Sú toto príznaky tehotenstva?
Ahojte baby , nedalo mi a musím sa popýtať . S priateľom sa už 4 mesiace snažíme o bábo . Tento mesiac som mala ovu cca okolo 9teho až 12teho . Snažili sme sa ozaj "odušu" 🙂 😀 už 14teho večer som si všimla , že ma strašne bolia prsia , čo mňa zvyknú tak 3 dni pred menzesom vždy ale toto bolo tak 11 dní pred preto ma to prekvapilo . Včera 17teho podvečer som začala mať pichľavé bolesti vaječníkov , až niekedy tlaky , trvajú až do teraz ( nieje to stále , iba to tak občas zabolí ale bruško mám celkovo citlivé ) . od včera ma taktiež strašne bolí chrbát čo je u mňa nezvyčajné , dnes som si všimla že som maximálne smädná a už tri dni mám teplotu 37 až 37,3 a to aj ráno po zobudení , čo nemávam ani pri chorobe , a som si na 100% istá že chorá niesom . Menzes mám dostať presne o týždeň . Môžem byť tehu alebo sa mi len bláznia hormóny ? 😒 🙂
@brady1 nooo... neviem co ta núti sa takto vyjadrovat ... a dost ma to mrzí ...
Pretože autorka sa teší ... chce otehotniet ..a to samozrejme spočíva v tom že sa sleduje a každému pichnutiu v podbrušku priraduje nejaký dôvod ... áno .. aj podla mna to je prehnane ... no vyse 90% žien co sa vedome snaží o dieta robi to iste 🙂
Je normálne ze niecomu nerozumie a preto sa chce s niekym o to podeliť.... ja sa si pamätám že som mnoho vecí nevedela... a kedže moje kamarátky nie su ani vydaté ..tobôž neuvažuju o detoch ..tak to nemám s kým preberať ... preto som vdačná za fora ako je MK .. kde sa ľudia snažia pomôcť ... a nie robiť si z nich s prepáčením P*ČU !
presne pre takéto reakcie uz nemám ani chuť pozerať fora ...
@liannaa ja som tiež zaujala postoj,že keď bude,bude 🙂 cez všetko ti aj tak držím palčeky,nech všetko dobre výjde,daj potom vedieť.....ja som tiež čítala,že baby si namýšľajú všeliaké veci,aj ja som sa prehnane pozorovala a myslela som si,že sa to podarilo 🙂 u mňa je to ešte skoro,lebo sa snažíme len druhý mesiac,ale preistotu som si naštudovala všeličo 🙂
@adulienka92 no to je niekedy chyba ... ja dokym som nic neriesila tak som mala cyklus 32-35 dnový... az kým mi v apríli nrmeskalo den ...zrazu som uzvsvetko studovala a chcela som vsetko vediet.... a uz som si myslela ze som tehu .. no cykli sa zrazu predlzili na 43-60 dní ... netusim preco ...no je to tak ...
Niekedy je lepsie nic nevediet.... pokial je cyklus pekný 26-35 tak niet obáv 🙂 sex kazdy druhý den v plodnom obdobý a ani sa nenazdas a su tehu 🙂
@ivca88 no mne meškala dva mesiace po šesť dní, ako som hore písala a teraz prišla načas presne :D ja som povedala,obmedzovať sa nebudem :D nesústredím sa na plodné a neplodné obdobie :D teraz mám aj rušný mesiac,samé oslavy,ale stále šoféfujem,takže alkohol NO :D len sem tam decko vínka na krvinky :D
@adulienka92 no ja som prvy rok ani nepila 😀 😀 😀 alebo ked som.mala menzes 😀 😀 cize vsetci priatelia poznali moj menstruacny cyklus,.., lebo boli radi ze maju šoféra 😀 😀
no teraz u neriešim .... skáčem ..tancujem...cvicim... pijem ! 😀 kazdy víkend šampanské 😉 uz neriesim 🙂
@ivca88 tak u nas je tiež tešenica keď majú sofera :D ja si tiez uzivam a neriesim .....teraz som bola u zubarky a ta nebola moc prijemna :( tak mrem zo zuba
@adulienka92 och ... nezavidim .... ☹
@ivca88 no ja som zabudla ešte,že moje tri kamošky sú vyššie tehotné,tak budem mať bábeniek okolo seba neúrekom 🙂
Ahojte baby ...neviem čo si mám mislieť....Už tri dni ma boli podbruško mám hnedkastý výtok....mam trochu citlivejšie prsia,som stale unavená.....Som približne tyždeň aj 2-3 dni po MS tak nechápem s priateľom sa snažíme o bábo 2r. Neviem čo si mislieť.....PROSIM PORADTE!!! Ďakujem
@gigus no a test? ved si asi tehotna, priznaky aj vynechanie MS tomu zodpoveda
@ellabella22. Mne nevynehala menštracia prave ja som ju mala približne pred týždňom aj 2-3 dňami to je to......preto nechápem.....:(
@ladyblcha. Podla ovu testu som ju mala hneď ako mi skončila MS mám to trochu posunuté takže nie 😔
Ďakujem baby za odpovede
@gigus sprav si test teraz .. minule som videla jeden prípad ..kde zienka cakala ovulaciu a pdla testou furt nic ...az na cca 24 dc fest pozityvny ovu test.. nasledujuci den zas a potom zas ...a nakoniec bola tehotna 😉
To ze je zena tehotná neznamená ze ovulacny test nemoze byt pozitývny...
Alebo to moze byt tak ze ovu naozaj bola po skoncení menzrsu a teraz mas tzv . zahniezdovanie - preto výtoky ( zvacsa od 5-10) dni od oplodnenia 🙂 ak si myslís ze by to mohlo byt ono ..tak test si urob o cca 7 dni 🙂
vela stastia 🙂
Ahojte porad
Ahojte potrebujem radu, o 6 dni mam dostat menst. ale uz dlhsi cas mam zvacsene prsia ale nebolia ma a z bradaviek mi ide nieco biele ako keby vytok ale hustejsie to je ,mam pocit kovovej pachuti v ustach 2 dni ma pichal lavy potom pravy vajecnik potom v strede podbruska ,bolia ma zuby, s priatelom sme mali chraneny pohl.styk ale cez menstruaciu sme sa nechranili. Prosim poradte co to moze byt dakujem.
@elenap3 ja som pri oboch tehu mala pachut kovu 😀 😀 ale ci si tehu to ti tu nikto nepovie.. to len Dr. alebo kupit tehu test a ocikat. 😀
Ahojte 😊 ja mám rovnaký problém. Od mojej ovulácie mám strašne citlivè bradavky na dotyk,bolesti v podbrušku ako na ms tak isto ma popichávaju vaječníky,zamdlieva sa mi pred očami a to mám 10 dní pred ms. Myslíte že by som mohla byť tehotná?? ... Bola by som velmi rada 😀😀😀
@barbora0502 ak mas 10 dni do MS, tak to je okolo 4 dni po ovulke...co je velmi skoro na akekolvek priznaky...psychika je mocna, pravdepodobne si vsetko len nahovaras....pockaj tych desat dni a potom testuj....drzim palce
Ano viem ze by to bolo skoro.. len mne minulomesacna ovulacia neprebehla lekar mi povedal ze by to mohlo byt aj tehotenstvom len tam zatial nic nevedel a tento.mesiac sa mi tiez nejako nezdalo ze by som ju mala pretoze vzdy som ju rozoznala podla vytoku..no teraz mam len taky biely a na nohavickach sa mi uz aj objavil hnrdy fliacik...nerozumiem vobec 😕😕😕
@russia22 Aj ja som mala takyto slabunky a dnes píšem z pôrodnice :D
@142230919213 to vazne ? Lebo menstruacia mi meska nie dlho ale tak 2 dni a mavam ju pravidelne sice kvoli stresu z minuleho mesiaca sa mi minule o jeden den posunuli ... ale dufam ze to cosi znamena a ze ten maly zazrak vo mne rastie 🙂 a kedy mas termin porodu ? 🙂
@russia22 ahoj... no nedávno presne takto isto mala na teste druhú / moja svagrináá...urobila si 3 testy a na každom z nich bola slabulinká druhá / ...tak tá už bola vytešená že bude mať bábo a nakoniec ked šla k lekárovi povedal jej že tehotná nie je... ale samozrejme tvoj prípad to nemusí byt,držim palce 😊😊

@brady1 môžem sa opýtať , z čoho usudzuješ že mi z toho "je*e" ? 🙂 🙂 ... myslím si že je normálne rišiť to či som tehu a či nie ked po tom túžim , v každom prípade neberiem to ako niečo zaťažujúce a neprijemné ale ako niečo krásne ked pozoruješ sama svoj telo a zistuješ či už sa podarilo to , po čom tak túžiš a aj ked to nevíde , snažíš sa dalej . Nevidím dôvod prečo by mi z toho malo je*ať a ak aj áno , v dobrom slova zmysle kedže snaženie sa otehotnieť a tehotenstvo samo o sebe je krásne obdobie a krásny pocit . Peace .