icon

Tehotenstvo i napriek antikoncepcii

28. sep 2025

Ženy, stalo sa Vám, že napriek užívaniu HAK ste ostali tehotné? Ja beriem antikoncepciu zatiaľ krátko a aj napriek tomu, že užívam hak, tak máme prerusovany styk 😄 akože, priateľovi to nevadí, ale už sa ma minule pýtal, že či sa môže spraviť do mňa a ja mám pred tým dosť rešpekt
Síce beriem tabletky na čas, no +-20 minút, ale obavy tam sú
Tak len ma zaujíma, keď beriete hak, tak sex máte bez obáv a idete až do úplného konca? A teda sú tu aj také, ktorým sa tehotenstvo pritrafilo aj napriek poctivému užívaniu antikoncepcie? 🤔

anonym_abb32c
28. sep 2025

Za mňa najväčšia istota je HAK + kondóm, vtedy sa určite nemôže nič stať. Máme to bez obáv.

sara07
28. sep 2025

v pribalovom letaku máš presne napísane čo môže znižit učinok hak ..

janickacrazy
28. sep 2025

@anonym_autor podľa mňa HAK je naozaj takmer 100%, ak ju žena berie tak ako treba. Lenže je stále dosť veľa žien, ktoré zabudnú užiť tabletku alebo keď neplánovane otehotneju tak sa vyhovárajú, že veď brali antiku, pričom ju vôbec nebrali, aby nevyzerali ako blbé.

ivik4
28. sep 2025

Nie az do uplneho konca nie a to uz roky nemam ani menzes vdaka antikoncepcii. Aj budik mam na mobile cele roky takze som ju nikdy nezabudla hoci ja nezabudam , no pre istotu. Robim fakt vsetko preto aby som uz nikdy nebola tehotna nech nemusim riesit potrat

anonym_a44397
28. sep 2025

@anonym_autor tiez to robíme ako ty, tiež mam pred tým respekt a nechcem sa potom vyhovarat, ze ved som brala HAK. Ale tiez by ma zaujimalo, ci niekto otehotnel i napriek užívaniu.

anonym_fb41aa
28. sep 2025

bez obav az do konca, 8 rokov pravidelne a nic 🙂 a to som vela krat aj zabudla brat presne.

billy_jean
28. sep 2025

Mám kamošku, čo bola v šestonedelí a vyžiadala si od lekára HAK.... a aj tak otehotnela. Rozdiel medzi deťmi má cca. 11 mesiacov. Tak ja už neviem.

kiki68
28. sep 2025
@anonym_a44397

@anonym_autor tiez to robíme ako ty, tiež mam pred tým respekt a nechcem sa potom vyhovarat, ze ved som brala HAK. Ale tiez by ma zaujimalo, ci niekto otehotnel i napriek užívaniu.

@anonym_a44397 moja sesternica, ale zase to bolo pred 20 rokmi. Mozno uzila nieco, co znizilo ucinnost, lebo ona bola vzdy pedant na lieky a vsetko okolo. Hlavne ju skrz toto odmietala gynekologicka vysetrit s podozrenim na tehu. Sesternica brala HAK skrz problemy s cyklom a dlhym krvacanim. Takze lekarka jej 3 mes pichala vyvolavacky. Potom spravila usg s tym, ze tam je plod. Dieta je nastastie v poriadku

really8
28. sep 2025

@anonym_autor beriem hak plus minus hodina a verim jej na 100%. Ziadna prerusovana, ziaden kondom (naco by som teda zrala hormony?). Nepoznam ani jednu zenu co otehotnela pri antike.

anonym_29d9fe
28. sep 2025

Je tam šanca ale velmi malá. Ak berieš pravidelne na čas, neužila si lieky ktoré by znižovali účinnosť, nezvracala si a podobne je tá šanca úplne minimálna. Ja som sa pri HAK nijak dodatočne nechránila, prišlo mi to úplne zbytočné.

krasneleto
29. sep 2025

@anonym_autor pokial nezabudas brat hak lieky a neberies antibiotika, nemal by byt problem... teda ja som za 8 rokov neotehotnela pocas uzivania hak