icon

Tehotenstvo na základe intuície. Kedy urobiť test?

1. sep 2026

Ahojte, možno blbá otázka ale skúsim. Robila ste si niektorá tehotenský test skôr ako prišla MS lebo ste mali nejaku vnútornú intuíciu ani nie príznaky ale skôr že vam to vŕtalo v hlave. Možno keby odpovedali ženy čo to nejak extra neplánovali. Nejak som si to dala do hlavy a MS mám dostať až v pondelok testy som si nerobila lebo nejak verím, že mi len straší v hlave. Celé noci nespím čo nad tým stále rozmýšľam. Kedy ste si robili vy test (pred ms) a aké boli výsledky ďakujem za odpovede

Strana
z2
anonym_58b7e1
1. sep 2026

ano pri prvom tehu som to akosi vnutorne vedela aj bez testovania skor ako mala prist ms

euka210
1. sep 2026

@anonym_autor pri druhom som bola nedockava a robila skor, ale bol negat. Ked vynechala ms, na druhy den jasne pozit.

autor
1. sep 2026
@anonym_58b7e1

ano pri prvom tehu som to akosi vnutorne vedela aj bez testovania skor ako mala prist ms

@anonym_58b7e1 a ste to plánovali alebo proste si nejak vedela vnútorne že niečo “nieje ok” lebo všetko čo som tu zatiaľ prečítala tak to ženy majú odcikanych 10 ovulacnych testov a vyrátané aby to vyšlo ale skôr má zaujímali takéto príbehy že proste nejak pred MS ste mali nejaký divný pocit keď ja to mam take že ale veď niesom potom za pár hodín ale čo ak áno 😃

autor
1. sep 2026
@euka210

@anonym_autor pri druhom som bola nedockava a robila skor, ale bol negat. Ked vynechala ms, na druhy den jasne pozit.

@euka210 viete aj asi kedy skôr (koľko dni pred)

anonym_63c57e
1. sep 2026

pri druhom. mala som pocit že som tehu. Test som si nikdy nerobila.

anonym_0af326
1. sep 2026

Bude to znieť možno divne ale ja som presne ten prípad ze som to tušila skor nez mi vyšiel test respektivne skor nez som si ho robila :D
Keďže ja som mala normalne MS len som sa začala citit inak a naozaj som bola príliš výbušná a na druhej strane ma dokázalo vsetko rozrevat :D naplánovali sme ,ale ani sme sa voči tomu nebránili, my sme dieta chceli len sme nejak netlacili na pílu, a vyšlo nam to 🙂
Takze ked mi skončila MS o pár dní som sla k dr uz s pozitívnym výsledkom a bola som cca 6-7 týždni. 🙂

autor
1. sep 2026
@anonym_63c57e

pri druhom. mala som pocit že som tehu. Test som si nikdy nerobila.

@anonym_63c57e len taká vnútorná intuícia alebo ako veeela žien píše bolesť pŕs a podobne 😃 nedá mi to proste spávať ale test 6dni pred MS je podľa mna zbytočne

autor
1. sep 2026
@anonym_0af326

Bude to znieť možno divne ale ja som presne ten prípad ze som to tušila skor nez mi vyšiel test respektivne skor nez som si ho robila :D
Keďže ja som mala normalne MS len som sa začala citit inak a naozaj som bola príliš výbušná a na druhej strane ma dokázalo vsetko rozrevat :D naplánovali sme ,ale ani sme sa voči tomu nebránili, my sme dieta chceli len sme nejak netlacili na pílu, a vyšlo nam to 🙂
Takze ked mi skončila MS o pár dní som sla k dr uz s pozitívnym výsledkom a bola som cca 6-7 týždni. 🙂

@anonym_0af326 wau tak to je super, to už fakt tá žena môže zažiť kadečo

emma_h
1. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_0af326 wau tak to je super, to už fakt tá žena môže zažiť kadečo

@anonym_autor ešte aby som dodala tak v práci mi jedna kolegyňa ktora uz ma dospelé deti vravela ze moja ty nejak divne chodis ,nebudeš mať babo ? A ja ze ja ? A ako ? No a budem mat :D

anonym_bd3a69
1. sep 2026

Asi 3-4x za život som mala taký veľmi silný pocit že niečo je inak a presvedčenie, že to tam je aj bez zjavného dôvodu, ale nikdy z toho tehotenstvo nebolo...

anonym_58b7e1
1. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_58b7e1 a ste to plánovali alebo proste si nejak vedela vnútorne že niečo “nieje ok” lebo všetko čo som tu zatiaľ prečítala tak to ženy majú odcikanych 10 ovulacnych testov a vyrátané aby to vyšlo ale skôr má zaujímali takéto príbehy že proste nejak pred MS ste mali nejaký divný pocit keď ja to mam take že ale veď niesom potom za pár hodín ale čo ak áno 😃

@anonym_autor dieta sme planovali ale miesto ocikavamia ovu testov sme sli skratka na dovolenku a uzili sme si ju, mam ale cyklus pravidelny, takze sme si dovolenku hodili na predpokladany cas

autor
1. sep 2026
@anonym_bd3a69

Asi 3-4x za život som mala taký veľmi silný pocit že niečo je inak a presvedčenie, že to tam je aj bez zjavného dôvodu, ale nikdy z toho tehotenstvo nebolo...

@anonym_bd3a69 posledný rok, je u nás táto známa veta ,, všetko je tak ako má byť” nejakým mottom

autor
1. sep 2026

Podľa mňa mi len drbka sprepačením na hlavu, určite si ten test urobím možno v piatok nech viem na čom som smutná určite nebudem mám doma už dve krásne deti ale po nich za necelý trištvrte rok nasledoval potrat v 10tt o pár mesiacov MM a to bez toho sby sme sa snažili alebo ak to mám tak na plnú hubu povedať ani raz to tam muž nedal. Ale tiež sa prikláňam tomu, že keď máš nejake veľké presvedčenie tak to proste nevyjde teda u mňa to nejak tak býva preto som taká že pól dňa mi drbe že som asi tehotná potom pól dňa že určite nie a už takto pár dni a spávať nemôžem v noci kvôli tým myšlienkam

anonym_f339c7
1. sep 2026

Áno ja som to vedela pri oboch, ale test som si skôr nerobila, iba keď mi meškali. Mala som také “iné” pocity neviem to popísať 😀 jednoducho som to cítila. Potom aj pri treťom tehotenstve, ale to nedošlo do šťastného konca 😊

autor
1. sep 2026
@anonym_f339c7

Áno ja som to vedela pri oboch, ale test som si skôr nerobila, iba keď mi meškali. Mala som také “iné” pocity neviem to popísať 😀 jednoducho som to cítila. Potom aj pri treťom tehotenstve, ale to nedošlo do šťastného konca 😊

@anonym_f339c7 ďakujem veľmi za vaše komentáre. Napíšem vám ako to “dopadlo”😁
Takéto myšlienky ani pocity som skôr ako my meškala MS nemala väčšinou som ani nejak nekukala ani kedy mám MS do appky som sa pozrela deň pred možno že ahaa zajtra mám dostať no vyskúšam ten test za to nič nedam

danielad9
1. sep 2026

Mala som pár krát pocit že tehotná som, no nikdy som nebola a to som mala aj kopu príznakov. Od vtedy viem, že psychika je veľmi mocná a kým teda nemám pozitívy test, mojím pocitom nemôžem veriť

anonym_d4d562
1. sep 2026

V piatok pozitívny test, v pondelok mala prísť MS. Ale intuícia to nebola, mali sme ísť von s kolegyňami. Inak som si párkrát bola istá, že som tehotná a nebola som.

autor
2. sep 2026
@anonym_d4d562

V piatok pozitívny test, v pondelok mala prísť MS. Ale intuícia to nebola, mali sme ísť von s kolegyňami. Inak som si párkrát bola istá, že som tehotná a nebola som.

@anonym_d4d562 čo vás teda priviedlo k tomu si ho urobiť pred MS?

autor
2. sep 2026
@danielad9

Mala som pár krát pocit že tehotná som, no nikdy som nebola a to som mala aj kopu príznakov. Od vtedy viem, že psychika je veľmi mocná a kým teda nemám pozitívy test, mojím pocitom nemôžem veriť

@danielad9 úplne s vami súhlasím. V mojom prípade keby som zistila teraz, že som tehotná bola by to extrémna náhoda ale po mojich nedávnych skúsenostiach som si uz neni ničomu istá.

autor
2. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ešte sa opýtam ako veľmi ste ho mala pozitívny? Či len taký duch alebo viditeľná čiarka

anonym_d4d562
2. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ze sme sa už dlho snažili a chcela som si dať pohár vína 🙂

anonym_d4d562
2. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ešte sa opýtam ako veľmi ste ho mala pozitívny? Či len taký duch alebo viditeľná čiarka

@anonym_autor slabá, ale viditeľná čiarka.

anonym_4a06ef
2. sep 2026

Mne sa o prvom tehotenstve v noci snívalo že som si robila tehotensky test a bol pozitívny. Dokonca 3x v jednu noc. Ráno som spravila test a bol pozitívny. Bola som v 6. týždni (nepravidelná MS). Pri druhom som si spravila test lebo som chytila covid a aby som vedela aké lieky mozem brat.

anonym_01e3f9
2. sep 2026

Teraz pri treťom som mala taký neodbytný pocit, že sa zadarilo, prakticky hneď po sexe. Ani neviem prečo. Asi mi skrátka prišiel taký dobrý, že neexistuje aby z neho niečo nebolo. :D Zaháňala som tie myšlienky, ale boli dosť neodbytné. Hlavne večer, keď som uspávala staršie deti, hlavou mi behalo, ako by sme museli usporiadať izbu, domácnosť... Raz som náhodou v drogérii uvidela test, tak som si povedala, že ho kúpim. Bolo to presne mesiac a 1 deň od posledného menzesu, nechodí mi pravidelne, v pohode do 40 dní, takže mi prakticky ešte nemeškal. Ešte v ten večer som si ho spravila. No a on bol okamžite pozitívny. :D Chvíľu som sa naň dívala, on zas zazeral na mňa... Bola to zvláštna situácia. :D Ukázala som ho mužovi a vlastne ani on nebol nejako veľmi prekvapený. Skôr z toho, že to tiež nejako správne vytušil, len mi nechcel nič vravieť, aby som si nemyslela, že naznačuje niečo ohľadom veľkosti môjho brucha. :D :D No a teraz už len čakáme, kedy sa toto naše malé "tušenie" vypýta na svet. 🙂

euka210
2. sep 2026
@anonym_autor

@euka210 viete aj asi kedy skôr (koľko dni pred)

@anonym_autor neviem, par dni len

anonym_e71a50
2. sep 2026

@anonym_autor ja ti prispejem aj opačnou skúsenosťou. Toľko krát by som prisahala, že som tehotná. Rovnaké pocity ako pri prvom tehu a tehotná som nebola😅 ešte ma aj napínalo z obľúbených jedál. A nebolo to ani tehotenstvo ani črevná viróza.

autor
2. sep 2026
@anonym_01e3f9

Teraz pri treťom som mala taký neodbytný pocit, že sa zadarilo, prakticky hneď po sexe. Ani neviem prečo. Asi mi skrátka prišiel taký dobrý, že neexistuje aby z neho niečo nebolo. :D Zaháňala som tie myšlienky, ale boli dosť neodbytné. Hlavne večer, keď som uspávala staršie deti, hlavou mi behalo, ako by sme museli usporiadať izbu, domácnosť... Raz som náhodou v drogérii uvidela test, tak som si povedala, že ho kúpim. Bolo to presne mesiac a 1 deň od posledného menzesu, nechodí mi pravidelne, v pohode do 40 dní, takže mi prakticky ešte nemeškal. Ešte v ten večer som si ho spravila. No a on bol okamžite pozitívny. :D Chvíľu som sa naň dívala, on zas zazeral na mňa... Bola to zvláštna situácia. :D Ukázala som ho mužovi a vlastne ani on nebol nejako veľmi prekvapený. Skôr z toho, že to tiež nejako správne vytušil, len mi nechcel nič vravieť, aby som si nemyslela, že naznačuje niečo ohľadom veľkosti môjho brucha. :D :D No a teraz už len čakáme, kedy sa toto naše malé "tušenie" vypýta na svet. 🙂

@anonym_01e3f9 ďakujem krásne za napísanie vašej skúsenosti a veľmi vám drzim palce nech vyjde všetko tak ako má a bábätko je zdravé 🩵🩷

autor
2. sep 2026
@anonym_e71a50

@anonym_autor ja ti prispejem aj opačnou skúsenosťou. Toľko krát by som prisahala, že som tehotná. Rovnaké pocity ako pri prvom tehu a tehotná som nebola😅 ešte ma aj napínalo z obľúbených jedál. A nebolo to ani tehotenstvo ani črevná viróza.

@anonym_e71a50 verím, že moje myšlienky sú len koja fantaz magoria ale ja som toto nikdy nemala nikd som to tak dopredu neriešila väčšinou uhm mešká mi jeden dva a potom som robila ale teraz mi to z hlavy nechce odísť už pár dni 😃 ale beriem všetko tak, že ak to má prísť tak to príde

molkapolka
2. sep 2026

@anonym_autor ano 2x som tak testovala, lebo som sa citila inak a nakoniec z toho bolo v oboch pripadoch len biochemicke zial.

autor
2. sep 2026
@molkapolka

@anonym_autor ano 2x som tak testovala, lebo som sa citila inak a nakoniec z toho bolo v oboch pripadoch len biochemicke zial.

@molkapolka viem, čo prežívate. Verím, že bábätko si k vám cestu nájde 🫶🏼❤️

Strana
z2