Tehotenský test počas menzesu tmavne
Dobrý deň robila som si tt a bol tam slabý duch.V ten deň v noci som dostala ms( tak ako som mala,žiadne meskanie).Ale keďže som takého "ducha" mala keď som bola tehotná so synom tak mi to nedalo a otestovala som sa aj na druhú deň počas ms.Test bol silnejší a dnes ešte silnejší v tretí deň normálnej ms.Chcela by som sa opýtať či je to normálne, že ešte hcg stúpa ak ide o mikropotrat alebo sa mám obávať mimomaternicového tehotenstva? Občas mi je na vracanie ale ináč nič.Ako rýchlo klesá hcg ak by išlo o mikropotrat? Ďakujem za každú info .Výsledky z krvi budú v pondelok.
@elenita Skúsim ho poprosiť
Možno podľa rč ti povedia ,neviem...možno ten labak je u vás v meste a skočíš osobne ...
Som zvedavá čo povie aká je sliznica atď.
Zober zo sebou aj ten dnešný test ,ukáž mu ho 🙂
@majka_3 Jaj, už nech som tam.A hlavne nech dostanem odpoveď.Nech už je hoci aká ale nech viem na čom som.
Co si, ze vo stvrtok 🤦♀️ ja som mala vysledky do 2 hodin
@sim_mi Sestričke je jedno , že kvôli tomu skoro nespím a stresujem sa.Ona to bere ako robotu na páse.Hlavne, že vo štvrtok mi povedala, že keby som prišla ráno tak poobede mám výsledky .A teraz až vo štvrtok.Čo už, snáď mi doktor povie viac .
Podľa mňa aj tak sa nedozvieš jasnú odpoveď dnes...na sono je príliš skoro, aby ti vedel povedať že čo... či je to v maternici alebo nie....ale možno aspoň to čo ti povie by ta mohlo ukludnit...
Na sono nemusi byt skoro kedze hcg je vysoke podla testov...aspon ti povie ci je tak gestacny vak a podobne..vsak hadam je ten lekar ludsky a vie pochopit co prezivas
Do labaku som sla ja osobne a vraveli mi v ten den poobede. Na sone by mohol vidieť keďže ja som mala videla ale záleží od toho ake ma sono a ako s nim vie robit. Ja som bola v car, tak tam vedeli najst na sone i bublinku v ktorej bolo embryo pocas vkladu do maternice (mam foto)..vyska sliznice by mala povedat jasnu odpoved avsak keďže si mala ms, moze to byt ine. No pozri. Co si ty myslis ako sa ty citis? Citis, ze babatko cakas? Skus sa ukludnit, utíšiť a nacitit. Telo ti odpovie... Daj na svoj vnutorny pocit. Takyto test myslim nemal nik pri mimomaternicovom a pri biochemickom uz ale ze vooobec nie.
@casillas28 na sone je vidieť niečo keď je hcg vyšie ako 1000 a samozrejme gestačný vak v maternici nič neznamená,lebo aj pri mmt sa vie spraviť falošný gestačný vak v maternici....
Čiže preto jej to píšem, nech sa skôr zmeri s tým že aj tak sa dnes toho moc nedozvie...
@majka_3 k ano ja viem ale s dobrym sonom uz moze byt nieco vidiet a ja som taketo silne ciarky mala na zaciatku 5tt a to uz nieco vidiet bolo 🙂 moze aj nemusi ale myslim ze vsetko je lepsie ako tato neistota 🙂
@majka_3 to fakt? Ty kokso to som netusila.
@majka_3 myslím ten falosny gv
To sestričke hrabe či čo .to akože sama nechápem prečo vo štvrtok však zajtra aj keby im výsledky prídu
@mariska1989 no lebo asi dnes neodosle vzorky do laborky, si myslim..
Ahojte, už som doma.Maternica prázdna,sliznica nízka. Mimomaternicové asi tiež nie. Už videl aj dozrievajuce vajíčka na ďalšiu ovulácie.Takze na 99% biochemické.O štvrtej mu mám volať kvôli výsledkom.Ja vám všetkým veľmi pekne ďakujem za pekné slová a podporu🙏😘🥰.
Ahoj, no to som ozaj velmi prekvapena...mrzi ma to aj za Teba. Dal Ti aj termin nejakej kontroly, ci nie?
Tomu neverím... toto nieje biochemické... testy by slabli...... uvidíš hcg bude určite vyššie....ak bude,aký je postup?
@elenita podľa hodnoty hcg sa uvidí
No som velmi zvedava na hcg v krvi...
@majka_3 povedal, že až keď bude hcg vyššie ako 500 tak potom budeme musieť hľadať príčinu,budem zase o niečo múdrejšia keď mu zavolám.Urcite dám vedieť.
Ach tak toto som zmätena teraz... Budeme čakať, nadej umiera posledna vsak. Pockame s tebou. A budeme dufat.
@katuskamala1 jej, ďakujem 😊
@iva4444 Áno, ja som už čítala asi všetko čo je na internete😅.
No a je to tu to čoho som sa najviac bála
Tak ako 🤞
Práve som volala s doktorom.Hodnota hcg 660 Pravdepodobnosť mimomaternicového vysoká.Vo štvrtok mám ísť knemu a odtiaľ do nemocnice ak dovtedy nebudem mať bolesti. Ževraj je veľmi malá šanca, že by to bolo v maternici keďže tam je veľmi malá sliznica.A práve naopak mi niekoľko krát povedal, že sa mám pripraviť na mimomaternicové.
Do šlaka...
No verím že vo štvrtok už bude hodnota raz toľko čiže cez 1000 a bude to vedieť povedať že čo a ako... moc držím palce... nech 🐣 je v maternici ❤

Ja si myslim, ze ked budes na vysetreni, lekar tam vie zavolat a uz by mohli byt vysledky.