Tehotenský test počas menzesu tmavne
Dobrý deň robila som si tt a bol tam slabý duch.V ten deň v noci som dostala ms( tak ako som mala,žiadne meskanie).Ale keďže som takého "ducha" mala keď som bola tehotná so synom tak mi to nedalo a otestovala som sa aj na druhú deň počas ms.Test bol silnejší a dnes ešte silnejší v tretí deň normálnej ms.Chcela by som sa opýtať či je to normálne, že ešte hcg stúpa ak ide o mikropotrat alebo sa mám obávať mimomaternicového tehotenstva? Občas mi je na vracanie ale ináč nič.Ako rýchlo klesá hcg ak by išlo o mikropotrat? Ďakujem za každú info .Výsledky z krvi budú v pondelok.
Tak dúfam že tvoj prípad to nebude .no ak sa ti fakt niečo nebude zdať radšej chod čím skôr .no verím že to bude dobré
@amelie2017 fuh no ja som tiež mala biochemicke ale mne teda nesilneli testy ale automatický boli slabšie.a to tiež ešte ako som zistila že mám slabší a to som mala lieky na udržanie som frčala aj k dr a teda týždeň trvalo kým sa pustila ms do vtedy len špinila
@mariska1989 ja som mala dve. Prve toto, co opisujem a ano, silneli. Druhe o 2 cykly neskor a tam len vysiel slabucko pozitivny v den ocakavanej ms, poobede som zacala krvacat a bolo. Vtedy aj priznaky odzneli rychlo.
A ja som teda otehotnela 4 krat (2 krat uspesne) a vzdy som mala silne priznaky uz tyzden vopred. Jednoducho moje telo vedelo skor, ako test, ze uz sa tam nieco deje. Inak by som tak skoro ani netestovala.
Ja rátam,že to bude normalne tehu.
Pri treťom som takto mala do 5 mesiaca klasika krvacanie a nebit obcastnej nevolnosti asi by mi ani nenapadlo,ze som tehuľka len muz si vsimol,ze ja nefajčiar som vyslovene hľadala zafajčene miesta tak mi to voňalo.A uz je z toho tehu čoskoro 14 ročny chlapec 😊
Asi po tyzdni, krvacanie uz ustalo...ale ja neviem ake som mala testy, nerobila som, chodila som na krv kazde 2 dni
@amelie2017 hej nápodobne tiež som vedela že som tehotná 3 dní pred ms nechutila mi kola vravím vidí sa asi udialo ale to vtedy dopadlo zle tehotenstvo a potom bolo ešte jedno neúspešne a posledné tehu čo bolo úspešné som od 7/8 deň po začala pociťovať pichanie popod bruško tiež tušaka že asi teda je to tam lebo aj bazalka teplota bola hore . Každé telo je iné aj každé tehotenstvo je iné
To je dost silna ciarka...
@mariska1989 Ďakujem ak by som mala bolesti pôjdem ale teraz to je ako normálna ms.
Ženy ja vám každej ďakujem za odpovede a povzbudenie a zajtra ráno pridám test.Jeden zo včera a jeden zo zajtra. Rovnaká značka.
Dobré ráno ženy,tak pridám moje testy tak ako som písala,rozdiel dva dni a rovnaká značka.Jeden robený v druhý deň ms a druhý v štvrtý deň.A chcem sa rovno opýtať tie ktoré ste mali biochemické a testovali ste sa či vám až takto tmavol test?Ja už neviem čo si myslieť.
Toto nebude biochemicke ani mimomaternicove... ten test tmavne velmi rychlo..tam to hcg ide dost hore...podla mna normalne tehotenstvo
@casillas28 Škoda, že je ešte skoro na ultrazvuk ináč by som išla na pohotovosť.
@amelie2017 Ahoj a testy boli také silné?
Ako vies ze je skoro ked mas MS? Ciarky mas dost silne ..mozno uz bude vidno aspon gestacny vak ...ale tiez by som skor pockala na svojho gyn. Na pohotovosti len zbytocne stresy robia
@casillas28 Predposlednú ms som mala 20teho a ovuláciu +- 6teho.Tak sa mi to zdá skoro.Ale teraz ideme na chatu tak už to nechám na pondelok.Ale táto neistota je hrozná.
Je to vec ktoru aj tak nevies ovplyvnit...takze klud, bude tak ako ma byt ;)
@casillas28 Ďakujem 🙏
To je prosperujuce tehu podľa testou .
Mne testy nesilneli pri biochemickom tehu ciarka bola stale rovnaka taky silnejši duch a potom postupne začsla slabnúť az boli testy čité
@rebeca40 Jaj ,keby to tak bolo🙏🙂
@rebeca40 Len tá menštruácia je úplne taká ako každá iná.Vobec žiadny rozdiel ešte aj načas prišla.Tym pádom sa vylučuje sliznica a je možné, že sa to udržalo aj napriek tomu v maternici?Ja viem , že istotu budem mať u doktora po ultrazvuku ale pýtam sa zo zvedavosti.
Moze byt ja som tiez isla ku dr. S tým,že krvacam a testy pozitívne len ja mavam aj ms veľmi nepravidelnú.On mal este stare sono vraví no vyzera to na potrat tak som si poplakala a ze mam ist do nemocnice,ze maju lepsie sono .
A tam mi dr povedala,ze kdeee potrat ze drobča je tam kde ma byť ale rovno ma nehali tam ležať.A kontrolovali mi krv a sono .Po tyzdni ked hodnoty krasne rastli aj drobec tak ma pustili.
A jasne,ze pri kazdom krvacani som šla do nemocnice čo som sa bála
Ahojte .Teraz som sa otestovala lebo samozrejme som nevydržala do zajtra.
Jeeeej odpadnem, ved to je mega kolajnica, no ja uz by som fakt bola kludna, toto nebude mimomaternicove na 100%podla mna, tam i testy su slabunke a i stupanie hcg male.. Ja na teba bufem zajtra tuuuho mysliet a drzat palce! 🙂 isto budes mat dievcatko, som dostala taky citak 🙂
@katuskamala1 😊Tak toto je aká pekná správa, ďakujem.A už len veriť, že tvoj citák je správny 😉.
Autorka daj potom vediet ako si dopadla u lekara...ale vyzera to velmi nadejne 🙂 🥰
Wau, to je zaujímave. Napis nám zajtra. Držím palce!

@amelie2017 Ďakujem, určite tu napíšem ako som dopadla.