Tehotenstvo? Možno 6tt, ale negatívne testy?
Ahojte dievčatá ženy viete my prosim poradiť ? Poslednu mrchu som mala 11.aprila 14 maja som bola u zenskej vraj sa mam šetriť nedvíhať tazke a správať ako by som bola tehotná a ze ked my bude aspon 10dni meškať prist vraj pozrie ze ci mam volaky gestacny vačok či co to ... test som si robila od vtedy 2 krat vzdy bol biely k lekarke idem az 27 .maja ... neviem co si mysliet som po 2 pokusoch iui a teraz sme si daly psychicku pauzu od snazenia ani sex som si nezapisovala nic myslite ze mozem byt v tom aj ked test je biely , vytok som mala uuuplne slabi 2ci 3 krat biely.dakujem za pomoc M.
@maminecka2 dakujem no to my je jasne ze musim čakať iba my to je divne robila som si tie testy iba 2a to cez den zajtra skúsim hned rano este 1 a potom to uz nechám., len reku či sa niekto stretol aj s niečím takymto
Ja by som nezivila zbytocne nadeje.myslim ze na 95%tehotna nie si.
ťažko povedať ani tie testy nie sú 100%. len treba fakt ubrať na tom strese, lebo ten ti teda vôbec neprospieva a vie aj veľa pokusov zmariť
Trebalo ziadat krvny test, nech vies, na com si....
Nebudes tehotna pravdepodobne
Ahojte pripájam sa s otázkou. 8.5 som mala ovulaciu a mali sme nechránený sex. Robila som si 4 testy a všetky boli negatívne. Čítala som ze veľa krát ženy aj do 8smeho týždňa majú stále negatívne testy aj keď tehotné sú. Menštruácia mi meskala 3 dní co sa mi nikdy nestáva vždy príde presne. a teraz aj meskala aj je veľmi slabá. Príznaky mam len ze po každom jedle ma napne a často chodím cikať ine nič. Myslím si ze na gyn je ešte skoro a tak sa len chcem opýtať ci to niektorá tak mala a tehotná bola. Ďakujem

Kludne moze byt. Casto x testov je negat. a nakoniec je to OK. Asi nezostane len pockat na tu kontrolu.