icon

Tehotenský test Mamasecret

brunetkas
19. jún 2025

Ahojte sice uz jedno dieta ale meskaju mi dni a neviem preco ma napadlo kupit si test a ostala som v poriadnom soku myslite ze je to tam alebo je to tzv duch, test som mala mamasecret.Dakujem za odpovede

Tehotenský test Mamasecret
petamich
19. jún 2025

No toto veru vyzera na pozitivny test, ziadny duch

stela567
19. jún 2025

Gratulujem 🙂

dzulli1980
19. jún 2025

No toto duch isto nie je ... ten test je prudko pozitívny.

brunetkas
autor
19. jún 2025
@stela567

Gratulujem 🙂

@petamich
@stela567
Dakujem sa cela chvejem absolutne aboalutne som to necakala🥰som zvedava na manzela ako sa bude tesit🙏

brunetkas
autor
19. jún 2025
@dzulli1980

No toto duch isto nie je ... ten test je prudko pozitívny.

@dzulli1980 dakujem ja normalne neverim

bambieblue
19. jún 2025

@brunetkas podľa je to biochemické. Lebo ma meškanie je to dosť slabá čiarka takú som mala 4 dní pred MS. Radšej počkaj a za pár dní urob ďalší ale toto je slabý duch .biochemické

zobaka
19. jún 2025

pravdepodobne si tehotna

alyson29
20. jún 2025
@bambieblue

@brunetkas podľa je to biochemické. Lebo ma meškanie je to dosť slabá čiarka takú som mala 4 dní pred MS. Radšej počkaj a za pár dní urob ďalší ale toto je slabý duch .biochemické

@bambieblue ja som mala takú čiarku až druhý deň meškania.. teraz som 21tt. Každý test je iný, preboha 🙄🙄

bambieblue
20. jún 2025
@alyson29

@bambieblue ja som mala takú čiarku až druhý deň meškania.. teraz som 21tt. Každý test je iný, preboha 🙄🙄

@alyson29 vetšinou to tak nie je .

mimi013
20. jún 2025
@bambieblue

@bambieblue nestras ju preboha, mne podla poslednej menstruacie meskali 14 dni!! Na teste bola este slabsia ciarka ako ma ona na fotke. Vysledok? Posunuta ovulacia. Cakame dievcatko, som v 4 mesiaci. 🤞🏼

alyson29
20. jún 2025
@bambieblue

@alyson29 vetšinou to tak nie je .

@bambieblue toto bola moja čiarka druhý deň meškajúcej ms, skoro vôbec viditeľná a budem pomaličky končiť 5 mesiac. Stačí posunutá ovulácia.. až digitálny Clearblue hneď po ňom mi potvrdil tehotenstvo.

krasneleto
20. jún 2025

toto nie je duch, ale regulerna ciarka...

lilope
20. jún 2025
@bambieblue

@bambieblue ach prosím ťa nepíš somariny, aké biochemické? Normálna čiarka pri meškajúcej menštruácii, vôbec nemusí byť silná, že vybije oči. Duch vyzerá inak.

mimi013
20. jún 2025
@alyson29

@bambieblue toto bola moja čiarka druhý deň meškajúcej ms, skoro vôbec viditeľná a budem pomaličky končiť 5 mesiac. Stačí posunutá ovulácia.. až digitálny Clearblue hneď po ňom mi potvrdil tehotenstvo.

@alyson29 presne tak. Takto vyzerala moja pri 14 dnovom meskani, samozrejme posunuta ovulacia. Pomaly zacinam 5ty mesiac. 😄

brunetkas
autor
20. jún 2025
@mimi013

@bambieblue nestras ju preboha, mne podla poslednej menstruacie meskali 14 dni!! Na teste bola este slabsia ciarka ako ma ona na fotke. Vysledok? Posunuta ovulacia. Cakame dievcatko, som v 4 mesiaci. 🤞🏼

@mimi013
@lilope
@krasneleto
@alyson29

Baby dnes rano robeny a hned vysiel krizik takze je to tam no sme riadne v soku ale tesime aa dakujem za podporuuuuu😘

mimi013
20. jún 2025
@brunetkas

@mimi013
@lilope
@krasneleto
@alyson29

Baby dnes rano robeny a hned vysiel krizik takze je to tam no sme riadne v soku ale tesime aa dakujem za podporuuuuu😘

@brunetkas blahozelaaaam🥳🥳🥳🤍 prajem vela zdravia tebe aj fazulke. 🤞🏼🥰🤍

alyson29
20. jún 2025
@brunetkas

@mimi013
@lilope
@krasneleto
@alyson29

@mimi013 však práve, ovuláciu môže mať žena posunutú a vôbec nie je dané, aby mala hneď silné koľajnice pred ms alebo počas meškania 😁 ale tak zbytočne vysvetľovať druhým..
@brunetkas gratulujem moc moc mooooc ❤️🍀

evcagabi
21. jún 2025

Gratulujem 😊

brunetkas
autor
21. jún 2025
@evcagabi

Gratulujem 😊

@evcagabi dakujeeem❤️