icon

Tehotenstvo a menštruačné krvácanie

tamina8888
16. máj 2025

Dobrý deň,
Chcem sa spýtať či ste sa niekedy stretli s tým, že žena môže byt tehotná aj mať menštruačné krvácanie (viem, že to nie je možné počas tehotenstva) ale myslím “akoby”. Nie implantačne špinenie ale normálne krvácanie v čase očakávanej menštruácie

martul
16. máj 2025
stela567
16. máj 2025

Pokiaľ je krvacanie také ako menstruacne tak nie.. to nie je možné. Spinit alebo slabo krvácať na začiatku tehotenstva môžeš. Vtedy treba vyhľadať gynekológa

zuzanockamt
16. máj 2025

@tamina8888 Nie, nie je možné, aby žena mala klasické menštruačné krvácanie počas tehotenstva.

littledaisy
16. máj 2025

ja som zasa počula, že to možné je. niektoré ženy majú aj 3 mesiace niečo ako menštruačné krvácanie, len je možno o niečo slabšie/kratšie - asi z hormonálnej nerovnováhy? alebo môže byť krvácanie spôsobené hematómom.. niektoré ženy aj dosť krvácali a nakoniec to bolo úspešné tehotenstvo. na youtube je napr veľa videí o tom, ako implantačné krvácanie vyzeralo tak silno ako menštruačné, resp treba čítať komentáre žien.. moja švagriná si napr myslela, že mala normálne menštruáciu na začiatku, ale bola už tehotná. sú to skôr ojedinelé prípady, ale sú... napr video tu:

https://www.youtube.com/watch?v=dfi3q7A7mQs

nie som lekár, samozrejme treba si spraviť test a ak príde krvácanie a test je pozit, tak šup ku gyn... iba vravím, že reálne skúsenosti žien sú, že niektoré krvácajú. 🙂

vkatush
16. máj 2025

Je to možné. Ale ojedinelé. Poznám osobne 2 baby, ktoré zistili, že sú tehotné až v nejakom 3-4m, pretože mali normálne menštruáciu bez zmeny.

Ale je rozdiel špinenie, krvácanie, lebo je problém alebo naozaj tie rarity s menštruáciou počas tehotenstva.

hopsas
16. máj 2025

@tamina8888 moja mama zistila že je so mnou tehotná až keď bola vo štvrtom mesiaci dovtedy vraj krvácala každý mesiac a nenapadlo jej že je tehotná

simona1998
16. máj 2025
@hopsas

@tamina8888 moja mama zistila že je so mnou tehotná až keď bola vo štvrtom mesiaci dovtedy vraj krvácala každý mesiac a nenapadlo jej že je tehotná

@hopsas moja babka tiež . Takže možné to je

betulinka1
16. máj 2025

@tamina8888 mala som este dvakrat menzes od kedy som ostala tehotna. Treti neprisiel. Isla som, ze nech mi gynekolog pichne injekciu, lebo mam strasne krce a menzes nikde. Podla dr som bola 11-12 tyzden. Kamoska z vysky, isla na gastro lebo sa jej nafúklo brucho a “nieco sa robilo s crevami”. Z gastro po sone ju rovno poslal gyndovi a končila 4 mesiac. Normalne krvacala kazdy mesiac. Mala 19 rokov, chránili sa a tym, ze mala menzes, neriesila. Cize mozne to je.