Tehotensky test - aký je podľa vás výsledok?
@anjelicek26 dobre, tiez citam v kazdej diskusii ze nejaky problem s tymto testom. Iny vsak nemam tak som skusila
Takýto istý test som mala aj ja, tiež bolo slabo vidno čiarku a tiež z poobedneho mocu a další deň ráno iný test a negatívny
@matusa_153 a kolko ti vtedy meskalo? Ja podla kalendara som mala dostat ms vcera alebo zajtra, utorok, stredu
@miskamicha dakujem, skusim. Kamoska mi doniesla nejaky top test z dmky. Tak skusim rano otestovat.
Ja mám pcos a dlhé cykly ale skúšala som okolo 32dc pepino a tam jemná ciarka bola a na druhý deň ráno iný test zas nič a keď som V ten deň skúsila znovu pepino poobede tak zas jemná ciarka 😅
@matusa_153 ja moc nesledujem spolahlivost testov ale vidim ze tu na MK kazdy nadava na ten pepino.
Čo som dneska čítala tak každá písala že ukazuje pravdivo a vraj dokonca skorej ako iná značka. Ale za mna duchuje no neviem či mám robiť test o pár dni alebo čo 😂 zas v starších témach píšu aj že duchuje a tehotné neboli a mali druhu slabú čiarku
@miskamicha tak ja som si test ešte nerobila nemám kúpený 😅 dnes kupim zajtra skúsim spraviť. A ty?
@matusa_153 ja som v 21tt 🤣s dvojickami a este to spracuvavam🙈 ak sa narodia zive zdrave tak s teatovanim som skoncila. Doma mam este malu dcerku
@miskamicha jaj takto 😂 tak to gratulujem. Ja by som bola šťastná aj keby sú to dvojičky. Jasne musí to byt náročnejšie mať dve naraz ale lepšie ako žiadne 😃 držím palce nech potiahnete co najdlhšie v brušku
@matusa_153 dakujem pekne. Tesim sa ale o to vacsi sok pretoze pred rokom a pol v CAR povedane ze bez IVF asi neotehotniem..a ze ani IVF nemusi pomoct. Drzim palce aj ja nech sa zadari co najskor!

Ja vidim len rozpity test :( Sprav si inu znacku (tieto duchuju casto) a rano hlavne...