Tehotenstvo alebo prichádza Ms?
Ahojte, potrebujem od vás radu. V januári 30.1 som mala, potrat (odišlo to samovoľne zo mňa von asi 4-5tt) a doteraz som MS nedostala.Mali sme spolu s mm
deň pred ovu ale dávali sme si pozor, ale možno sa niečo dostalo do mňa, vraj sa hovorí ze žena po potrate je najplodnejsia... Ovuláciu som mala vo februári 17,18,19. A od toho 25. mi je zle (čudná chuť, bolesť v podbrušku ako pred MS, niekedy točenie hlavy)
Test som si dnes robila a bol biely.trosku náznak ružového ale nič iné. Ja už neviem čo mám robiť 😐 uzskúsim test neskôr a uvidím co z toho bude, lebo už som riadne nervozna 🥴😥😐
@simik7192 priloz foto testu, co je naznak ruzoveho. Teoreticky mozes byt tehotna, na druhej strane po potrate ten cyklus zvykne blbnut.
@martina1201 áno bola, testy všetko komplet bolo v poriadku
@c_est_la_vie skúsila som to odfotit ale je to veľmi slabé... Ale toto mi nejde do hlavy prečo mám potom priznaky? A ani si nič nenamyslam, nemám na to čas, Len toho 25 som sa prebudila a mi začalo byť tak ta chuť čudná...
@simik7192 Podla mna je negativny. Uz ti aj meska MS?
@simik7192 negativny.
Mozes mat silnejsie PMS
@majoranka24 ešte nie, som po čistení ako som písala hore, tak ze to presne určiť neviem.. Vidno to zle lebo je to strašne slabé
@veronikaszabova neviem to určiť, skúsim test neskôr.
@simik7192 ono sa to neda jednoducho povedat ale test vyzera bielo.
Ja ti ciastocne verim- v maji som mala priznaky od 6 dpo a vysiel mi test az o 5 dni neskor, ale bolo z toho biochemko. Na druhej strane, v auguste som mala vsetky priznajy, menzes meskal 10 dni a ani naznak.
Teraz som tehotna a priznaky prisli az po pozitivnom teste .
Takze zostava len cakat...
@c_est_la_vie skúsila som ešte raz, ale blbý foťák mam na mobile. Musím čakať, počkám do stredy aalebo štvrtok ráno spravím
@simik7192 toto je skor kanalik- nema to hrubku kontrolnej.
@c_est_la_vie viem toto som mala aj pri prvom až potom neskor sa objavila celá čiarka

@simik7192 a bola si aj u lekára či si sa úplne vyčistila?