icon

Tehotenstvo i napriek negatívnom výsledku testu

19. nov 2025

Pekny vecer. Ste tu niektore, ktore mali najskor negativne tehotenske testy, no nakoniec sa preukazalo, ze su tehotne?🤰Podelte sa o skusenost prosim.🥺

dzulli1980
19. nov 2025

Skôr či neskôr by tehotenský test // ukázal ... takže za mňa nie, nie je možné byť tehotná bez pozitívneho tehotenského testu.

autor
19. nov 2025

Aby som to presnejsie vysvetlila, sice menzes meskal, ale testy boli najskor negativne (mozno aj dlhsi cas - povedzme 10 dni) a az neskor bolo potvrdene tehotenstvo🥹

danielad9
19. nov 2025

Neverím že test neukaže pozitivitu v prípade tehotenstva. Stačí ak bola posunuta ovulacia a hup, test negativny a menštruacia nikde. Ak si nesleduješ ovulaciu takato situacia je pomerne dosť pravdepodobná

anonym_cfce1c
20. nov 2025
@anonym_autor

Aby som to presnejsie vysvetlila, sice menzes meskal, ale testy boli najskor negativne (mozno aj dlhsi cas - povedzme 10 dni) a az neskor bolo potvrdene tehotenstvo🥹

@anonym_autor kamoske meškali niekolko dni 5-10 nepamätám sa presne, potom jej ukazal mamatest úplne slahucku čiarku a veľmi pomaly jej silneli testy a je tehotná už asi v 15tt. Zrejme mala posunutú ovu

anonym_cdf01d
20. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor toto čo popisuješ je posunutá ovulácia. Nie magicky potvrdené tehotenstvo napriek negatívnym testom. Toto sa deje, udialo sa to aj mne. Len ženy si nesledujú ovuláciu a potom sú tu diskusie ako sa im ukázala čiarka až po týždni meškania. Treba to rátať vždy od ovulácie, nie podla očakávanej menštruácie ak neviem, kedy bola ovulácia.
Ak sa pýtaš na prípady, kedy boli testy negativne ale testy z krvi pozitivne tak to je extremne malá šanca.

autor
20. nov 2025
@anonym_cdf01d

@anonym_autor toto čo popisuješ je posunutá ovulácia. Nie magicky potvrdené tehotenstvo napriek negatívnym testom. Toto sa deje, udialo sa to aj mne. Len ženy si nesledujú ovuláciu a potom sú tu diskusie ako sa im ukázala čiarka až po týždni meškania. Treba to rátať vždy od ovulácie, nie podla očakávanej menštruácie ak neviem, kedy bola ovulácia.
Ak sa pýtaš na prípady, kedy boli testy negativne ale testy z krvi pozitivne tak to je extremne malá šanca.

@anonym_cdf01d dakujem ti, mas pravdu, len zial po spontannom potrate je aj ten cyklus cely rozhadzany (spolu s ovulaciou), tazko sa to sleduje... tak som dufala v este nejaku nadej, ze by som tehotna, napriek negativnemu testu, este mohla byt🙏

anonym_cdf01d
20. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_cdf01d dakujem ti, mas pravdu, len zial po spontannom potrate je aj ten cyklus cely rozhadzany (spolu s ovulaciou), tazko sa to sleduje... tak som dufala v este nejaku nadej, ze by som tehotna, napriek negativnemu testu, este mohla byt🙏

@anonym_autor ja ti rozumiem. Tiež sa snažíme, nevychádza to a stále mám nádej niekde v kútiku dušičky. Ale netreba si moc robiť ilúzie.

autor
20. nov 2025
@anonym_cdf01d

@anonym_autor ja ti rozumiem. Tiež sa snažíme, nevychádza to a stále mám nádej niekde v kútiku dušičky. Ale netreba si moc robiť ilúzie.

@anonym_cdf01d stale hovorim, ze dietatko pocat, donosit, porodit zdrave a vychovat.... je v kazdej etape samo o sebe zazrakom😔 A tym, co tuzia, ani nemusi byt dopriate😩