Tehotenstvo bez príznakov - skúsenosti
Ahojte baby, chcem sa opýtať ... menštruacia mi mešká 4 dní a vyšiel mi pozitívny tehotenský test... ale, všade čítam že by som mala pociťovať tehotenské nevoľnosti a únavu... ja to totiž nepociťujem... máte s tým skúsenosti? akurát ma jemne niekedy boli podbruško a chrbát.. neviem či sa nemám obávať o bábo..
Ja som momentálne 19tt a žiadne príznaky do teraz 🙂 takže môžu a nemusia prísť
Tak čítaj pozorne!!!!!! Nevoľnosti prídu časom aj iné príznaky... A tie blbé otázky či tá bolia prsa to si nevšímaj to tá bude aj nemusí bolieť až časom. Si ešte málinko tehu.
@stimabalson ja som prvé príznaky začala pociťovať až v 3.mesiaci keď ma veľmi boleli prsia.. Menštruácia bola ale slabá, bolesti krížov som mala aj predtým a chute som mala vždy divne 😁
@tinashop to tá prsia začali boliet až vtedy od začiatku tehu tá neboleli ani trochu?
@noemikatka trošku ma boleli.. Ale len občas a fakt iba trosku.. Tak intenzívne začali niekedy koncom toho 2./zaciatok 3.mesiaca

@stimabalson poviem ti takto od kedy som otehotnela nemam príznaky. Ani raz som nevracala ani ma nenaplo, nesmrdeli mi vone, nezmenila som chute ani jedálniček. Jedine co ma boleli aj bolia v noci prsia a mam na nich žilky. Ani žiadne pobolievanie maternice, bolesti krížov, únava...mne len rastie bruško. Ale neatresovala som sa tým od začiatku ani teraz 🙂 som rada že to tak mam a som akt. V 29tt