Tabletka Escapelle a bolesť v podbrušku

kaca39
14. jún 2015

Dobrý deň, v piatok o pol noci som mala prvý pohlavný styk v živote a pretrhol sa kondom hneď na začiatku. Priateľ to zistil a ďalej sme nepokračovali. Myslím že nestihol nič vystreknúť, lebo som nič necítila ani nič netieklo. Na druhý deň ma bolelo v podbrušku á išla som úpiť tabletku po, ktorá bola užitá do 16hodín. Na ďalší deň ma zase bolí v podbrušku. Neviem či tá bolesť je z toho že to bol prvý sex alebo z tabletky po, alebo v tom najhoršom prípade či niesom tehotná. Cyklus mám dosť nepravidelný, niekedy mi menzes mešká aj 2 mesiace. Preto vás prosím o radu či môžem byť tehotná aj keď ako som písala hore čo sa stalo. A kvôli čomu ma môže boleť tak v podbrušku?

sibalka21
14. jún 2015

@kaca39 tehotná určite nebudeš, pokiaľ ste nepokracovali. Dala si si aj tabletku tak sa neboj, ani sa nespravil, máš z čoho otehotnieť. Bolesti máš kvôli tomu že to bol prvý sex, to je normálne. Môžeš byť kludna

esterba
14. jún 2015

@kaca39 tiez si myslim, ze je mala pravdepodobnost otehotnenia, ale do buducnosti si s partnerom co to pozistujte o nasadzovani kondomu, predidete pretrhnutiu (dufam, ze aj toto raz bude sucastou sexualnej vychovy na skolach).

kaca39
autor
14. jún 2015

Tak ďakujem za rady 🙂dúfam že fakt nebudem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre