Tehotenský test Pepino z Tesca. Máte skúsenosti?
Ahojte babuulky...ja by som vas chcela poprosti ze ci mate niektora skusenosti s tymto testom...PEPINO...kupila som ho v Tescu..No neivem co si mam o tom ymsliet...mate s nim neiktora skusenosti????
Ahojte baby 🙂 ..kúpila som si Pepino test a chcem sa spýtať ako ste s ním spokojné..s priatelom sa už dlhšiu dobu snažíme o bábätko a aj ked mi menzes mešká tak mi vždy vídu negatívne
neviem ale dik ze si mu odpisal ten test bol asi na prd a tolko stal 15 euro ma to vislo skisim si kupit ini
mne vecinu sa takto dej nieviem preco som zufala tak bi som bi som chcela rano ma neked napne na zvracanie a nechud do jedla mam niekedi sa mi zatoci hlava vavam bolesty aj krizov a praveho vajecnika nekdi su aj silnejsie a nekedi slabulinke rak neviem co to moze bit
🙂 visel mi negativni tes skusame aj cez plodne bni tak asi pockam na mrsku a uvidim co a ako mozne je aj ked mam plodne dni ukazat negativni sest
ja si vipocitvam ce mensturacni kaledar ale nevied ci to naozaj funhuje ale pockam si ties viem ze nekomu sa da richlo otehotniet a nekom to tvrva skusim. to si pockat ma mrsku ci ako vies ja som mala problem v maji 31som mala spontalni potrad ta mozne je ze asi niesom este v poriadku ne bola som v 15 tozdni😔
Aha ☹ to má mrzí ☹ myslím že asi preto to trvá trosku dlhšie 🙂 ale nebojte sa všetko príde kedy maa 🙂 A už máte nejaké dieťatko? 🙂
hej jedno mame 8 ronu cerku alw cera sme mali pohlavni stik a dnies zomna visiet taki hnedovasty vitok neviem co moze bit moze to bit huhniedenie ale zadna krv mi niesla trosku ta tmava hned a us som dal a us nic zmizlo mi to

@jance333 dakujem za tip,skusim este aj tam omrknut