Tehotenský test, vidíte tam druhú čiarku?
Ahojte baby rano som si robila mamatest hned po namoceni mi ukazalo druhu slabu ružovú čiarku neviem ci to vidno na foto.... Ake mate skúsenosti? Co si o tom myslíte?
na teste vidím len jednu čiarku...druha tam nie je....
Niečo málo vidím skus zajtra
Na tych fotkach to nevidno to je pravda 🤔 ale mate niektora skusenost s takou slabou ciarkou
@xxxmiaxxx ano môže to byť kanalik. Koľko ti meška ms??
@klarissa25 2 dni
na teste nevidím žiadnu druhú čiarku. ak ty vidíš slabučkú, tak počkaj pár dní a test zopakuj.
No ja ju vidím.Neviem ako ostatné.Ale je slabá.Skús za 2 dni.
A skúsenosť mám takú, že mi meškali 2 mesiac.Objavila sa mi slabá čiarka.Došla MS a testy sú už čisté.
Je tam aj druhá, no pri meškaní 2 dni by mala byť silnejšia ... takýto test som mala 4-5 dní pred príchodom MS
Baby opravujem sa zle som si ja blba pozrela kalendár mam dostať len o 4 dni🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ja vidím,je to slabucke ale je
@xxxmiaxxx tak potom v pohode môže byť takýto test
@xxxmiaxxx tak tomu asi nasvedcuje ten negativny test
@xxxmiaxxx to je dobre, ze si si to vsimla. to vysvetluje, ze druha ciarka na teste nie je. myslim, ze menstruaciu normalne dostanes.
@xxxmiaxxx - ako ja tam síce tiež nič nevidím, ale hlavne chcem napísať, že každej ducha/čiarku ukáže inak.. Mne meškali 2tyzdne a testy boli stále negatívne.. A z tých negatívnych testoch mam doma už 7 r synčeka..
Dievčatá viete mi poradiť ? Mám asi nejakú zlu várku mama testov. Prvá foto robena včera, pekná čiarka. Zvyšné Dnešné testy. Chápete to? Robené z prvého a toho istého mocu odobratého do nádobky. Napili sa všetky 4 bezchybne. Koľajnice hneď na dvoch . A dva ostali čisté. Čomu veriť ? Máte podobnú skúsenosť?