icon

Tehotenstvo alebo len omeškaná menštruácia?

Včera o 22:24

Ahojte. Mešká mi menzes už 15 dní, furt robím testy ale sú negatívne. S partnerom sme mali párkrát nechránený sex, ale len chvíľu, on si potom dal kondóm. Zároveň som začala tento mesiac cvičiť oveľa intenzívnejšie ako doteraz a bola som v kalorickom deficite dlhšiu dobu. Mám už dva týždne také typické PMS príznaky - bolia ma prsia, bolí ma v podbrušku, nejaké vyrážky sa mi vyhadzujú. Čo si o tom myslíte?

anonym_de8b1c
Dnes o 04:31

Co si o tom myslim?

1. To co je za ochrana ze chvilu mas nechraneny sex a potom si das kondom? To akoze dieta splodit chces ci nechces? To co je za mackopes?

2. Pravdepodobne posunuta ovulacia. Ak nevies kedy bola, MS sa bude posuvat spolu s nou, za nou.

3. Kaloricky deficit a vyrazna zmena zivotospravy samozrejme ze na tieto veci ma vplyv tiez, to asi vies, takze ano, moze Ti "preusporiadat" cyklus.

autor
Dnes o 05:18
@anonym_de8b1c

Co si o tom myslim?

1. To co je za ochrana ze chvilu mas nechraneny sex a potom si das kondom? To akoze dieta splodit chces ci nechces? To co je za mackopes?

2. Pravdepodobne posunuta ovulacia. Ak nevies kedy bola, MS sa bude posuvat spolu s nou, za nou.

3. Kaloricky deficit a vyrazna zmena zivotospravy samozrejme ze na tieto veci ma vplyv tiez, to asi vies, takze ano, moze Ti "preusporiadat" cyklus.

@anonym_de8b1c akoze nechapem tu prvu poznamku, si si mohla odpustit takyto vysmešny komentar

anonym_9cb671
Dnes o 07:54
@anonym_autor

@anonym_de8b1c akoze nechapem tu prvu poznamku, si si mohla odpustit takyto vysmešny komentar

@anonym_autor ak by si mala aj ovulku posunutu o 2t neskor, ze na cas, kedy ma prist ms. po 15dnoch meskania uz by mali byt na teste kolajnice.
tehu by si mohla byt len za vynimocnych okolnosti a to tak, ze ovulka bola posunut na odbobie, ekd uz davbo mal zacinat dalsi cyklus, cize by si musela otehotneit tak max pred tyzdnom.

anonym_de8b1c
Dnes o 08:38
@anonym_autor

@anonym_autor to nie je vysmesne, to je uplne normalna otazka, na ktoru nechapem aka odpoved existuje. 🙂 Takze ak Ti pride vysmesna, mozno jedine preto, ze Ti tiez cela situacia ako k tehotenstvu pristupujes pride absurdna.