Tehotenský test deň pred menštruáciou
Zeny 😊 Zajtra by mi mala prist menstruacia. No uz rano si urobim tehotensky test. Tiez sa niektora v blizkej dobe chystate? Drzte palce ❤
@veronika_180 neviem 😁
@veronika_180 😂 myslim ze si v tom ... jasne priznaky 😀
@evaachesa naozaj?😅😅😅
@sonyyka prosim ťa kde sa kupuje tehotenský test? akože tak tajomne čo je blízko malohontskej by som si kúpila! porad mi.
@lujza_ mi sme sa pred dvoma rokmi dvakrát minuly rok dvakrát a tento rok dvakrát sexovaly a mám príznaky hybe sa mi brucho vydava tiche zvuky a citim keby babo kopalo a boly ma brucho...
prosím baby poradte mi ze kde sa kupuje ako sa má vypítať ako ho kupit tajomne a ako používať tehotenský test?
@veronika_180 psycho
@veronika_180 Robis si z nas srandu? Ci ti to je vtipne?
nie som skúsená z toho poradte mi ako funguje tehotenský test?
@veronika_180 minule si chcela radiť ohľadne všetkého a všetkým,čo sa stalo?
@veronika_180 Odborna pomoc psychiatra a psychológa.Tajomne 😂😂
@veronika_180 tie tiche zvuky su tajomne tisany a idu ti tajomne z prdele
@sonyyka parada, gratulka😊😊
@veronika_180 ty daj uz pokoj... Ako moze byt niekto tak mimo a pytat sa ako funguje tehotensky test? V krabicke je taky papierik a na nom je napisane navod na pouzitie... Ked uz mas akoze tie tvoje pohyby tak by bolo naj ist k lekarke co ked porodis buduci tyzden🙈🙈🙈 oh boze to bude veselo na konovi cele leto😂😂
@veronika_180 a tie tehotenske testy kupis len vo vysokych tatrach inde ich nemaju 🙈
@sonyyka dobreho tusaka si mala😊😊
@sonyyka krasa 👍👍👍👍
Baby kedy sa oplatí spraviť test? Až pri vynechaní menzesu alebo je možné, že toľkými ospevovaný clearblue test mi dá 'zaručenú' odpoveď aj tesne pred menzesom?

@sonyyka podla mňa som tehotná hýbe sa mi bruško a vydáva tiché zvuky a začínam byť veľmi tučná zrazu. čo myslíš som tehotná?