Tehotenské príznaky a negatívny test. Zažili ste to?
Ahojte maminky,budúce maminky,kočky,babulky....skúsim aj takto lebo mojej skupine mi nikto neodpovedal.Chcem sa opýtať kočky mali ste už niekedy taký divný stav,že ste sa cítili úplne tehotno a test bol negatívny? Už som bola 3 krát tehotná.Raz úspešne a dvakrát neúspešne a vždy som mala rovnaké príznaky....nevoľnosť ako po opici,bolesť na menzes a tlaky v prsiach a pocit chrípky,časté močenie..Teraz to mám zas ale test negatívny.môže byť že ste cítili že ste tehu a test ukazal až neskôr tehotenstvo?
@zvedava_cica drzim palcee velmi, som zvedava, posli dalsie testiky potom❤️
@zvedava_cica ja dnes toto
@08snazilka80 noooo micka toto vizera ze z toho nieco budeeeee 😘😘😘😘😘😘
@nadej2018 ďakujem dam info
Babule, uz tri dni mi nejde pridat príspevok. Mam na vas otazku ohladom príznakov. Mam na mysli phladne jedla. Uz tri dni citim jedlo ktore ani nieje v mojej pritomnosti. Viem ze o nechutenstve alebo prehnanej chuti sa pisalo dost ale o tomto som fakt nic nenasla. Iuz tri dni sa v robote pytam ci pili mlieko jedli segedin alebo robili kura.. Je to mozne alebo som ja vadna.. Samozrejme nikto nic to len ja citim. Dakujem vam ak si medzi tym kvantom prispevkoch vsimnete aj toto.
@longstoryshort to nieje ciarka :-/ odlepil sa ti papierik a to je miesto kde bol zlepeny
@08snazilka80 ten papierik som odlepila ja, lebo som videla, že pod ním je ružové, pred dvomi dňami som si robila rovnaký a bola tam len jedna čiarka, ale toto ma zarazilo :D
@longstoryshort to nic nieje ta ciarka...naozaj
@andreal1 ahoj,ked som bola tehotná cítila som napr smrad mokrého psa a pes nikde alebo citrón a nikde naokolo žiaden citrón 😁
Tak ako hovorí @08snazilka80
@longstoryshort zatiaľ negatív
@zvedava_cica No neviem, ci sa mi zda, ale ja tam vidim slabu druhu ciarku. By som na tvojom mieste radsie isla ku lekarovi.
Ako ste dopadli babulky? Podarilo sa?
@zvedava_cica ahoooj, gratulujem 🙂 môžem sa tá spýtať že v ktorom týždni ti to ukázal test? Dakujeeem
@gloria223 v deň menzesu bola čiarka viditlná to je teda 4tt+0
Ahojte, my sa s priatelom pokusame o dieta uz par mesiacov. Pred dvoma rokmi som nase dieta potratila v 9 tyzdni.
Perioda u mna tyka ako hodinky. 30 dni / pocas 6 dni. Posledna perioda nastupila 01.03. - to znamena 31. som ju mala zas dostat. Dnes je 08.04. a krem toho ze mam vsetky znaky tehotnosti (bolesti krizov, plne prsia, citlive bradavky, caste mocenie, ranna nevolnost) boli moje testy negativne. Posledy / teda 3 posledne / som si robila v sobotu. Dnes som zasla k doktorke, lebo som mala strach, ze sa nieco zleho znova deje. Ultrazvuk mi urobila no okrem tvoriaceho sa "hlienu", ktoy vraj moze znamenat menzes ale aj tehotenstvo nic nevidela. Krv mi nezbrala, vraj najlepsie bude ak pockam minimalne tyzden. K nicomu sme nedospeli - teda okrem toho, ze som ju asi riadne vytocila.
Uprimne povedane ak este raz budem musiet ocikat nejaky test, ktory potom bude negativny tak ma vystrie 🙂. Vraj som zdrava a nemam sa stresovat. Urcite je to aj tak. Len je tazko. Ked kazdy den vstanes a dufas, ze tento den je zas bezperiodovy. Zasnes citat fora mozno tam najdes spriaznenu dusu, v najlepsom pripade uz tehotnu, ktora to tak isto mala ako ty a tebe sa to stane tiez. A asi to najhorsie je ked sa zacnes bat tesit myslienke aby si to nezakrikla. A tak dalej cakas, citas a ratas. Tolko kalkulaciek...
Ale najlepsie su rady: "nestresuj sa, vypni a vyjde to". Ja tomu verim, ale nejak je tazsia ta realizacia. Tak predychavame kazdy den... 😉
U vas ako?
@marikahor marika mne pri oboch ukazal test v prvom dni meskajucej menstruacii druhu ciarku. Ak tebe meska cca 8dni malo by ti ,,to'' ukazat aj test s najnizsou citlivostou avsak ak mas pocit ze priznaky ktore mas si nenamyslas a neprekonala si nejak7 chripku ci nachladnutie. Skus pockat este dva dni sprav si test hned rano a odporucam clearrapid digitalny. Ak bude negativny pre pokoj na dusi urcite odber krvi😊 drzim palce
Ahojte baby ja som mala v marci ducha neriešila som to lebo menštruáciu som mala od vtedy normálne len s tým ze posledných par týždňov mi je divne som nafúknuta, vetry s prepáčením grgam stále chodím cikat kríze ma bolia, stále mam taky divný pocit neviem to opísať a teraz testy negatívne môžem byť tehu? Deti ešte nemám ďakujem za názor skúsených žien 🙂
Ja som mala tehotenske príznaky už týždeň a pol pred očakávanou menštruáciou. Teraz keď to rátam, tak asi to bolo hned ako sa baby uhniezdilo. Začalo to bolesťou prs, bolesti podbruška, mierne bolesti hlavy, šumenie v ľavom uchu, lepší čuch, svrbenie a pichanie v prsiach, nebola bradavky. Potom sa pridala aj neskutočná pažravost. Všetko sa postupne zhoršovalo a ja som tušila, ze to neni bežný PMS lebo to som poznala. Toto bolo omnoho silnejšie. Testy stale pred mrchou negatívne, všetky fóra prečítane. Bola som uz na nervy, bolesť prs sa zhoršovala najviac. Na 29 den cyklu mi Clear Blue potvrdil tušenie a v ten den aj gynekológ. Bola som presne 4tt ukončené. Takze inštinkt ma nesklamal a to je moje prvé. Na druhý deň mi slabu čiarku ukazal aj klasický, bežný test.
Ahojte baby chcem sa spýtať dnes mam už 11 deň meskajucu MS a test negat. Je možne aby som aj napriek tomu mohla byť tehotná?

@zvedava_cica praveze nemam pocity ani na ms ani na tehu.akurat ze dnes mi je na zvracanie od rana a hlavu mi ide rozdrapit