila MS mám to trochu posunuté takže nie 😔

ladyblcha
1. mar 2015

@gigus tak netusim 😒 . vyckaj casu a potom si sprav test.

adulienka92
1. mar 2015

@gigus ahoj,tiež si myslím,že ako hovorí @ladyblcha počkaj,kým to skončí a potom si urob testík 🙂 a daj vedieť ako 🙂

gigus
1. mar 2015

Ďakujem baby za odpovede

ivca88
1. mar 2015

@gigus sprav si test teraz .. minule som videla jeden prípad ..kde zienka cakala ovulaciu a pdla testou furt nic ...az na cca 24 dc fest pozityvny ovu test.. nasledujuci den zas a potom zas ...a nakoniec bola tehotna 😉
To ze je zena tehotná neznamená ze ovulacny test nemoze byt pozitývny...

Alebo to moze byt tak ze ovu naozaj bola po skoncení menzrsu a teraz mas tzv . zahniezdovanie - preto výtoky ( zvacsa od 5-10) dni od oplodnenia 🙂 ak si myslís ze by to mohlo byt ono ..tak test si urob o cca 7 dni 🙂

vela stastia 🙂

gigus
1. mar 2015

@ivca88 ďakujem veľmi si mi pomohla urobím si testík o tych 7 dní Ďakujem 🙂

adulienka92
3. mar 2015

@ivca88 @liannaa žienky,znova máme snaženice :D prosím pokonzultujeme? @liannaa tebe sa stav upravil? či niečo nové??? 🙂

elenap3
27. nov 2015

Ahojte porad

elenap3
27. nov 2015

Ahojte potrebujem radu, o 6 dni mam dostat menst. ale uz dlhsi cas mam zvacsene prsia ale nebolia ma a z bradaviek mi ide nieco biele ako keby vytok ale hustejsie to je ,mam pocit kovovej pachuti v ustach 2 dni ma pichal lavy potom pravy vajecnik potom v strede podbruska ,bolia ma zuby, s priatelom sme mali chraneny pohl.styk ale cez menstruaciu sme sa nechranili. Prosim poradte co to moze byt dakujem.

tinushka13
27. nov 2015

@elenap3 ja som pri oboch tehu mala pachut kovu 😀 😀 ale ci si tehu to ti tu nikto nepovie.. to len Dr. alebo kupit tehu test a ocikat. 😀

barbora0502
3. dec 2015

Ahojte 😊 ja mám rovnaký problém. Od mojej ovulácie mám strašne citlivè bradavky na dotyk,bolesti v podbrušku ako na ms tak isto ma popichávaju vaječníky,zamdlieva sa mi pred očami a to mám 10 dní pred ms. Myslíte že by som mohla byť tehotná?? ... Bola by som velmi rada 😀😀😀

bajana
3. dec 2015

@barbora0502 ak mas 10 dni do MS, tak to je okolo 4 dni po ovulke...co je velmi skoro na akekolvek priznaky...psychika je mocna, pravdepodobne si vsetko len nahovaras....pockaj tych desat dni a potom testuj....drzim palce

barbora0502
3. dec 2015

Ano viem ze by to bolo skoro.. len mne minulomesacna ovulacia neprebehla lekar mi povedal ze by to mohlo byt aj tehotenstvom len tam zatial nic nevedel a tento.mesiac sa mi tiez nejako nezdalo ze by som ju mala pretoze vzdy som ju rozoznala podla vytoku..no teraz mam len taky biely a na nohavickach sa mi uz aj objavil hnrdy fliacik...nerozumiem vobec 😕😕😕

russia22
3. dec 2015

Ahojte 🙂 Potrebujem radu ;) Kedže s manželíkom chceme babo myslite ze tento test ukazal ze uz som tehu ? 🙂 takto na foto tam skoro nic nevidno no v skutocnosti je tam druhy pasik len je slabucky 🙂 Dakujem za info ;)

142230919213
3. dec 2015

@russia22 Aj ja som mala takyto slabunky a dnes píšem z pôrodnice :D

russia22
3. dec 2015

@142230919213 to vazne ? Lebo menstruacia mi meska nie dlho ale tak 2 dni a mavam ju pravidelne sice kvoli stresu z minuleho mesiaca sa mi minule o jeden den posunuli ... ale dufam ze to cosi znamena a ze ten maly zazrak vo mne rastie 🙂 a kedy mas termin porodu ? 🙂

barbora0502
4. dec 2015

@russia22 ahoj... no nedávno presne takto isto mala na teste druhú / moja svagrináá...urobila si 3 testy a na každom z nich bola slabulinká druhá / ...tak tá už bola vytešená že bude mať bábo a nakoniec ked šla k lekárovi povedal jej že tehotná nie je... ale samozrejme tvoj prípad to nemusí byt,držim palce 😊😊