icon

Tehotenský test ukazuje dve čiarky

shelly10
24. sep 2025

Nemeška mi ešte menzes ale na teste mam dve čiarky
Ma s tým niekto skúsenosť?
Myslím si ze ide o biochemicke tehotenstvo

Tehotenský test ukazuje dve čiarky
marhulka13
24. sep 2025

@shelly10 podstatne je, aby silneli, lebo ešte sú slabucke

zuzlaka
24. sep 2025

Nemusi isto biochemicke tehotenstvo. Kamaratka mala menzes normalne a bola tehotna.

shelly10
autor
24. sep 2025
@zuzlaka

Nemusi isto biochemicke tehotenstvo. Kamaratka mala menzes normalne a bola tehotna.

@zuzlaka Myslím si to preto,lebo dnes je 24.9 a ciarka mi príde slabšia.

shelly10
autor
24. sep 2025
@marhulka13

@shelly10 podstatne je, aby silneli, lebo ešte sú slabucke

@marhulka13 Veď práveže mam pocit ze je slabšia

januska12323
24. sep 2025

Načo každý deň testuješ? Otestuj o pár dní a budeš mať istú čiaru.

shelly10
autor
24. sep 2025
@januska12323

Načo každý deň testuješ? Otestuj o pár dní a budeš mať istú čiaru.

@januska12323 Je to pre mňa nové,preto každý deň.Uz raz som mala biochemické tehotenstvo,tak som si chcela byť istá,či čiarka bude uplne neviditeľná. 🤍

anonym_1d7682
24. sep 2025
@zuzlaka

@zuzlaka mam otazku mala normálne silnu ms

shelly10
autor
24. sep 2025
@anonym_1d7682

@anonym_1d7682 Menzes mi meskal 2 dní a mala som celu bolestivu co nebýva u mňa a silnú.

anjelicek26
24. sep 2025

Na toto ti nikto neodpovie, zajtra rano musi byt proste silnejsia, ako ta s pred dvoch dni. Ak nebude, tak to nevyzera dobre. Drzim palce, nech je pekne viditellna zajtra.

shelly10
autor
24. sep 2025
@anjelicek26

Na toto ti nikto neodpovie, zajtra rano musi byt proste silnejsia, ako ta s pred dvoch dni. Ak nebude, tak to nevyzera dobre. Drzim palce, nech je pekne viditellna zajtra.

@anjelicek26 Ďakujem. Ale neviem no myslím si ze ide o bio teh.

maryetta
24. sep 2025

Chapem ze si netrpezliva ale ani toto ti nedalo odpoved. Kedy mas dostat ms?
Skus pockat aspon 1-2-3dni a potom sprav test. A uz ti mozno kolajnice zasvietia silnejsie 😉

shelly10
autor
24. sep 2025
@maryetta

Chapem ze si netrpezliva ale ani toto ti nedalo odpoved. Kedy mas dostat ms?
Skus pockat aspon 1-2-3dni a potom sprav test. A uz ti mozno kolajnice zasvietia silnejsie 😉

@maryetta 😉 4.10 mam dostať menzes

anonym_cacc4f
24. sep 2025
@shelly10

@shelly10 takto testy mavaju aj zeny, co tehu nie su.
pri biochem. tehu sa vajicko neuchyti a odchadza ako ms prec. cize to by malo byt v obdobi ms,a lebo po par dnoch meskania.

ak mas do mas este 10dni, to je strasne skoro na pozitivny test. ak by si aj mala skoro ovulku a jednalo by sa o biochemicke tehu, potom by si mala p vpriebehu par dni mat ms. nie 4.10. ak sa vajicko neuchyti,a le posobi vzostup HCG a odchadza, potom by malo odist teraz , preto by malo prist teraz krvacanie. ak nepride, potom to tehu vobec nebolo.

to ze mas pozit. test vraj mozu sposobovat aj urcita mikroflora v posve. cize takyto vysledok je dost nepresny.

shelly10
autor
24. sep 2025
@anonym_cacc4f

@shelly10 takto testy mavaju aj zeny, co tehu nie su.
pri biochem. tehu sa vajicko neuchyti a odchadza ako ms prec. cize to by malo byt v obdobi ms,a lebo po par dnoch meskania.

ak mas do mas este 10dni, to je strasne skoro na pozitivny test. ak by si aj mala skoro ovulku a jednalo by sa o biochemicke tehu, potom by si mala p vpriebehu par dni mat ms. nie 4.10. ak sa vajicko neuchyti,a le posobi vzostup HCG a odchadza, potom by malo odist teraz , preto by malo prist teraz krvacanie. ak nepride, potom to tehu vobec nebolo.

to ze mas pozit. test vraj mozu sposobovat aj urcita mikroflora v posve. cize takyto vysledok je dost nepresny.

@anonym_cacc4f Ďakujem. Preto sa informujem lebo si to zatiaľ nechcem pripušťať. No test som si urobila 22.9 lem preto lebo som po celom meste zháňala langoš 🤣🙏A vravím si ze tu mi niečo nesedí.Idem kúpiť test. Keby som nezohnala langoš asi by som sa rozplakala

anonym_cacc4f
24. sep 2025
@shelly10

@anonym_cacc4f Ďakujem. Preto sa informujem lebo si to zatiaľ nechcem pripušťať. No test som si urobila 22.9 lem preto lebo som po celom meste zháňala langoš 🤣🙏A vravím si ze tu mi niečo nesedí.Idem kúpiť test. Keby som nezohnala langoš asi by som sa rozplakala

@shelly10 no vsak uvidis, co bude. akpride ms teraz, tak to mohlo byt biochemicke. ak nepride, potom to je bud prosperujuce tehu.a lebo to tehu nie je. kazdopadne, treba cakat.

sense
24. sep 2025
@shelly10

@shelly10 ak máš dostať 4.10 ms tak ešte len teraz si mala ovulaciu. Takže to biochemické tehu nebude. Ak by si bola tehotná z predchádzajúceho cyklu tak by boli koľajnice

anonym_0e16ce
24. sep 2025
@anonym_1d7682

@anonym_1d7682 ja som mala normálne silnú, tak, ako vždy, bola som veľmi sklamaná, lebo sme sa o dieťa snažili, až ke%d mi začalo bývať zle, mi svitlo. Je mi jasné, že to nebola menštruácia, nie je mi ajsné, prečo sa to opakovalo v mesačných intervaloch

shelly10
autor
24. sep 2025
@anonym_cacc4f

@shelly10 no vsak uvidis, co bude. akpride ms teraz, tak to mohlo byt biochemicke. ak nepride, potom to je bud prosperujuce tehu.a lebo to tehu nie je. kazdopadne, treba cakat.

@anonym_cacc4f Ďakujem

weronka53
25. sep 2025
@shelly10

@anonym_cacc4f Ďakujem

@shelly10
@shelly10 ahoj ..ako si dopadla? Ja mam podobne

anonym_648530
25. sep 2025

Ahoj, ja len, že ak mávaš nepravidelnú menštruáciu, tak kľudne može byť aj pozitív. Ja som mala podľa appky dostať MS 30.9 (vyrátava mi dni podľa štatistík z predchádzajúcich mesiacov, aktuálne počítala so 40dňovým cyklom) a už mám od 20.9 koľajnice na teste a potvrdené utz. Niekedy je to fakt cirkus s tými cyklami.

shelly10
autor
25. sep 2025
@weronka53

@shelly10
@shelly10 ahoj ..ako si dopadla? Ja mam podobne

@weronka53 Dneska mi zase vyšiel 4 test pozitívny

weronka53
25. sep 2025
@shelly10

@weronka53 Dneska mi zase vyšiel 4 test pozitívny

@shelly10 jej to bude asi tehu..a kolky si den dpo?

shelly10
autor
25. sep 2025
@weronka53

@shelly10 jej to bude asi tehu..a kolky si den dpo?

@weronka53 9 dní pred menštruaciou mam. Nemeška mi ešte