icon

Tehotenstvo alebo chybný test?

28. sep 2023

Od 6.9 do 10.9 som mala menštruáciu, následne som dostala covid a do 14.9 som bola života neschopná.
Neviem už presne či 16 alebo 17. sme mali nechránený styk, čo vychádza na 11 alebo 12DC. Ovuláciu mávam 16 DC a bola som v tom, že sa mi i posunula keďže až teraz na 21-22DC mám veľa naťahovacieho hlienu ako pri ovulácii, bolesti v podbrušku ale jemné len a dooosť ma bolia prsia, no nie vždy, len občas ma to tak chytí.
Včera som bola u kamarátky a oni sa snažia o bábo, hovorím jej čo mi je a nahovorila ma na test, ktorý mala akurát doma. Vyšiel pozitívne. Odvtedy som si iný nespravila ale chystám sa. Nedáva mi to však zmysel a skôr si myslím, že sa jedná o chybný test. Čo si myslíte? Mali ste niečo podobné?
Styk sme mali len vtedy, potom muž chytil tiež covid a až teraz niekedy sme boli opäť spolu (to by ešte test neukázal)..

elenka.k
28. sep 2023

sprav si test, keď ti bude M-ko meškať a uvidíš

maryetta
28. sep 2023

Ano je to mozne. Sama som toho svedkom. Tiez sme mali styk 4-5dni pred ovulaciou. Tak bol manzel odcestovany. A…. Vajicko a spermia sa predsa len nasli a pockali na seba kym trebalo 😂

tehotna40
28. sep 2023

Spermie prežijú niekoľko dní

anjelicek26
28. sep 2023

Mat pri sexe spontannu ovulaciu par dni pred je mozne a aj spermie preziju... ak mas pozitivny test, tak si tehotna... aj ked zas si len 22.den cyklu, to by si musela byt tehu s minuleho cyklu aby si uz mala pozitivne toto... aka bola posledna MS? Slabsia, silna?

nevenka
28. sep 2023

V pohode sa ovu mohla posunut. Ja som mala vzdy na 17-23. DC ten jeden raz ani teplota nevyskocila, hlien ziadny, tiez to bolo po covide. Sex 10 DC a 25DC nahle vyskocila teplota a reku co to, ze by ovu tak neskoro? No a spravila som si zo zvedavosti aj teho test a jasne 2 ciarky. Takze ovu asi mohla byt tak max. 15DC podla intenzity ciarky.

autor
28. sep 2023

@anjelicek26 práve to, že ak som ovuláciu mala vtedy kedy som mala mať, tak na test je skoro a neukázal by. Úprimne až tak sa do toho nevyznám ale môže sa ovulácia posunúť i na skôr?
Lebo i kebyže prežijú spermie pár dní, test by to ešte neukázal takto

autor
28. sep 2023

@nevenka ahaa ďakujem, dobre vedieť 🙂

anjelicek26
28. sep 2023

Urob este jeden test, fakt som zvedava.

nevenka
28. sep 2023

Mame dievcatko z toho 🙂. Syncek bol tiez tak pri posunutej ovu, ten bol splodeny na 12 DC, ovu prisla 16 DC. Bezne mam odsledovane ze rie 4 dni u nas spermie nevydrzali. Iba raz 🙂

cookie29
28. sep 2023

vies, keby si namiesto polemiky skocila do lekarne ci drogerie a kupila este par testov, mozes si to zistit znovu

autor
28. sep 2023

@cookie29 v práci som momentálne, takže zatiaľ ostáva polemika🙂 po práci kúpim

doda26
28. sep 2023

Inak ked spominas ten covid. Mne covid skratil cykli. Vzdy som mavala dlhsie cca 32 dnive a zrazu som prekonala covid a skratili sa mi na 25 dnove cykli. Teraz co cakam dcerku tak som mala ovu na 13DC a sex bol 11DC. Predchadzajucu dcerku sme splodili az 18DC, vtedy som este covid prekonany nemala 😄 takze podla mna ak mas jasne pozitivny test, tak to bude ten isty pripad. Ja som mala aj takto skoro pozitivny test teraz pri druhej

bibuska2
29. sep 2023

Ahojte chcem sa spýtať na tento testik môžem byť tehotná

tehotna40
29. sep 2023

@bibuska2 ms uz mešká ? Lepšiu foto nevieš urobiť na svetle ? Keď sa zakukam niečo tam vidím ale naozaj zle vidno

petra92
29. sep 2023

@bibuska2 negativnejsi už ani viac nemôže byť 🤷‍♀️

elenka.k
29. sep 2023

Ako, robila Sisi test?

bibuska2
1. okt 2023

@petra92
@elenka.k ahojte skusila som test

weronika2
1. okt 2023

Nemohla sa kamaratka pomylit a dat ti namiesto tehotenskeho testu ovulacny? 😀

autor
1. okt 2023

Tak nakoniec som tehotná 😃 ešte som nebola u lekára ale 2 ďalšie testy boli jasne pozitívne

bibuska2
1. okt 2023

@weronika2 ta otázka je pre mňa?

nevenka
1. okt 2023

@doda26 ano, aj mne skratil cyklus covid. Ale nie vsetky, len ten tesne po covide, co nasledoval. A tretie dieta sme pocali sice tiez pocas covidu, ale este sme prrkonany nemali, to tiez sa mi skratil cyklus nevedno preco.

nevenka
1. okt 2023

@autorka noooo, tak vidis, covid skracuje cykly 🤭. Gratulujem 🤩.

elenka.k
2. okt 2023

tak môžem ti gratulovať?
Vieš, tu sa už radšej pýtam, lebo som od jednej baby dostala zbabranie /tiež tu dala pozitívne testy/ ja hneď, že áno si tehotná - gratulujem a bla .... a nakoniec som zistila, že baba bola zúfala - nerozumiem prečo sexujú bez ochrany v dnešnej dobe.
Myslím si že je dosť faktorov, ktoré skracujú cykly.