Tehotenstvo alebo chybný test?
Od 6.9 do 10.9 som mala menštruáciu, následne som dostala covid a do 14.9 som bola života neschopná.
Neviem už presne či 16 alebo 17. sme mali nechránený styk, čo vychádza na 11 alebo 12DC. Ovuláciu mávam 16 DC a bola som v tom, že sa mi i posunula keďže až teraz na 21-22DC mám veľa naťahovacieho hlienu ako pri ovulácii, bolesti v podbrušku ale jemné len a dooosť ma bolia prsia, no nie vždy, len občas ma to tak chytí.
Včera som bola u kamarátky a oni sa snažia o bábo, hovorím jej čo mi je a nahovorila ma na test, ktorý mala akurát doma. Vyšiel pozitívne. Odvtedy som si iný nespravila ale chystám sa. Nedáva mi to však zmysel a skôr si myslím, že sa jedná o chybný test. Čo si myslíte? Mali ste niečo podobné?
Styk sme mali len vtedy, potom muž chytil tiež covid a až teraz niekedy sme boli opäť spolu (to by ešte test neukázal)..
Ano je to mozne. Sama som toho svedkom. Tiez sme mali styk 4-5dni pred ovulaciou. Tak bol manzel odcestovany. A…. Vajicko a spermia sa predsa len nasli a pockali na seba kym trebalo 😂
Mat pri sexe spontannu ovulaciu par dni pred je mozne a aj spermie preziju... ak mas pozitivny test, tak si tehotna... aj ked zas si len 22.den cyklu, to by si musela byt tehu s minuleho cyklu aby si uz mala pozitivne toto... aka bola posledna MS? Slabsia, silna?
V pohode sa ovu mohla posunut. Ja som mala vzdy na 17-23. DC ten jeden raz ani teplota nevyskocila, hlien ziadny, tiez to bolo po covide. Sex 10 DC a 25DC nahle vyskocila teplota a reku co to, ze by ovu tak neskoro? No a spravila som si zo zvedavosti aj teho test a jasne 2 ciarky. Takze ovu asi mohla byt tak max. 15DC podla intenzity ciarky.
@anjelicek26 práve to, že ak som ovuláciu mala vtedy kedy som mala mať, tak na test je skoro a neukázal by. Úprimne až tak sa do toho nevyznám ale môže sa ovulácia posunúť i na skôr?
Lebo i kebyže prežijú spermie pár dní, test by to ešte neukázal takto
Mame dievcatko z toho 🙂. Syncek bol tiez tak pri posunutej ovu, ten bol splodeny na 12 DC, ovu prisla 16 DC. Bezne mam odsledovane ze rie 4 dni u nas spermie nevydrzali. Iba raz 🙂
vies, keby si namiesto polemiky skocila do lekarne ci drogerie a kupila este par testov, mozes si to zistit znovu
Inak ked spominas ten covid. Mne covid skratil cykli. Vzdy som mavala dlhsie cca 32 dnive a zrazu som prekonala covid a skratili sa mi na 25 dnove cykli. Teraz co cakam dcerku tak som mala ovu na 13DC a sex bol 11DC. Predchadzajucu dcerku sme splodili az 18DC, vtedy som este covid prekonany nemala 😄 takze podla mna ak mas jasne pozitivny test, tak to bude ten isty pripad. Ja som mala aj takto skoro pozitivny test teraz pri druhej
Tak nakoniec som tehotná 😃 ešte som nebola u lekára ale 2 ďalšie testy boli jasne pozitívne
tak môžem ti gratulovať?
Vieš, tu sa už radšej pýtam, lebo som od jednej baby dostala zbabranie /tiež tu dala pozitívne testy/ ja hneď, že áno si tehotná - gratulujem a bla .... a nakoniec som zistila, že baba bola zúfala - nerozumiem prečo sexujú bez ochrany v dnešnej dobe.
Myslím si že je dosť faktorov, ktoré skracujú cykly.

sprav si test, keď ti bude M-ko meškať a uvidíš