Tehotenský test pozitívny po negatívnom. Ako je to možné?
Ja som brala aj roaccutan dva roky nikdy som nemala stym problem ze otehotniem nic , vsetci si davali pozor a teraz toto ja nechapem
@anonym_autor A co ma spolocne roaccutane s tym ci otehotnies? Ved roaccutane nie je nahodou na akne?😄 Ako nechapem tvojmu prispevku, tak skus este raz a pomaly a zhlboka dychaj, ked to budes pisat.
Nie je to na akne? Ved to nie je antikoncepcia... kto vsetci si daval pozor? No si tehotna, ako preco zaco... dolezite je vediet s kym...
Nie je to na akne? Ved to nie je antikoncepcia... kto vsetci si daval pozor? No si tehotna, ako preco zaco... dolezite je vediet s kym...
@anonym_46c0cc no asi všetci s ktorými mala sex
no evidentne si niekto pozor nedal
i ked moze si davat pozor ako chce, proste niektore bio procesy si robia aj tak svoju robotu a potom to dopadne takto
ako si sa ty postavila k antikoncepcii, tak sa tehotenstvo postavilo teraz k tebe
uz len pozormyslat nad tym co dalej, minulost nezmenis
@anonym_autor no zjavne ten posledny si pozor nedala a podla testu tehotna si... co s moznostou otehotniet ma roactuan?
Pri roacuttane nesmie otehotniet, zrejme to mala na mysli, ze sa chranili.
A ty si sa spoliehala iba na to ,že si všetci dávajú pozor alebo si sa nejak chránila?
@anonym_autor je to uplne normalne ak prvy test si si robila prilis skoro
@anonym_autor je to uplne normalne ak prvy test si si robila prilis skoro
@anonym_fa1773 teraz mi digitalny vysiel negativny boli ma brucho zacala som trochu krvacat tak ja uz neviem
@anonym_autor kedy si mala styk? Mešká ti ms alebo čakáš
@anonym_90a3f3 mala som 19.6 a potom 23-24.6
Veľa znacirk testov vychádza pozitívne falosne . Ak ďalšie testy su negatívne, tehotna nebudeš ak uz aj krvacas .
@anonym_90a3f3 mala som 19.6 a potom 23-24.6
@anonym_autor Autorka a sa aj nejako chranite s dotycnym, alebo len sa spoliehas na davanie si pozor a potom pride takyto vykrik do tmy a plac ako dnes? Radsej sa chrante, nez potom takto plakat nad rozliatym mliekom. No uvidis, daj tomu este cas, ci v tom si alebo nie, ale stoji ti to za to takto stresovat????
Veľa znacirk testov vychádza pozitívne falosne . Ak ďalšie testy su negatívne, tehotna nebudeš ak uz aj krvacas .
@anonym_05bf2b to bol ten clear blue vcasny
@anonym_05bf2b to bol ten clear blue vcasny
@anonym_autor ten často ukazuje fslosne .
Pri roacuttane nesmie otehotniet, zrejme to mala na mysli, ze sa chranili.
@anonym_623241 no tak pri takomto lieku by som sa chranila riadne, nie ze si "da pozor" a to teda tuto "antikoncepciu" bezne praktizujeme s muzom. Ale ked som dostala lieky, pri ktorych sa NESMIE otehotniet, tak som poprosila lekara na zmenu, ak to ide, kvoli tomu, ze neuzivam HAK, ani ziadnu inu spolahlivu antikoncepciu.
@anonym_623241 no tak pri takomto lieku by som sa chranila riadne, nie ze si "da pozor" a to teda tuto "antikoncepciu" bezne praktizujeme s muzom. Ale ked som dostala lieky, pri ktorych sa NESMIE otehotniet, tak som poprosila lekara na zmenu, ak to ide, kvoli tomu, ze neuzivam HAK, ani ziadnu inu spolahlivu antikoncepciu.
@anonym_2283f9 ja som sa iba snazila vysvetlit, ako to mozno myslela s tym roacutanom, kedze sa tu spustil vysmech, ze co maju lieky na akne spolocne s otehotnenim. To, ci sa chranila dostatocne, je mi uz v podstate jedno.
@anonym_2283f9 ja som sa iba snazila vysvetlit, ako to mozno myslela s tym roacutanom, kedze sa tu spustil vysmech, ze co maju lieky na akne spolocne s otehotnenim. To, ci sa chranila dostatocne, je mi uz v podstate jedno.
@anonym_623241 ved ano, rozumiem, ja som to tiez pochopila, ako to myslela s tym liekom, ten vysmech moc dobre tiez nechapem. Nikdy som ten liek nebrala, ale ale viem o nom, ze je taky problematicky, ako aj Beloretin a ACE inhibitory, o inych moc ani neviem.

@anonym_autor kedy si mala styk? Mešká ti ms alebo čakáš