Tehotenstvo bez pohlavného styku
Dobrý deň, chcem vas požiadať o pomoc .
Moju dobrú kamaratku vcera jej priateľ vyprstoval, mal na rukách spermie ktoré ale vytrel do paplona pred tým ako sa jeho ruky dostali do posvy, mala ale ovulaciu, v ten den kedy sa to stalo, mala najvyššiu šancu na otehotnenie. Je možné že by z toho otehotnela ?! P.s: potrebujem odpovede čo najskôr. Ďakujem.
Prazdniny tento rok zacinaju nejako skor. Dnesna registracia. Podla mna najskor otehotnie ten paplon a bude mat male vankusata. Inak to musi byt radost spat pod takym mesiac neprezlecenym paplonom, susene spermie musia virit vzduchom.😝

@diewcatqoo Ako muz sposobi, aby zena kricala este pol hodinu po orgazme. Utrie si ho do zaclony. 🙂
Ale ved ok, utrel sa a možno hned po všetkom si to prevliekla..čo robite taku dramu z toho
Ako keby je povinne prevliekat paplon len raz do mesiaca.. 🤦♀️
@ninafigurova ako vie že mala ovulaciu? Aplikacia? Tomu nech neverí to ukazuje len prabdepodobnost a nie realne ze ju mala
A nie takto nemôže otehotnieť
@nika_val ďakujem za odpoved. Áno, ma na to aplikáciu. Samozrejme, vedela to aj z nich dôvodov, nie len z aplikácie.
@bessie12 veci, čo by mali byť samozrejmosťou. Tak je zbytočne ich tu písať… myslím 😉
@ninafigurova tak napr. nie je samozrejmostou vytierat to do paplona. Nabuduce pouzite nejake stare tricko co je do vyhodenia alebo servitky.
@bessie12 nemali k dispozícii nič iné, do čoho by to vytrel. Je úplne jasne, že keby mal, utrel by to inde.
@ninafigurova u nas su kuchynske utierky / servitky vzdy k dispozicii. Mam ich odlozene v nocnom stoliku.
kamaratka je dostatocne znala, aby vedela, ze ma ovulaciu a nielen vdaka aplikacii ale teda zrejme pozna a sleduje si aj ine veci ale nie je dostatocne znala, aby vedela, ze je sanca velmi blizka nule otehotniet takymto sposobom aky popisujes

Spýtaj sa mamky alebo otca. Hneď budeš mať odpoveď. Aj ten paplón operie .