Tabletka po - poraďte mi prosím

annnyjska
20. feb 2018

Ahojte , neviem kam mám položiť túto otázku ... tak ma mrzí ak je to nevhodné . Mala som nechránený pohlavný styk , a vzala som si tabletku po .. kedže žijem v DE tak Escapelle tu ani nepoznajú ako som zistila dali mi liek menom PiDaNa (taktiež tabletka po ) . Len to by nebol ten najhoršií problém , ja mam problémy s hormónami to je to že mám nepravidelný cyklus a ovulacia si chodí kedy sa jej zachce . A teraz ta otázka , myslíte , že ta tabletka bude účinná aj keď mám takéto problemý . S hormonami , predsa len veľa hormónov naraz ... a viem že to je prehnané aj keď ten liek by mal brániť neviem ako to všetko bude reagovať . Vedeli by ste mi prosím poradiť .. samozrejme budem to riešiť aj so ženským ale . Som z toho strašne nervózna .

lenqua_12325
20. feb 2018

Či to pomôže je otázne, no tá tabletka rozhadze celé telo ..

lalota
21. feb 2018

Účinok by mal byť zabezpečený, tvoj hormonálnu stav v súvislosti s užitím lieku nemá vplyv na jeho ucinok, skôr je nepriaznivý účinok na tvoje telo. Pre istotu si o pár týždňov správ tehotensky test, nakoľko ani tieto lieky nie sú 100 perc. Je tam viacero faktorov (doba od posledného styku, stav ovulácie, uhniezdenie dieťatka...)

meggan22
21. feb 2018

Ahoj, určite to nevhodné nie je, je veľa žien, ktoré túto tabletku už užili...proste stáva sa. Podobnú skúsenosť mala moja kamarátka, taktiež mala nepravidelný cyklus, niekedy nemala menzes aj tri mesiace... užila Escapelle lebo musela a nič jej nebolo, dva mesiace po sebe mala menzes a potom s ato znova vrátilo do normálu...samozrejme, tieto tabletky po sú zásahom do tela,neviem, či berieš nejaké tabletky na úpravu hormónov alebo nie, no každopádne to porieš aj s gynekologičkou a to čo najskôr.... prajem veľa šťastia 😉

wiw8
21. feb 2018

Ta tabletka spravi v tele strasny chaos, preto sa ju ani neodporuca uzivat casto co asi vies. Myslim, ze sa nic strasne nestane, uvidis ci pride ms, drzim palce.

blairgossip
21. feb 2018

No ja poznam kamosku co zobrala tabletku escapelle do jednej hodiny. ostala tehotna .. lebo presne vtedy mala ovulaciu.. ked uz mas ovulaciu tomu escapelle nezabrani .. ona potlaci ovulaciu aby nenastala, ale nezabrani aby bolo oplodnene vajicko ak uz ovulacia sa predtym stala

veroniak12
21. feb 2018

Pokial je to tabletka PO ako ti povedali, tak by mala zabrat. No mozes si byt ista, ze telo ti to rozhadze. Mozno budes mat nepravidelne ale nemala by si byt tehotna

mell_k
21. feb 2018

Tieto reci ze ti to vsetko rozhadze...to je individualne...tiez som ju raz uzila a nerozhadzala mi nic aj menzes som mala normalne, nemala som ziadne priznaky nicoho, ale su aj take ktorym to cyklus rozhadze

lalota
21. feb 2018

Escapelle a všetky tieto druhy tabletiek po pracujú na princípe zabránenia uhniezdenja oplodneneho vajíčka, ppdoruju odlúčenie už ihniezdeneho vajíčka zmenami na sliznici maternici v dôsledku v nich obsiahnutých hormónov.

natalienka12
21. feb 2018

Moze sa vytvorit aj cysta po tejto tabletke. Kamoske sa to stalo.
@annnyjska nieze by som bola zvedava, ale on si nedal pozor vobec? Alebo ste len nepouzili kondom?

annnyjska
autor
22. feb 2018

Uvidím o 14 dní dovtedy by mal prísť menzes . Aj keď mi s nej bolo zle poriadne :( ale prvý a posledný krát som si ju dala . A keďže mam rozhádzaný cyklus , nedá sa mi presne určiť ovulácia . Takže tam to je také buď alebo a toho sa najviac bojím . @natalienka12 no nedal si pozor vobec ale bola to aj moja chyba , nie len jeho .

142230919213
12. mar 2018

@annnyjska Aj ja som ju užila, nič mi nerozhadzala, len život. Ostala som po nej tehotná tretí krát. S hypotékou a rozostavaným domom spolu s manželom a dvoma deťmi.

blairgossip
12. mar 2018

@142230919213 a kolko hodin po si ju uzila?

142230919213
12. mar 2018

@blairgossip 7 hodin ,hned rano som bezala do lekarne

annnyjska
autor
12. mar 2018

Tak prišliel mi menzes ale proste bolo vidieť , že je to umelý . Proste vyvolaný liekmi a nie prirodzene .

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre