Tehotenstvo neprosperuje
Ahojte prosím vás, ak videl dr len gestacny vak, už dve kontroly po sebe, takže z veľkou pravdepodobnosťou sa to nevyvíja, bez plodu začali ste krvácať?? Resp spustí sa krvácanie napriek tomu, že beriem utrogestan? Testy vám potom zbledli? Že by som skúsila spraviť si kontrolný 🤔
Práveže utrogestan u mňa predĺžil samočistenie lebo je na udržanie a kvázi nemá už čo udržať.. čiže Hneď na ďalšej kontrole mi ho vysadil A do týždňa sa mi to spustilo.. A bohužiaľ Ja napríklad som mala negatívny test až po samovyčistení cca 2 týždne Dotiaľ mi ukazoval silné dve čiarky
A v ktorom týždni si?
V ktorom tt by si mala byť aktuálne.? Nemusí sa ti spustiť krvácanie ak berieš utrogestam. Zvláštne ze ti lekár nekázal ho vysadiť?
Aj mna by zaujimalo v kolkom tyzdni si a ci nemohla byt posunuta ovulacia 🤗
až okolo 8 tt je všetko viac menej jasné... ak si menej tak ešte počkaj.
Nevysadil mi ho kvôli tomu, že môže byť posunutá ovulácia, keďže mám dlhý cyklus, takže týždeň ešte čakáme....som cca v 7tt ale keďže nevieme presne ovu, tak len tapame
@zuza265 presne tak, nevysadil mi ho kvôli tomu že nevieme kedy presne bola ovulacia, keďže mám dlhý cyklus
Uz by nieco malo vidiet
Tak ešte by som na tvojom mieste počkala Ja som tiež čakala až do 9 týždňa držím palce
Och veľmi ma to mrzí... Viem bohužiaľ co prežívaš 😪ale ak Ta môžem potešiť, nezúfaj aj ja som hneď o 2 a pol mesiaca otehotnela opäť a práve začínam 6 mesiac a verím ze už aj úspešne dokončím 🥰
Môj synček mal v 7tt 4mm,takze ak si v 7tt, tak možno ešte nie je nič vidno, držím palce aby všetko dobre dopadlo 🍀🍀🍀🍀🍀
Ešte vydrž zbehni poprípade do nemocnice na pohotovosť ze máš nejaké špinenie nech sa pozrie aj iný lekár lebo u mňa tiež môj nič najprv nevidel a začala som špiniť a tam už lekár hneď na 1. Supu v nemocnici zbadál ze tam drobec je... tiež mal najprv môj lekár podozrenie na mimomaternicové
@drm21 moc moc gratulujem 🍀♥️
@drm21 u mňa videl gestacny vak, ale povedal že je malý tak počkáme
Zbehni normálne na pohotovosť povedz že si začala mierne špiniť že ťa pobolieva podbruško oni ťa vyšetria a uvidíš či náhodou Oni tam nezbadajú niečo viac lebo u mňa teda zbadal ihneď A to pri tom môj nevidel v maternici absolútne nič

Na čo berieš utrogestan? Keď 2x nič nevidel,je malá šanca už. Kedy máš ďalšiu kontrolu?