Tehotenské príznaky a negatívny test. Zažili ste to?
Ahojte maminky,budúce maminky,kočky,babulky....skúsim aj takto lebo mojej skupine mi nikto neodpovedal.Chcem sa opýtať kočky mali ste už niekedy taký divný stav,že ste sa cítili úplne tehotno a test bol negatívny? Už som bola 3 krát tehotná.Raz úspešne a dvakrát neúspešne a vždy som mala rovnaké príznaky....nevoľnosť ako po opici,bolesť na menzes a tlaky v prsiach a pocit chrípky,časté močenie..Teraz to mám zas ale test negatívny.môže byť že ste cítili že ste tehu a test ukazal až neskôr tehotenstvo?
@zvedava_cica ahoj nehnevaj sa že ta ottravujem 'som zvedava že ako si dopadla stimto tehotenskim testom bol pozitivni? Lebo tam NE vidim druhu čiarku. Mam taki problem vedela by si mi po radit .mam tehotenske priznaky menses som mala 5.9.mavam pravidelni zo zvedavosti som si spravila tehotenski test a 3krat negativni možem byt aj tak tehotna? Menzes ešte ne meška čakam až za 2tyždne
@suzie15 ahoj ne hnevaj sa že ta otravujem som troška zvedava ako si dopadla podarilo sa? Otehotnela si. Mam podobni problem mam tehotenske priznaky ne volnosti ranne a vône mi zavadzaju 3testi su negativne aj napriek tomu možem byt tehotna. Menzes čakam o 2tyždne.
@sandrasandraraf nie bohužiaľ nie, a už sa snažíme od mája a nič 😏
@zvedava_cica kolko dni pred menzesom boli tieto testi?
@sandrasandraraf škoda.ja mam priznaki je mi na vracanie aj vône mi vadia a menzes čakam až za 2 tyždne testi su negativne misliš možu sa milit testi?
@suzie15 ja presne toto, uz od nasledujuceho dna som citila krce v podbrusku, vyse tyzdna citim aj tvrdnutie, zle mi nie je, ale to mi aj pri predoslych dvoch tehotenstvach bolo az od druheho mesiaca. Testy som si robila tri, vsetky negativne. Mrchu (ten nazov sa mi strasne paci haha) cakam o dva dni. Pocit je ze ano, testy ukazuju nie. Tak pockam este tie dva-tri dni a skusim test znova.

@zvedava_cica ahoj viem, že sú to 3 roky čo si to sem písala, ale mám to teraz podobne, 7 DPO, test negatívny, 7 dni do menštruácie, no príznaky úplne. Naliate prsia, pnutie a bolest v podbrušku, vadí mi cez brucho aj guma na leginach, nechuť, žalúdok ako po opici a veľmi nafúknuté brucho. Aj ma nadúva a aj chodím častejšie na WC, dokonca aj na veľkú potrebu, čo ja mám skôr problém so zápchou. S priateľom sme vyskúšali prvý raz na ostro pred 11 dňami cez plodné dni a pred 7 dňami cez ovuláciu. Že by sa na prvý raz zadarilo? Mám už 37. Pred menštruáciou nemám takéto pocity, len ma bolieva hlava deň pred.