icon

Tehotenstvo alebo len omeškaná menštruácia?

27. jún 2026

Ahojte. Mešká mi menzes už 15 dní, furt robím testy ale sú negatívne. S partnerom sme mali párkrát nechránený sex, ale len chvíľu, on si potom dal kondóm. Zároveň som začala tento mesiac cvičiť oveľa intenzívnejšie ako doteraz a bola som v kalorickom deficite dlhšiu dobu. Mám už dva týždne také typické PMS príznaky - bolia ma prsia, bolí ma v podbrušku, nejaké vyrážky sa mi vyhadzujú. Čo si o tom myslíte?

anonym_de8b1c
28. jún 2026

Co si o tom myslim?

1. To co je za ochrana ze chvilu mas nechraneny sex a potom si das kondom? To akoze dieta splodit chces ci nechces? To co je za mackopes?

2. Pravdepodobne posunuta ovulacia. Ak nevies kedy bola, MS sa bude posuvat spolu s nou, za nou.

3. Kaloricky deficit a vyrazna zmena zivotospravy samozrejme ze na tieto veci ma vplyv tiez, to asi vies, takze ano, moze Ti "preusporiadat" cyklus.

autor
28. jún 2026
@anonym_de8b1c

Co si o tom myslim?

1. To co je za ochrana ze chvilu mas nechraneny sex a potom si das kondom? To akoze dieta splodit chces ci nechces? To co je za mackopes?

2. Pravdepodobne posunuta ovulacia. Ak nevies kedy bola, MS sa bude posuvat spolu s nou, za nou.

3. Kaloricky deficit a vyrazna zmena zivotospravy samozrejme ze na tieto veci ma vplyv tiez, to asi vies, takze ano, moze Ti "preusporiadat" cyklus.

@anonym_de8b1c akoze nechapem tu prvu poznamku, si si mohla odpustit takyto vysmešny komentar

anonym_9cb671
28. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_de8b1c akoze nechapem tu prvu poznamku, si si mohla odpustit takyto vysmešny komentar

@anonym_autor ak by si mala aj ovulku posunutu o 2t neskor, ze na cas, kedy ma prist ms. po 15dnoch meskania uz by mali byt na teste kolajnice.
tehu by si mohla byt len za vynimocnych okolnosti a to tak, ze ovulka bola posunut na odbobie, ekd uz davbo mal zacinat dalsi cyklus, cize by si musela otehotneit tak max pred tyzdnom.

anonym_de8b1c
28. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to nie je vysmesne, to je uplne normalna otazka, na ktoru nechapem aka odpoved existuje. 🙂 Takze ak Ti pride vysmesna, mozno jedine preto, ze Ti tiez cela situacia ako k tehotenstvu pristupujes pride absurdna.

anonym_4deb03
28. jún 2026

Ísť k lekárovi.15 dní je naozaj dosť .Len on ti môže povedať kde je problém

kkovacovak
28. jún 2026

Určite nie si tehotná a je to spôsobené kalorickym deficitom. Test by ti už niečo ukazoval aj keby bola posunutá ovulácia. Takže by si mala naozaj spozornieť a zamyslieť sa nad tým či ten kaloricky deficit nie je až príliš. Ešte by som počkala. Každopádne otázka ohľadom používania kondómu ktorá tu zaznela je absolútne relevantná. To akože polku sexu ste bez a polku s? Dievča toto nie je dobrá cesta.

krasneleto
29. jún 2026

@anonym_autor ahoj, tehotna nie si... telo reaguje na teplo, kaloricky deficit a ine okolnosti