Tehotenský test ukazuje dve čiarky
Nemeška mi ešte menzes ale na teste mam dve čiarky
Ma s tým niekto skúsenosť?
Myslím si ze ide o biochemicke tehotenstvo

Nemusi isto biochemicke tehotenstvo. Kamaratka mala menzes normalne a bola tehotna.
@shelly10 podstatne je, aby silneli, lebo ešte sú slabucke
@marhulka13 Veď práveže mam pocit ze je slabšia
Načo každý deň testuješ? Otestuj o pár dní a budeš mať istú čiaru.
Načo každý deň testuješ? Otestuj o pár dní a budeš mať istú čiaru.
@januska12323 Je to pre mňa nové,preto každý deň.Uz raz som mala biochemické tehotenstvo,tak som si chcela byť istá,či čiarka bude uplne neviditeľná. 🤍
Nemusi isto biochemicke tehotenstvo. Kamaratka mala menzes normalne a bola tehotna.
@zuzlaka mam otazku mala normálne silnu ms
Na toto ti nikto neodpovie, zajtra rano musi byt proste silnejsia, ako ta s pred dvoch dni. Ak nebude, tak to nevyzera dobre. Drzim palce, nech je pekne viditellna zajtra.
Na toto ti nikto neodpovie, zajtra rano musi byt proste silnejsia, ako ta s pred dvoch dni. Ak nebude, tak to nevyzera dobre. Drzim palce, nech je pekne viditellna zajtra.
@anjelicek26 Ďakujem. Ale neviem no myslím si ze ide o bio teh.
Chapem ze si netrpezliva ale ani toto ti nedalo odpoved. Kedy mas dostat ms?
Skus pockat aspon 1-2-3dni a potom sprav test. A uz ti mozno kolajnice zasvietia silnejsie 😉
@maryetta 😉 4.10 mam dostať menzes
@shelly10 takto testy mavaju aj zeny, co tehu nie su.
pri biochem. tehu sa vajicko neuchyti a odchadza ako ms prec. cize to by malo byt v obdobi ms,a lebo po par dnoch meskania.
ak mas do mas este 10dni, to je strasne skoro na pozitivny test. ak by si aj mala skoro ovulku a jednalo by sa o biochemicke tehu, potom by si mala p vpriebehu par dni mat ms. nie 4.10. ak sa vajicko neuchyti,a le posobi vzostup HCG a odchadza, potom by malo odist teraz , preto by malo prist teraz krvacanie. ak nepride, potom to tehu vobec nebolo.
to ze mas pozit. test vraj mozu sposobovat aj urcita mikroflora v posve. cize takyto vysledok je dost nepresny.
@shelly10 takto testy mavaju aj zeny, co tehu nie su.
pri biochem. tehu sa vajicko neuchyti a odchadza ako ms prec. cize to by malo byt v obdobi ms,a lebo po par dnoch meskania.
ak mas do mas este 10dni, to je strasne skoro na pozitivny test. ak by si aj mala skoro ovulku a jednalo by sa o biochemicke tehu, potom by si mala p vpriebehu par dni mat ms. nie 4.10. ak sa vajicko neuchyti,a le posobi vzostup HCG a odchadza, potom by malo odist teraz , preto by malo prist teraz krvacanie. ak nepride, potom to tehu vobec nebolo.
to ze mas pozit. test vraj mozu sposobovat aj urcita mikroflora v posve. cize takyto vysledok je dost nepresny.
@anonym_cacc4f Ďakujem. Preto sa informujem lebo si to zatiaľ nechcem pripušťať. No test som si urobila 22.9 lem preto lebo som po celom meste zháňala langoš 🤣🙏A vravím si ze tu mi niečo nesedí.Idem kúpiť test. Keby som nezohnala langoš asi by som sa rozplakala
@anonym_cacc4f Ďakujem. Preto sa informujem lebo si to zatiaľ nechcem pripušťať. No test som si urobila 22.9 lem preto lebo som po celom meste zháňala langoš 🤣🙏A vravím si ze tu mi niečo nesedí.Idem kúpiť test. Keby som nezohnala langoš asi by som sa rozplakala
@shelly10 no vsak uvidis, co bude. akpride ms teraz, tak to mohlo byt biochemicke. ak nepride, potom to je bud prosperujuce tehu.a lebo to tehu nie je. kazdopadne, treba cakat.
@zuzlaka mam otazku mala normálne silnu ms
@anonym_1d7682 ja som mala normálne silnú, tak, ako vždy, bola som veľmi sklamaná, lebo sme sa o dieťa snažili, až ke%d mi začalo bývať zle, mi svitlo. Je mi jasné, že to nebola menštruácia, nie je mi ajsné, prečo sa to opakovalo v mesačných intervaloch
Ahoj, ja len, že ak mávaš nepravidelnú menštruáciu, tak kľudne može byť aj pozitív. Ja som mala podľa appky dostať MS 30.9 (vyrátava mi dni podľa štatistík z predchádzajúcich mesiacov, aktuálne počítala so 40dňovým cyklom) a už mám od 20.9 koľajnice na teste a potvrdené utz. Niekedy je to fakt cirkus s tými cyklami.

@shelly10 podstatne je, aby silneli, lebo ešte sú slabucke