icon

Tehotenský test počas menzesu tmavne

20. jan 2023

Dobrý deň robila som si tt a bol tam slabý duch.V ten deň v noci som dostala ms( tak ako som mala,žiadne meskanie).Ale keďže som takého "ducha" mala keď som bola tehotná so synom tak mi to nedalo a otestovala som sa aj na druhú deň počas ms.Test bol silnejší a dnes ešte silnejší v tretí deň normálnej ms.Chcela by som sa opýtať či je to normálne, že ešte hcg stúpa ak ide o mikropotrat alebo sa mám obávať mimomaternicového tehotenstva? Občas mi je na vracanie ale ináč nič.Ako rýchlo klesá hcg ak by išlo o mikropotrat? Ďakujem za každú info .Výsledky z krvi budú v pondelok.

ankare
26. jan 2023

Myslíme na Teba!

autor
26. jan 2023

Hcg 1600 . Ráno nastupujem do nemocnice.V maternici by už asi bolo niečo vidieť takže doktor predpokladá to mimomat.

elenita
26. jan 2023

@autorka Drzim Ti moc palce. Prajem vela sil.

autor
26. jan 2023

@elenita Ďakujem🙏

majka_3
26. jan 2023

Daj nám vedieť ako to pokračuje...držíme palce a myslíme na teba ❤🍀

katuskamala1
26. jan 2023

Kokos ja stále neveriiim :(

autor
26. jan 2023

Dievčatá určite sa vám ozvem a naozaj vám veľmi ďakujem 🙏❤️

autor
27. jan 2023

Ahojte,tak už som v nemocnici.Doktorka mi robila sono a ,že pravý vaječník sa jej nepozdáva.Bud to je cysta čo tam vidí alebo to mimomat.Odkedy som tu len plačem.Doma som nechcela kvôli rodine ale túto som to už mohla udržať.Je mi ľúto ako to dopadlo a ešte čo ma čaká ale to všetko zvládnem .Ale to , že som není doma a ani neviem kedy budem to je hrozný pocit.

autor
27. jan 2023

Oprava-nemohla udržať

majka_3
27. jan 2023

Len si poplač 🥺 aspon trošku ti to pomôže...
Drž sa....aj keď ja ešte stále verím ....že to môže dobre skončiť...
Ďalšie sono opäť zajtra či ešte dnes?
Kľudne napíš správu keď budeš potrebovať ❤️

casillas28
27. jan 2023

Skus v tom celom zlom najst aspon trosku svetielka...aspon ta sleduju a budu vediet cim skor pomoct...viem ze to boli a aj sa bojis ale neboj ten zakrok robia laparoskopicky...bude to rychle a aj rekonvalescencia 🙂 poplac si to trosku pomoze ..drzim palce

autor
27. jan 2023

Ďakujem vám 🙏.Hcg 4140 .Dnes by mal prísť môj doktor a povie kedy ma budú operovať.Uz to chcem mať za sebou😔

majka_3
27. jan 2023

Ach..to hcg krásne stúpa ale asi tam nieje šanca...snáď ešte sono prebehne pred laparkou...
A snáď to budeš mat čím skôr za sebou

autor
27. jan 2023

@majka_3 Teraz som bola zase na sone,nikde to nevie nájsť.Nemam pre istotu jesť a piť

autor
27. jan 2023

@majka_3 Má prísť môj doktor a ten rozhodne či už dnes.Bodaj by ma už dnes operovali.To potom také tri dni tu budem asi, že?

vandica
27. jan 2023

Och je mi ľúto, že to takto dopadlo, sledovala som tvoj priebeh aj keď som nepísala. Som aj prekvapená že to bude zrejme MMT, keď si mala taký tmavy test, ja som také nemala. A naozaj buď rada že si už v nemocke, mňa mesiac stále posielali domov, zobrali krv, pozreli sono, nič nevideli, tak domov, a zas o dva dni prísť. Ešte ma poslali aj na dovolenku, keď som povedala že máme ísť o dva dni a oni že choďte. Tak sme šli, ale o tri dni sme sa aj vratili kvôli tomuto, keď som nevedela že na čom som, bola som v nervoch celú dovolenku. Hcg stále stúpalo a potom zas klesalo. Nakoniec pri nejakých 1200 horko ťažko niečo videli v ľavom vsjcovode, tak ma konečne nechali v bemocni a na ďalší deň operovali. A na ďalší deň po operácii som aj domov išla.

mariska1989
27. jan 2023

Och to mi je ľúto 😔😭

rebeca40
27. jan 2023

Je mi ľúto,ze to takto dopadlo ja pri MMT som mala testy slabunke az nakoniec ma muz odviezol v poslednej chvili co som odpadla a v nemocnici ,ze krvacanie do brušnej dutiny.
U nas to boli rovno dvojky vo vajcovode.
Ale nasledne nato som otehotnela po 5 mesiacoch 😊
A radsej ked si v nemocnici a sleduju ťa .
Drzim palce na skore zotavenie tela a dušičky 💝😘

ankare
27. jan 2023

Moja zlatá... Bože, to HCG ako krásne stúpa. 😔

katuskamala1
27. jan 2023

Plac.. Plac plac koľko potrebujes.. A potom zdvihni hlavku hore a podakuj, ze si živá a zdrava. budes mat este onedlho babatenko v brusku a na správnom mieste neboj sa. O tom niet pochyb. Drz sa.

mariska1989
27. jan 2023

Ako si dnes dopadla ?

autor
27. jan 2023

Dievčatá ja vám všetkym naozaj so ❤️ srdca ďakujem za vaše krásne slova a podporu🙏. Už som po operácii . Keďže hcg tak rýchlo rástlo a už bol aj zltkovy vak vidieť tak mohli a asi aj museli dnes operovať.Som rada lebo to mám už za sebou. Podľa toho čo hovoril doktor pred operáciou tak mi vybrali pravý vajickovod. Az zajtra ráno sa dozviem viac.No doktor pri sone zas hovoril, že nechápe ako to tak môže rýchlo rásť.Darilo sa mu dobre aj mimo maternice. Môj príbeh sa neskončil podľa predstáv ale vyhla som sa bolestiam a komplikáciám a to aj vďaka vám, že ste ma podporovali a vďaka tomu som sa nenechala odbiť sestričkou.Keby som ju počúvala načo sa testujem keď som dostala menzes tak na mimomaternicové by som prišla až keď by to asi prasklo . Som rada, že som vás mala tieto dni "pri sebe".❤️

elenita
27. jan 2023

Posielam vela sil ❤️

vandica
27. jan 2023

Uf, aspoň, že to už máš za sebou, a nemusíš vyčkávať a stále byť v neistote. Prajem veľa síl a rýchle zotavenie 🙏 verím, že čoskoro budú mať dve čiarky aj šťastný koniec ❤️

majka_3
27. jan 2023

Veľa síl a energie posielam..som rada že si sa ozvala... skore zotavenie prajem a verím že čo skoro so šťastným koncom🤰🤱
Drž sa 💙

ankare
27. jan 2023

Posielam objatie, si úžasná! ❤️

katuskamala1
28. jan 2023

Prajem ti rýchle zotavenie (nie len to fyzicke). Bud hrda na seba ako si to zvladla, odmen sa nejako.. Si zdrava zienka, otehotnies onedlho zas 🙂 drzim silno palce

majka_3
28. jan 2023

Ako dnes,už si doma?
Ranné výsledky hcg,ako dopadli?

autor
28. jan 2023

Ahojte. Ešte som tu a , že buď do pondelka alebo utorka. Stále mám vývod z rany.No šlak má trafí.Hcg ževraj kleslo ale neviem číslo. Čakám na doktora celý deň.

mariska1989
28. jan 2023

Och hlavne čím skôr až si ok .,je mi ľúto že napriek takým testom , hcg že to skončilo tak . A žltkovy vak videli kde ?