icon

Mám si urobiť tehotenský test?

23. sep 2026

Ahoj, toto bude naozaj absurdná otázka ale potrebujem vedieť odpoved. Užívam antikoncepciu ale mohla byt znížená účinnosť kvôli hnačke. Ide o to, že sme si s partnerom navzájom robili dobre a mohlo sa stať že mohol mat prsty od preedjakulatu keď robil dobre mne. K ejakulácii ani k sexu vôbec nedošlo. Následne po 10 dňoch som dostala krvácanie z vysadenia ale začala som časté nutkanie na mocenie. Iné príznaky nemám. Chcem sa opýtať ma zmysel si robiť test? Áno viem, bez sexu sa otehotnieť nedá ale ako si mi to začalo vŕtať v hlave

lenka13332
•
23. sep 2026

@anonym_autor podľa mňa čakáš dvojčatá

anonym_51c2c0
•
23. sep 2026

Skôr by som nasadila urologický čaj ako tehotenský test, ale ak ti to nedá spávať, tak si ho kľudne sprav, aj keď úplne zbytočne

autor
•
23. sep 2026
@anonym_51c2c0

Skôr by som nasadila urologický čaj ako tehotenský test, ale ak ti to nedá spávať, tak si ho kľudne sprav, aj keď úplne zbytočne

@anonym_51c2c0 Ďakujem, pripadam si ako sprostá 15 🙈 takéto situácie sa mi stavali často a nikdy som ich nejak neriešila ale teraz ma to nejak dobehlo

anonym_aa5f61
•
23. sep 2026

Ja len dúfam, že mal aspoň umyté ruky predtým a jediné na tých prstoch bol predejakulát. Máš zápal, brusnice, uro čaj a keď to neprejde smer lekár.

anonym_a438d4
•
23. sep 2026

Neni dna, neni dna🤦